mrbakero 0 Napisano Jul 21, 2007 U prolazu, 75 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan komentari za njega ,servis u Visnjicevoj na dorcolu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tzok 1 Napisano Septembar 3, 2007 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan pravi ljubitelj cvaje (Cane) . Do sada sve najlepse o coveku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veka69 0 Napisano Novembar 8, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo se servis zove Cubra i to po pokojnom Iliji, a inace glavna faca i majstor je Cane. Radi tu preko 20 godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sarma 0 Napisano Avgust 24, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko broj telefona jer mi se ne ide u centar grada sa motorom bez kvačila za džabe.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Avgust 26, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan ne znam tacno godinu, ali ima dosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Avgust 26, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Taj Ilija. Vozio je 175, pa Gamu 500, mislim i R750. 250 mozda par trka. Ne znam tacno od cega je umro. O njemu moze knjiga da se napise. Retko "lud" covek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Avgust 26, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Moja prva trka je bila kikinda ,86 ili 87. Cetr leva coska i gas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SOCA 0 Napisano Octobar 16, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CZ 250 enduro,Aprilia rx 50 Prijavi odgovor kao problematičan Negde oko 75-e pokojni Čubra vozio motor iza autobusa 16 i sa obe noge ga gurao odpozadi.Autobus prikoci,i Čubra zavrsi sa gipsom na ruci.I sa gipsom je vozio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Octobar 16, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Samo se servis zove Cubra i to po pokojnom Iliji, a inace glavna faca i majstor je Cane. Radi tu preko 20 godina. Servis i dalje drzi Cubra ali Zoki, Ilijin burazer. Cane je glavni majstor i stvarno je bog za cvaje... Zivim 50m od njih i cesto sam tamo, uvek sjajna atmosfera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukus 0 Napisano Maj 26, 2010 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko broj ovog servisa? Treba da vozim Vespu LML 150 na servis...gasi se kad se ugreje...ili neko ima neku drugu preporuku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerej 17 Napisano Jun 3, 2010 U prolazu, 41 postova Motocikl: zx9r, zxr750 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam tamo da pitam za neke delove i naisao sam na jako neljubaznog lika, tesko mu je bilo i dobar dan da izgovori. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexx 5 Napisano Octobar 14, 2011 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cubra je bio 'svoj' ali je bio sasvim OK. Nisma znao da ga nema vishe, bas mi je zao. Sta mu se desilo, jel zna neko? JEdno leto sam radio u komshiluku u 'servisu' Voje Ivanishevica, sledeca ulica paralelno .. zaboravih i ime. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1386 Napisano Octobar 14, 2011 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Burazer i ja ga znamo od 1971god a mislim da ima vise od 10-tak god kako je umro (cini mi se ciroza jetre) inace je bio dobar drugar i jako pozitivan lik, vozili smo stare Triumphe 70-tih od njega smo braca i ja u zameni 1976 uzeli jedan od najboljih Abarta u gradu eh lepa vremena! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Octobar 14, 2011 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se ja secam da su neke godine posli sa nekim krsem od autobusa na grobnik i da su na auto putu rasturili motor i promenili klip i stigli na vreme na grobnik.Naravno cubra.Vozio je i jednu auto trku na uscu mislim da je vozio nekog keca.Bas smo ga gotivili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Octobar 15, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Cane legenda, uvek se valjamo od smeha kad odemo kod Cubre, na motoru nikada nisam kod njega radio nesto ozbiljnije zato sto uglavnom rade skutere i koliko znam, za to su medju najboljima u gradu! Inace, Zoki je veliki ljubitelj Hondinih enduraca, zna dosta o njima, i uvek je raspolozen da posavetuje i pomogne..Veliki pozdrav za moje Dorcolce!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokiT83 1 Napisano Jul 30, 2012 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Super servis. Toplo ga preporucujem. Ja odrzavam svoj skuter kod Caneta. Ekstra likovi. Kada krenete kod Caneta odavezno ponesite koje pivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa89bg 0 Napisano Jun 29, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo da dodam i ja iskustvo, dao mi je par saveta oko skutera, odradio mi generalku na tomosu. Sve radi savršeno, ispoštovao je sve što je rekao. I mnogo je lud lik. Legenda U svakom slučaju ću opet ići tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...