Jump to content

Moto Zajednica

Keeway Speed 125/150

Recommended Posts

• Zainteresovan, 824 postova

Kolege , jel menjao neko nekad lezajeve u volanu ? I koliko kostaju, i da li je komplikovano ??? Kaze mi majstor da su mozda oni otisli jer mi se teze okrece nekada kada skroz savijem u stranu,nije jako tesko al malcice se oseti..

E to sto "majstori" kazu i to naglase MOZDA znaj da nije tacno, i moj se guvernal malkice ali malkice teze okrece u stranu, ja sam dotezao onaj navoj ispod guvernale i zbog toga je teze, jer kada naletim na neku neravninu guvernal kao da mi lupi, osetim po rukama pa sam dotegao i sada je ok, ali guvernala se malkice teze okrece. Meni to ne pada na pamet da menjam, bacam pare. Najvise volim majstore kada kazu MOZDA, pa "poprave" i naplate, a posle nesto drugo pricaju, puno puta sam takvih situacija imao pa sada obidjem sve majstore i pitam svakoga da cujem misljenja razna.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 3087 postova

Ако су све куглице ОК и ништа није деформисано ту у глави, помаже стари лек: подмаже се по пропису, па тај шраф затегне до краја колико може, а онда попусти за 1/4 круга. Тада би требало да нити има луфта, нити се гувернал теже мрда .

• Svrati ponekad, 264 postova

Uzeo sam prednje plocice nove, malo su tanje u odnosu na fabricke, koci bez problema , stvarno nemam ni jednu zamerku, jedino sto se cuje da lupkaju ponekad kad idem po hrapavom, zato sto im je onaj celik malo tanji od fabrickih, al mislim da to nece praviti problem, kazem rade bez problema..

• U prolazu, 94 postova
  • Motocikl: Kiwi speed125

Jel pravio neko vec aspuh za keeway speed? Zanimalju me iskustva..

posto na zimu ocu da pravim nesto nesvakidasnje za njega.. mislio sam da odsecem Original top sa njega i da napravim neki novi, kraci top da mu dignem stajling, i naravno zvuk da pobojsam. :) Svaka ideja ce mi dobro doci :) pozdarv

Uzeo sam prednje plocice nove, malo su tanje u odnosu na fabricke, koci bez problema , stvarno nemam ni jednu zamerku, jedino sto se cuje da lupkaju ponekad kad idem po hrapavom, zato sto im je onaj celik malo tanji od fabrickih, al mislim da to nece praviti problem, kazem rade bez problema..

Gde si kupio plocice prednje i koliko su kostale? Je li sa onog sajta sto sam ja uzeo zadnje? Moze link prednjih?

Jel pravio neko vec aspuh za keeway speed? Zanimalju me iskustva..

posto na zimu ocu da pravim nesto nesvakidasnje za njega.. mislio sam da odsecem Original top sa njega i da napravim neki novi, kraci top da mu dignem stajling, i naravno zvuk da pobojsam. :) Svaka ideja ce mi dobro doci :) pozdarv

Pravio nisam, ali sam kupio jos jedan fabricki i isekao ga, povadio pregrade i ubacio izbusenu cev, imas u ranijim postovima sa sve slikama sta sam radio. Zvuk je odlican, imas i snimak na youtube, a performanse ostale iste. Mozda ce ti pomoci to, a ideja bi mozda mogla da dignes izduv na gore, stavis dve pregrade kao da lici na dva auspuha povezana, kako se to tebi svidja i je li izvodljivo ti vidi. Srecno sa radom.

• Svrati ponekad, 264 postova

Uzeo sam tu u subotici u jednoj radnji, 1000 din su bilo je u izlogu, nemam link al mogu se raspitati ako ima jos.. E drugari jedno pitanje, kakvu ulogu igra onaj saraf na sred volana? Kada se volan moze dotezati i odpustati bez obzira na taj saraf , bas sam danas otpustio volan malo na onaj okrugli saraf malo sa cekicem i sekacem.. Da li sam trebao nesto pre toga da uradim ?

Камионџије, мотоцикли немају волане. :lol:

А тај шраф кога помињеш је код неких само декоративне и заштитне пророде, док код других просто фиксира главу управљача. Ако је на "Спиду" први случај, онда од тог шрафа не зависи колико је глава затегнута, већ од оног испод, тог кога си чукао чекичем и секачем.

• Svrati ponekad, 103 postova

ja i dalje pokusavam da nadjem lanac i lancanike:(((

jel zna neko barem mere, pa da probam da nadjem nekako...

u nekom uputsvu sam nasao da zadnji lancanik ima 40 zubaca, ali ne pise koja je dimenzija rupe...

za lanac pise da ima 118 clanaka, ali nista vise od toga..a za prednji lancanik nista ne znam..jel moze neko da me prosvetli, ne mogu da vozim motor vec dve nedelje...

naravno, jos ako zna i gde u BG-u da nabavim, bilo bi savrseno..

• Drug član, 1043 postova
  • Motocikl: Honda NT650V deauville

ja i dalje pokusavam da nadjem lanac i lancanike:(((

jel zna neko barem mere, pa da probam da nadjem nekako...

u nekom uputsvu sam nasao da zadnji lancanik ima 40 zubaca, ali ne pise koja je dimenzija rupe...

za lanac pise da ima 118 clanaka, ali nista vise od toga..a za prednji lancanik nista ne znam..jel moze neko da me prosvetli, ne mogu da vozim motor vec dve nedelje...

naravno, jos ako zna i gde u BG-u da nabavim, bilo bi savrseno..

Pa zar ne piše na uadnjem lančaniku negde izad šrafova nešto tipa 420 - 134 - 44T ili vec neki drugi odnos (korak lanca, broj karika, broj zuba)

Ljudi sta mislite o ovome? lamele :moto3:

hehe ja videh malopre i taman da pisem ovde kad ono neko vec objavio

Kako god, ja porucio

By the way ima i set dihtunga i jos par stvarcica za hondu cg iliti za nase kineze

• U prolazu, 73 postova
  • Motocikl: Keeway Speed 125

Ево уградих подмазивач ланца на мог спида.

http://forum.bjbiker...ost__p__1381091

Koliko novca te izasao podmazivac?

Све у свему, акос е добро сећам је:

електро вентил за бензин од плинске инсталације: око 900 дин

2 метра силиконског црева за акваријум 100 дин

две црне славинице за акваријуме за регулисање протока, чини ми се 100дин ако се не варам

посуда за уље квачила за Ладу Ниву 200дин

прекидач за укључивање вентила 130дин

2 метра црног струјног кабла 2Х1,5мм2 (мада сам ја купио неки квалитетнији за микрофоне) 350дин

1 убодни осигурач од 10А, разноразне везице и бакарну цевку од неких 20цм не рачунам, ове прве две ставке су ситнице а цевку ми је набавио друг

2 квалитетне шелне за учвршћивање капалице, неких 200дин

све у свему, не више од 1500-1600дин

upadoh u pola teme, ovaj set pase na kiwija 125/150?

Ako pitas za lamele, trebalo bi, obzirom da je motor klon honde CG 125/150. Možda će Zorge kad pročita post da kaže neku svoju onakoo punu kineske mudrosti pa da nas prosvetli, kako god 500 kinte nije neka para, a čekam da stignu :takoje:

Речи кинеске мудрости: Зорге нема појма да ли су ламеле у длаку исте за оригиналну Хонду и за њене кинеске клонове.

Пошто иде крај сезоне, ако никако другачије, може да се размонтира квачило и упореде мере са мерама датим на оном линку.

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 249 postova
  • Motocikl: HD Sportster 1200

Sacekacemo, posto je kolega narucio za njegovog speeda pa kad ih menja javice valjda utiske

xexe kolega ne vozi speeda nego superlighta, ali to je u principu to. :)

• Svrati ponekad, 148 postova
  • Motocikl: nemam :(

Ljudi treba mi mala pomoc,rasturao sam sinoc pedalu zadnje kocnice.Kad sam vratio pedalu i krenuo u voznju bila je nekako drugacija i visoka.Zamolio bih nekog da mi slika zadnji cilindar kocnice da vidim kako ide ona mala polugica :stabre:,hvala :Mina:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja