Krstas 1 Napisano Jun 26, 2011 U prolazu, 37 postova Motocikl: kymco peoples 50 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima meko vise informacija o ovom dogadjaju?Dva drugara mi sad pricaju da se to desilo,oni su naisli predvece oko 6-7 i videli plavi motor (potpuno unisten)zakucan u kombi koji je skretao u prodavnicu,mislim da se radi o kombiju nekog diskonta pica.nesreca se dogodila na izlazu iz KG prema Kraljevu,kazu ima neki tehnicki pregled tu u blizini.kaciga je bila na putu,nije bilo krvi,a jedan motorista svestan ali vidno povredjen je sedeo i pricao tu sa policijom.to je nezvanicna inf.zna li neko vise o tome,kako je kolega i da li je bio sam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danny 5 Napisano Jun 28, 2011 U prolazu, 46 postova Motocikl: Honda Shadow 600 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima meko vise informacija o ovom dogadjaju?Dva drugara mi sad pricaju da se to desilo,oni su naisli predvece oko 6-7 i videli plavi motor (potpuno unisten)zakucan u kombi koji je skretao u prodavnicu,mislim da se radi o kombiju nekog diskonta pica.nesreca se dogodila na izlazu iz KG prema Kraljevu,kazu ima neki tehnicki pregled tu u blizini.kaciga je bila na putu,nije bilo krvi,a jedan motorista svestan ali vidno povredjen je sedeo i pricao tu sa policijom.to je nezvanicna inf.zna li neko vise o tome,kako je kolega i da li je bio sam? Ovako...Vozac je bio Radoje iz KG-a a suvozac njegov brat Aca iz istog grada. Acu ne poznajem tako dobro ali Rasa mi je drug i komsija iz iste ulice sa kojim sam X puta vozio za ovo kratko vreme od kako i ja imam motor. Aca (suvozac) je u dobrom stanju i izasao je brzo iz bolnice. Medjutim sa Rasom nije bas ruzicasta situacija. S obzirom da takodje i radim u klinickom centru u kojem lezi Rasa (u urgentnom) obilazim ga gotovo svakodnevno. Na aparatima je jos uvek i u nesvesnom stanju. Moze se reci da mu se bore za zivot. Nekoliko reci i o samom udesu. Posto smo iz urgentnog centra nosili saobracajnu dozvolu, drugar i ja, policiji koji su bili na uvidjaju to vece, popricali smo i sa njima. Policajac mi rece iz prve ruke da ono u karijeri nije video (do duse mladji je bio). Naime, trag kocenja je bio 50m. Koliko sam shvatio, zakljucak vestaka je bio da su se kretali brzinom od preko 150 km/h. U gradu!!! Ono sto sam doznao od suvozaca je da je on prvi primetio kombi koji skrece. Dok je signalizirao Rasi-vozacu da obrati paznju na situaciju ispred, vec je bilo kasno. Poceo je da koci... Ovo pricam zato sto bi to trebalo da bude opomena svima nama. Dovoljan je samo trenutak nepaznje!!! Iz nase ulice, polovina njih prodaje motore ukljucujuci tu i njegovog rodjenog brata iz iste kuce. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2701 Napisano Jun 28, 2011 Strucnjak, 1641 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce se izvuci bez obzira na glupost koju je napravio! Meni sa 120km/h ni na otvorenom nije svejedno. Ne znam kako ljudi mogu da voze 150km/h u gradu, ako je vestak uopste u pravu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Jun 29, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Zelim momku brz i uspesan oporavak sa nadom da ce nesto nauciti iz ove nesrece! @Djordje, veoma lako. Ubacis u prvu i za 6-7 sec si na 150 km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Jun 29, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce se izvuci bez obzira na glupost koju je napravio! Meni sa 120km/h ni na otvorenom nije svejedno. Ne znam kako ljudi mogu da voze 150km/h u gradu, ako je vestak uopste u pravu. Lako.R masina u drugoj moze da ide toliko. Raso uz tebe smo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 29, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cudno da mu suvozac signalizira da obrati paznju na situaciju ispred. Pogotovo na vecoj brzini u gradu. Nadam se da ce nam uskoro licno rasvjetliti misteriju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2701 Napisano Jun 29, 2011 Strucnjak, 1641 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan R masina u drugoj moze da ide toliko. Moze masina, ne moze zdrav razum. Al ajd da ne pametujem, samo neka se oporavi pa cemo ga lako grditi onda. Drzi se! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Jun 29, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan R masina u drugoj moze da ide toliko. Moze masina, ne moze zdrav razum. Al ajd da ne pametujem, samo neka se oporavi pa cemo ga lako grditi onda. Drzi se! Slazem se. Ima li vesti o Rasi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Jun 29, 2011 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Dace Bog da se dechko oporavi bez posledica a posle ga javno veshajte, najbolje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krstas 1 Napisano Jun 30, 2011 U prolazu, 37 postova Motocikl: kymco peoples 50 Prijavi odgovor kao problematičan Covek je napravio gresku,jbg. Niko ne zeli ovo,ne treba ga lincovati samo da nesto nauci(a i mi ostali)iz ovoga.Nadam se da ce se brzo oporaviti i to bez posledica!!!Drzi se druze!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Jun 30, 2011 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Drž se Rašo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Jun 30, 2011 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Momcima želim sve najbolje! Za sve se pobrinuo čika Sloba ( pazi, veliko S ). On je prvi uveo pravilo da nas bude sve manje koji nismo u EKIPI.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Jul 2, 2011 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan nedaj se brate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jul 2, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bude zabune nije ovo bas grad nego izlaz iz grada. Ima 3 trake i siroko je dosta. Kolima tu opusteno prolaze sa 120 jer milicija se nalazi ili na vrhu uzbrdice ili na dnu pa ga tu cesto peglaju. Moze i 200 bez problema ko sme. Ja sam tu par puta prosao sa 100kmh ali kad nema saobracaja, uvece. Ne cudi me da je R isao 150. Tu se pred godinu dve skrljao i Dimi iz KG-a jedva je preziveo, on je valjda vozio oko 180 i zakucao se u Megane koji je radio polukruzno. Ne mogu sad da nadjem temu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...