Wesley 503 Napisano Decembar 13, 2012 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan I napokon gotov auspuff, zvuk je mnogo dublji nego sa originalom Daj da ga cujemo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pecaross 14 Napisano Decembar 13, 2012 U prolazu, 94 postova Motocikl: Kiwi speed125 Prijavi odgovor kao problematičan Snimak ce biti na prolece.. posto je u velikom zimskom snu bez akumulatora, sa prazaimn rezervoarom i pokriven sa cebetom da neozebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Decembar 13, 2012 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Rezervoar treba da bude pun zbog korozije(mada je i moj prazan,kriza jbg ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Decembar 13, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan svima nam rezervoar prazan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Decembar 13, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Rezervoar treba da bude pun zbog korozije(mada je i moj prazan,kriza jbg ) To sam i ja hteo reci, a ko ce ga puniti ceo zbog para i izgubice malo oktansku vrednost sto stoji dugo. Ja imam jedno 3 litre, jos 3l cu da sunem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue King 25 Napisano Decembar 14, 2012 U prolazu, 46 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: honda cb 500 x Prijavi odgovor kao problematičan svima nam rezervoar prazan sve se preboli , ali benzinska ne > :care: ..... ps. mora biti pun rezervoar jer korozija radi, a sta je jeftinije ?????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Decembar 14, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan svima nam rezervoar prazan sve se preboli , ali benzinska ne > :care: ..... ps. mora biti pun rezervoar jer korozija radi, a sta je jeftinije ?????? Jedino da se mucka rezervoar s' vremena na vreme haha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Decembar 18, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moj drug kupio speed-a 150ccm i ide mu maksimalno 80km/h, rekao mu prodavac da ima blokadu. To je sigurno naknadno ugradjeno, a STA bi mogla i gde da bude blokada??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Decembar 18, 2012 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni ce pre biti da nesto nije u redu,pa je to rekao da bi ga prodao,ne vidim zasto bi neko stavljao naknadno blokadu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Decembar 18, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Po meni ce pre biti da nesto nije u redu,pa je to rekao da bi ga prodao,ne vidim zasto bi neko stavljao naknadno blokadu. Rece zbog sina da ne jurca hehe. Ne znam gde bi mogao staviti, a nisam u mogucnosti sada i svaki dan da odem da vidim motor pa da pogledam, mada ne znam ni sta bih gledao prvo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Decembar 18, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan svima nam rezervoar prazan sve se preboli , ali benzinska ne > :care: ..... ps. mora biti pun rezervoar jer korozija radi, a sta je jeftinije ?????? I ja ovo kazem ali dzaba kad nemas prihode, muckaj s vremena na vreme, bar dno da prekrije A na prolece stavlja se filter goriva za svaki slucaj vidim i moj gpz rdja nacela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Decembar 19, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa kazem komplet je oko 9500 Druze jesi kupio MICHELIN gume i montirao? Zanima me kolika im je dubina sare? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Decembar 19, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Je li valja sipati u speed-a sintetika, polusintetiku ili mineralno ulje? I sa koje na koje se ne preporucuje prelaziti? Nije mi tu flasica od ulja sto sam sipao, uvek sam sipao MOTUL 5100 10w40 pa ne znam koje je? Hocu sada za promenu isto 10w40, ali CASTROL POWER 1 da kupim (po komentarima dobija se krajnja i bolje rade brzine, ne zablokiraju, a i moj je jednom isao 115km/h, a sada ide 100km/h), pa da probam... Samo ne znam da li mineralno, sintetika ili polu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Decembar 20, 2012 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se javim ja u vezi tog castrola,kao sto znate ja sam ga sipao pre nekih 1000km,i mogu reci da je menjac vec postao dosta tvrd,a i cini mi se da je i u startu bio malo tvrdji nego sa motulom dok je bio nov.Krajnja brzina se jeste malo povecala,jeste dobio nesto snage na visokim obrtajima,ali je zato izgubio na niskim,i treba mu vise vremena da prestane da guta knedle(ono kad je hladan motor),a desava se cesto i kad je vruc da zastuca kad mu odjednom dam gas,sto se nije desavalo sa motulom. Uz brdo npr gde je sa tim motulom izlazio 4. vise nego 3.(dakle manji obrtaji),sad sa ovim uljem izadje vise 3. nego 4.(znaci tak na visim obrtajima dobija snagu).Jeste da sad izadje uz isto to brdo malo bolje nego sa motulom,ali mora da bude u 3. brzini i da vristi od obrtaja,dok je sa motulom izlazio samo malo manje,ali je bio u 4. i lepse radio.Sad kad ga ubacim u 4. izgubi bas dosta snage i izadje za 10-15kmh manje nego sa motulom. Uz to mi se cini da i ventili malo vise zvece. Inace pre njega sam imao motul 5000 10w-40(da se zna o kom motulu se prica,to je bilo valjda mineralno,a poznato je da su ona gusca,pa je mozda zato menjac bio meksi). Da sam na tvom mestu ja ga ne bih uzimao,u pocetku sam bio zadovoljan,ali sad kad sam vec neko vreme vozio motor,osetio ga,i nisam bas zadovoljan tim uljem. Sad i ja razmisljam sta da sipam sledeci put,dal da probam motul 5100,dal da probam neko bardahl ili tako nesto,dal da probam gusce,cini mi se da je neko pisao da je bolje da se sipa gusce,mozda 20w-50 ili tako nesto(a isto tako sam negde procitao i da menjac hoce da glavi kad je ulje mnogo retko,pa moguce da je ovo 10w-40 vec i kao novo dosta retko,ali jos uvek je na granici da menjac lepo radi,i onda se vremenom jos vise razredi tako da menjac pocne da glavi). Ne znam,stvarno nisam pametan sa tim uljima vise,nije mi jos vreme za zamenu,izguracu bar 2000km sa ovim uljem,tako da imam vremena da razmislim,uglavnom ja ih sad uporedjujem i u potrazi sam za najboljim,stvarno nisam imao pojma da ulje moze tolko da znaci,posle promene ko da sam seo na drugi motor,menjac drugi,zvuk drugi,snaga na odredjenim obrtajima druga itd...kad otkrijem koje je to podelicu,naravno,to sa vama,i nastavicu da ga sipam(ako dotle uopste i pozivi speed,ovim tempom taman dok ih ja sve isprobam i on ce da bude vec za otpad ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Decembar 20, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znaci da ne kupujem taj Castrol... To kada odjednom das gas i meni je sa motulom se gasio, mislim da to nije bas do ulja, takav je svaki speed. Pominjan je i Bardahl 15w50 da je dobar, pa cu izgleda njega uzeti, ali mineralno da uzmem??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue King 25 Napisano Decembar 21, 2012 U prolazu, 46 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: honda cb 500 x Prijavi odgovor kao problematičan Je li valja sipati u speed-a sintetika, polusintetiku ili mineralno ulje? I sa koje na koje se ne preporucuje prelaziti? Nije mi tu flasica od ulja sto sam sipao, uvek sam sipao MOTUL 5100 10w40 pa ne znam koje je? Hocu sada za promenu isto 10w40, ali CASTROL POWER 1 da kupim (po komentarima dobija se krajnja i bolje rade brzine, ne zablokiraju, a i moj je jednom isao 115km/h, a sada ide 100km/h), pa da probam... Samo ne znam da li mineralno, sintetika ili polu? sipaj MOTUL 5100 4t 10-50w na svakih 3000 predjenih km i ne sekiraj se... :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Decembar 21, 2012 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Mene Ipon super sluzi! Imam super iskustva sa njim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Decembar 21, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Je li valja sipati u speed-a sintetika, polusintetiku ili mineralno ulje? I sa koje na koje se ne preporucuje prelaziti? Nije mi tu flasica od ulja sto sam sipao, uvek sam sipao MOTUL 5100 10w40 pa ne znam koje je? Hocu sada za promenu isto 10w40, ali CASTROL POWER 1 da kupim (po komentarima dobija se krajnja i bolje rade brzine, ne zablokiraju, a i moj je jednom isao 115km/h, a sada ide 100km/h), pa da probam... Samo ne znam da li mineralno, sintetika ili polu? sipaj MOTUL 5100 4t 10-50w na svakih 3000 predjenih km i ne sekiraj se... :care: Znaci malo gusci, onda bi trebalo manje da glavi, a start i krajnja videcemo kada sipam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Decembar 21, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mene Ipon super sluzi! Imam super iskustva sa njim! Podeli sa nama to iskustvo i koje tacno ulje koristis? Zasto u nekim upustiva pise za 150ccm MOTUL 3000 4T 20W50 i 7100 4T 20W50? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bomi 26 Napisano Decembar 21, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: nemam :( Prijavi odgovor kao problematičan Mene Ipon super sluzi! Imam super iskustva sa njim! I mene,menjac lagan,ne trosi nemam zamerke.Kilo placeno 650 kinti Pozdrav za kolege spidase Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Decembar 21, 2012 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan ^^^ jel bolje salta nego kad si ga kupio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Decembar 22, 2012 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci da ne kupujem taj Castrol... To kada odjednom das gas i meni je sa motulom se gasio, mislim da to nije bas do ulja, takav je svaki speed. Pominjan je i Bardahl 15w50 da je dobar, pa cu izgleda njega uzeti, ali mineralno da uzmem??? Da,znam,i moj se uvek gusio u leru kad mu nabodes gas i kad je na malim obrtajima,ali ovo znaci dovucem ga lagano do 6K,dam mu gas,a on progute knedlu i to malo povecu knedlu,i tek onda povuce,i to ne povuce ravnomerno,sa onim uljem koje sam dobio uz motor i sa motulom se to nije desavalo(to kad mu na malim obrtajima odjednom zavrnes gas i on krene da se gasi ako ga ne pustis je sasvim normalno i ne mislim na to). U svakom slucaju ja ga sledeci put ne uzimam,pretpostavljam da cu da uzmem neko gusce,i to verovatno mineralno,ipak je ovo kopija neke honde iz '80ih,a tad mislim da ta polusinteticka ulja nisu ni postojala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Decembar 22, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan ipak je ovo kopija neke honde iz '80ih Из '76. године. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Decembar 22, 2012 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.ipone.fr/EN/4-stroke,products-4 Ja sam ovo kupio! I super se pokazalo! Menjao sam ga u avgustu, presao 2 000 km sa njim! Mnogo je bolje od Motula! Mekse kvacilo, bolje radi motor! Sve u svemu - vredi probati! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Decembar 22, 2012 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan El nije problem da nam kazes tacnu oznaku i gradaciju,ja na onom linku ne vidim koje si ti sipao. http://shop.motobike.rs/ipone-ulja-i-sprejevi/4-taktni/cat_858.html El ga ima ovde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...