Jump to content

Moto Zajednica

Keeway Speed 125/150

Recommended Posts

• Drug član, 1225 postova
  • Motocikl: Keeway Speed 150

ma vozi i ne razmisljaj mnogo, drugaru na 600rr kriv krak felne i vozi ga preko 200 ne fali mu nista, tako da teraj to i ne razmisljaj

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 94 postova
  • Motocikl: Kiwi speed125

Mene je zanimalo oliko moze da se predje sa rezervom pa sam eksperimentiso i verovali ili ne presao sam oko 180Km sa REZERVOM , sto znaci da sam ga vozio dok se nije ugasio pa sam prebacio na rezervu i vozio dok se nije ugasio..:D

Vozio si ga normalno dok se nije ugasio, prebacio si na rezervu i presao 180km, daj nema sanse, ja ne mogu da verujem.

Nisam ni ja verovao, ali ako logicno razmisljam motor na 100km torsi od 2.5 do 3 litara (zavisi gde i kako se vozi) neka samo rezerva bude od 4 litre to je vec moguce.. Inace jako sam zadovojan motorom a potrosnjom jos vise :)

To je super ako je tako, sada sam i ja prebacio na normalno, pa kada stane prebacicu na rezervu pa da vidim koliko cu preci. Ako stane oko 11l u rezervoar, a rezerva mu izadje 5l (zaokruzeno), da nije to mnogo za rezervu, a malo trosi.

Meni ne pada na pamet da sipam euro kada je skuplji i ovako je gorivo skupo kao djavo.

Inace rezervoar mora de je mnogo veci od 11 litara , posto sam sad za 1 maj sipo tacno 10.98 litara (jbg para nije bilo vise) al stalo bi jos dosta goriva u njega..:D

• Svrati ponekad, 104 postova

Mene je zanimalo oliko moze da se predje sa rezervom pa sam eksperimentiso i verovali ili ne presao sam oko 180Km sa REZERVOM , sto znaci da sam ga vozio dok se nije ugasio pa sam prebacio na rezervu i vozio dok se nije ugasio..:D

Vozio si ga normalno dok se nije ugasio, prebacio si na rezervu i presao 180km, daj nema sanse, ja ne mogu da verujem.

Nisam ni ja verovao, ali ako logicno razmisljam motor na 100km torsi od 2.5 do 3 litara (zavisi gde i kako se vozi) neka samo rezerva bude od 4 litre to je vec moguce.. Inace jako sam zadovojan motorom a potrosnjom jos vise :)

To je super ako je tako, sada sam i ja prebacio na normalno, pa kada stane prebacicu na rezervu pa da vidim koliko cu preci. Ako stane oko 11l u rezervoar, a rezerva mu izadje 5l (zaokruzeno), da nije to mnogo za rezervu, a malo trosi.

Meni ne pada na pamet da sipam euro kada je skuplji i ovako je gorivo skupo kao djavo.

Inace rezervoar mora de je mnogo veci od 11 litara , posto sam sad za 1 maj sipo tacno 10.98 litara (jbg para nije bilo vise) al stalo bi jos dosta goriva u njega..:D

staje oko 14-15l ;)

• Zainteresovan, 824 postova

Drugari na prednjem tocku desni kabal se otkacio jel znate mozda cemu on sluzi? Mislim da je brzinometar posto mi je prestao da radi.

Onda je brzinometar, ako ti se otkacio probaj sajlu da izvuces lagano, ako izlazi onda ti je sajla pukla. To se meni desavalo 4,5 puta na skuteru, kada su kineske 300din ih placao.

Ako nije sajla zavrni je samo i navuci gumu. Ja sam to skoro skidao sve i podmazao...

• U prolazu, 94 postova

Juce sam nosio motor u servis na 5000Km i promenjeno ulje, filter ulja, filter vazduha, lanac podamzan, gume je podmazao, pakne od kocnice nije menjao kaze da su jos dobre, jos sam mu reko da stavi drugu svecicu, i oprao mi je motor , sve za 2500dinara :)

To si sve mogao sam odraditi, ja sam samo odvezao majstoru da mi nasteluje ventile i nista vise nisam platio, sve sam sam radio. Ali ako neces da izgubis garanciju onda moras na servis.

• Svrati ponekad, 112 postova
  • Motocikl: Keeway Speed 125

E ljudi treba mi ovako jedan mali savet tj neka vrsta pomoci....Da Rezimiramo...Posto Keeway Speed ima samo podesavajuce amortizere,i moze da se podesava...teo bi da mi motor bude malo Podignutiji na repu...verovatno da se to radi pomocu amortizera...e sad JA NE ZNAM KAKO SE RADI SA NJIMA...i da...Oce li tada biti MOTOR TVRD ILI MEKAN...ja ne volim da plovim ko na ladji...volim da sve bude utegnuto

• U prolazu, 94 postova

To si sve mogao sam odraditi, ja sam samo odvezao majstoru da mi nasteluje ventile i nista vise nisam platio, sve sam sam radio. Ali ako neces da izgubis garanciju onda moras na servis.

Znam da sam mogao sam , ali pecat nemogu da udarim , i ako nema pecata nema garancije :D

Znam da sam mogao sam , ali pecat nemogu da udarim , i ako nema pecata nema garancije :D

Kada poogledas jebo garanciju, sta moze da ti se desi motoru za dve godine a nov je, u garanciju samo spada masina, ovo sve spada u potrosni materijal koji ce da ti naplati kao i stelovanje. Ja sam izgubio garanciju, nisam ni ja jedan servis odvezao motor jer i nemam para toliko.

• Svrati ponekad, 432 postova
  • Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125

Meni volan igra kao nenormalan kad pustim volan na oko 40,pa drzi do 50 i na 50 prestaje,ali je meni polomljenja jedna cizma,pa preptostavljam da je zbog toga,ali moguce da nije...izgleda da se to mnogima desava...ma meni to ne smeta,bitno da lepo ide,malo trosi,a i ne izgleda lose...

• Motorista u pokusaju, 282 postova
  • Motocikl: Keeway speed 150

Meni volan igra kao nenormalan kad pustim volan na oko 40,pa drzi do 50 i na 50 prestaje,ali je meni polomljenja jedna cizma,pa preptostavljam da je zbog toga,ali moguce da nije...izgleda da se to mnogima desava...ma meni to ne smeta,bitno da lepo ide,malo trosi,a i ne izgleda lose...

Bas tako,sa mog keeway-a padano ukupno oko 3-put,ja jednom,i ne smeta mi nista da ga vozim i dalje.. 1nanana.gif

• Podržavam 1

drugari gde se nalazi filter ulja i filter vazduha? znam gde je filter za benzin 1nanana.gif

filter ulja je metalna mrezica ispod ovog dela post-17096-0-66818900-1336225844_thumb.jpg

filter vazduha je ispod ovog poklopca post-17096-0-18243200-1336225954_thumb.jpg

Pozdrav ;)

Jel vam se desava da kad pri brzini od 60 pa do 50 spustate gas , kad pustite volan da malo zaigra levo desno ?

Desava se i na mom motoru, a i na novom Speed-u, bar na jednom koji sam ja vozio. Nista strasno ;)

• U prolazu, 73 postova
  • Motocikl: Keeway Speed 150

Momci, evo imo bi par pitanja. Da li se neko igro sa iglicom u karburatoru? Ja nisam bio zadovoljan perofrmansama pa sam je digo na zadnji zljeb, oseti se razlika, ali nece preko 90km/h, a do 90 dodje bez problema. Kakva su vasa iskustva?

• Svrati ponekad, 375 postova

drugari gde se nalazi filter ulja i filter vazduha? znam gde je filter za benzin 1nanana.gif

filter ulja je metalna mrezica ispod ovog dela post-17096-0-66818900-1336225844_thumb.jpg

filter vazduha je ispod ovog poklopca post-17096-0-18243200-1336225954_thumb.jpg

Pozdrav ;)

Hvala Vlado smekeru, na trudu! 1zdravo.gif

• U prolazu, 94 postova

jel potrebno na 2500 km menjati filter ulja ?

Meni su u servisu promenili na 2500 filter i sad na 5000, ali izvadi ga i ako je prljav operes, kompresorom izduvas i bice to dobro

• U prolazu, 46 postova
  • Motocikl: Keeway speed 125

E kad vec pomenuste iglicu na karburatoru, koliko je to komplikovano zameniti ? Jel ima neko slike, objasnjenje kako to uraditi ?

Pozdrav

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja