MoToM 3861 Napisano Jul 2, 2011 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam priliku da gledam kvalifikacije ali mi nije jasno da su se neki vozili bolje po mokrom QP nego FP3 po suvom? Ili nije citav QP bio pod kisom a komentar stoji da je bilo wet? Prvih 20-tak minuta nije bilo kiše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jul 2, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra će biti suva trka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Jul 2, 2011 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=uwGkpxDEYY0&feature=player_embedded Deset puta sam puštao ovaj snimak i to samo zbog Stonerove face. Ponaša se kao nedokazani klinac. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Jul 3, 2011 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan @Ramirez Obozavam klince koji brzo voze P.S. Nisi video face drugih, ovde nisu bili u kadru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Jul 3, 2011 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Mogao je zubati da izuje i pozajmi kolegi neku dubokoumnu prostu recenicu za ovu priliku! Nesto u fazonu "your ambition ..." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Jul 3, 2011 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan "The Australian Repsol Honda rider set the fastest lap in history at Mugello with a time of 1'48.034 and claimed his 27th pole position in the MotoGP class." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Jul 3, 2011 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Sve će to Sic da poobara! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3230 Napisano Jul 3, 2011 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sve će to Sic da poobara! Zaboravio si na Doctora! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jul 3, 2011 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan na kom je kanalu prenos? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Jul 3, 2011 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan Sunce ti kakav finish u moto2...baš dobra trka, sve više mi se sviđa ova klasa Ja gledam na http://www.vipbox.tv/watch/38134/1/motogp:-grand-prix-italy,-mugello---race.html Kakavo sranje i bruka <_< što moram da škiljim na monitoru i gledam seckavu sliku jednog ovakavog događaja kao moto GP, a šugavu formulu 1 prenose na 5 kanala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Jul 3, 2011 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Konacno De Angelis ima dobar plasman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Jul 3, 2011 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Sunce ti kakav finish u moto2...baš dobra trka, sve više mi se sviđa ova klasa Ja gledam na http://www.vipbox.tv...llo---race.html Meni je od samog pocetka omiljena! Motogp mi dodje kao blockbuster koji mora da se pogleda bez obzira da li je glup ili ne . Marquez,odlican potez na kraju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1377 Napisano Jul 3, 2011 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ja gledam trenutno na hrvatskom sport klubu, pa ko ima ili hvata ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Jul 3, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Na ovom linku je sad neki British Superbike ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1377 Napisano Jul 3, 2011 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan A na HRT sport klubu ce veceras u 22 biti snimak, sad im je preci Nole i Vimbldon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Jul 3, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Nije neshto slika al shta da se radi http://www.vipbox.tv/watch/38134/5/motogp:-grand-prix-italy,-mugello---race.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4408 Napisano Jul 3, 2011 Advanced Member, 1966 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan ok slika, BBC na Engleskom http://vipbox.tv/watch/38134/1/motogp:-grand-prix-italy,-mugello---race.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Jul 3, 2011 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jos kad bi Dovi stigao kamenog ajmo Lorenzo smorila je honda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Jul 3, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za Valentina, vrhunska voznja s obzirom na kilav start. Lorenco izvrstan, Andrea takodje, samo kad zubati kengurko nije prvi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jul 3, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Šta bi sa kengurom? Dobio komplet šišanje i brijanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Jul 3, 2011 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Uplasio se navijaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Jul 3, 2011 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan Napokon prava trka...drago mi da je Spies odro Sica ...još kad bi se i kenjalo priključio više sa tim Dukcem, pa da bude još interesantnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jul 3, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Napokon prava trka...drago mi da je Spies odro Sica Takođe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Jul 3, 2011 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Skroz dobra trka... Simoncheli uspeo da zavrshi trku i da nikoga ne obori :D Bravo za Dovija i Spiesa ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Jul 3, 2011 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas, naivno, gledao trku na SK Prime ili tako nekako... Majčice mila, od onog imbecila koji je sve vreme mleo neviđene nebuloze može da se dobije RAK MOZGA!!! Ne mogu da verujem da je neko PLATIO da takav mandril otputuje u Mugello i lupeta onoliko satima. Hvala bogu pa onaj drugi nije bio u kabini inače bih verovatno pao u nesvest do kraja trke. A trka... da Stoner nije sjebao gume pred kraj, opet bi se smorili. Rossi na najnovijem Ducati-u uspeo da pobedi Barberu na pretprošlogodišnjem modelu. Jedva. Simoncelli nam je napokon pokazao kako bi završio trke koje nije završio. Moto2 RULES 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...