Jump to content

Moto Zajednica

Keeway Speed 125/150

Recommended Posts

• U prolazu, 7 postova
  • Motocikl: Keeway Speed 125

Pozdrav svim speedasima! Igrom slucaja postadoh i ja vlasnik speeda , doduse vozenog 3 sezone ali u sasvim pristojnom stanju sa 6500 predjenih km. Ne znam da li sam ga preplatio sa cenom od 680 E ali to sad nije ni bitno, bitno je da sam ja zadovoljan... Bajk izgleda kao da je sad nov kupljen pa cak ima jos i one brcice sa strane na gumama :) Jedina zamerka je na to sto pomenu kolega da malo pravi osmicu zadnji tocak ali ne primecujem nista neobicno u voznji...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 264 postova

Dobrodosao, molio bih kolege jos jednom ako neko ima isti takav slucaj sa zadnjim tockom, neka pomene kakvo on iskustvo ima sa tim "problemcicem " .. :) Hvala jos jednom !

• Svrati ponekad, 363 postova
  • Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09

Ma sa svakim motorom (pod uslovom da je ispravan) mozes na put, jedino je pitanje da li ti mozes da izdrzis.

Iskreno, moozda bi 150ica bila zanimljiva, ja sam sa 125 isao 60km od Beograda i smorio sam se kao drvo. Nema snage jbg, ni za preticanje, a oni sa sluzbenim automobilima te bukvalno preskacu..  :neznam:  

• Професор, 332 postova
  • Motocikl: Ducati ST2 944

Pozdrav svim speedasima! Igrom slucaja postadoh i ja vlasnik speeda , doduse vozenog 3 sezone ali u sasvim pristojnom stanju sa 6500 predjenih km. Ne znam da li sam ga preplatio sa cenom od 680 E ali to sad nije ni bitno, bitno je da sam ja zadovoljan... Bajk izgleda kao da je sad nov kupljen pa cak ima jos i one brcice sa strane na gumama :) Jedina zamerka je na to sto pomenu kolega da malo pravi osmicu zadnji tocak ali ne primecujem nista neobicno u voznji...

Dobro nam dosao! Puno predjenih kilometara! :moto3:

• Професор, 332 postova

Pozdrav svim speed-asima danas sam uzeo polovan Keeway Speed 125 od Prvog vlasnika 4259km je presao na prvu ruku kad se vidi ovako izgleda extra,Kao nov ko iz radnje da je nema Ogrebotinicu Svaka Cast prvom Vlasniku ide lepo ja sam prezadovoljan,Interesuje me da li bi sa njim mogao na neki "PUT" da tako na zovem....isao bi malo van Beograda i verovatno van drzave....Isao bi malo u Hrvatsku da se vozim,imam tamo neku rodbinu,blizu granice...I naravno.. Jel ima neko ko bi teo samnom :D uslov Pun rezerovar i Pasos :D i dobro zezanje...a Mogli bi da napravimo i Neki Skup nas vlasnika Keeway-a Speed-a

Veliki pozdrav i dobro dosao! Puno predjenih kilometara! :moto3:

• Svrati ponekad, 177 postova
  • Motocikl: Kawasaki GPZ 500s

Pozdrav svim speed-asima danas sam uzeo polovan Keeway Speed 125 od Prvog vlasnika 4259km je presao na prvu ruku kad se vidi ovako izgleda extra,Kao nov ko iz radnje da je nema Ogrebotinicu Svaka Cast prvom Vlasniku ide lepo ja sam prezadovoljan,Interesuje me da li bi sa njim mogao na neki "PUT" da tako na zovem....isao bi malo van Beograda i verovatno van drzave....Isao bi malo u Hrvatsku da se vozim,imam tamo neku rodbinu,blizu granice...I naravno.. Jel ima neko ko bi teo samnom :D uslov Pun rezerovar i Pasos :D i dobro zezanje...a Mogli bi da napravimo i Neki Skup nas vlasnika Keeway-a Speed-a

Jedan ode drugi dodje! :)

Stefan je od mene kupio Speed-a. Evo i ovde da mu poželim da ga služi ko i mene i puno bezbednih kilometara!

Iako nemam više osnova da pripadam ovoj sekti svraćaću ponekad... ;)

Što se tiče putovanja, drugar i ja smo išli van Bgd-a. U jednom danu smo prešli oko 200-250km. A što se tiče daljeg puta, Sinclar i njegov kolega su cepali do Hrvatske, njihovog primorja, sve sa dva Speed-a, a i išli su sa istim motorima i na reli po Srbiji. Ima njihovih putopisa po forumu. :moto3:

• Svrati ponekad, 104 postova

Dobrodosao u klan i da te masina sluzi kao Baneta i da je cuvas kao sto je Bane cuvao. ;)

Sto se tice tura, Bane i ja samo gazili po 200-250 u danu par puta, motor nije imao nikakvih problema, ali moje dupe je posle 200km pocelo da se buni. :)

Mislim da bi bolje sedite resilo i taj problem.

Kad dobijes dozvolu javi se, napravicemo neku voznju van grada.

Pozdrav ;)

• U prolazu, 7 postova
  • Motocikl: keeway 150 speed

Caos momci dali neko moze da mi posalje slike zica u kucistu kod akumulatora kako su povezana za keeway speed 150 tj. moze i 125 jer mi neka budala urnisala motor isekla mi je zice...ako moze pomoc hvala unapred...

• Професор, 332 postova

post-8978-0-54505000-1335025817_thumb.jpg

Caos momci dali neko moze da mi posalje slike zica u kucistu kod akumulatora kako su povezana za keeway speed 150 tj. moze i 125 jer mi neka budala urnisala motor isekla mi je zice...ako moze pomoc hvala unapred...

Problem je samo sto ne znam sta ti tacno treba!? 0zbunjen.gif

Nadam se da ce ti ove dve slicice pomoci oko tvog problema!0takoje.gif

Ako ipak to nije ono sto ti treba, slikacu ponovo! 1lol.gif

Pozdrav!1zdravo.gifpost-8978-0-72299700-1335025804_thumb.jpg

• Svrati ponekad, 104 postova

Bane Hvala na dobroj masini ja sam prezadovoljan,uradio sam tu par sitnica al ajde napisacu cisto da vidis da je dosao u dobre ruke...Ovako Presao sam vec 230km od kako sam ga uzeo :D....Vec sam teo da psujem bio sam poludeo...danas upalim motor povucem naravno saugh...krenem i teram vozim i vidim ima neku "knedlu"ja gledam sta je da nije karburator da mora da se steluje sve zivo pregledam sve zive pitah niko nista ne zna 20 servisa obidjem i taman reko sad cu ispizdim :D kad se setim "STEFANE BUDALO GLUPA SAUGH NISI VRATIO" vratim vuce ko blesavo nego da nastavim....Ovako Bane...ne znam sta si ti odradio na njemu dugo je stajao :D...Ja sam Danas : Sipao ulje Motul 15-50w FULL SINTEZIS 20e 1L ,Razmisljao sam Bardalh mada ovo mi je provereno...neki pricaju da je Motul Funjara ali drugar radi nesto pa iz inostranstva dovezao...zamenio Svecicu NGK bila je "NGK D8EA" Stavio sam Iridijumsku.....Skinuo Filter vazduha ocistio,porucio KN Filter i Burazer ce da zavrsi neki Izduv za njega preko nekih likova sto prave "ROBERT" 80e od grane do izduva i to je to necu nista dirati...Auspuh tamo negde krajem Jula ce da bude...A do tada Laganica :D i da...Posto je gorivo bilo "Bajato" oktanska vrednost mu je bila pala na 80 mozda koji oktan gore...Sipao sam Oktan Booster u njega.i Malo ga bio Razdzibrio da Sagori i Ocistio karburator "Motulovim" sredstvom za ciscenje.....Uzeo sam i Lanac Ocistio i podmazao Sto bi rekli Sad je kao "Dusa" Pa vlado sine :D kako da se dogovorimo kad nemam tvoj broj :D

U jbt, pa ti se bas bacio na posao :D

Mene mozes da nadjes ovde, svaki dan gledam forum tako da nema frke ;)

Samo ti resi dozvolu ;)

• Drug član, 1225 postova
  • Motocikl: Keeway Speed 150

Imam zadnju Pireli 3.25, 18", za kivija ako si zainteresovan, nova, nemontirana, moze tvoja zadnja i 3.000 din za ovu moju? Javi ako si zainteresovan

• U prolazu, 47 postova
  • Motocikl: sokocalo

Postadoh deo klana!

to je lepo. samo ne zuri, a cini mi se da strpljiv bas i nisi sto je i normalno za tvoje godine ali ne ide bas dobro uz motore.;)

i da te dobro sluzi motorce

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja