cobe 189 Napisano Jun 23, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan kupujem flip up kacigu od 200-250 e novu ili malo koriscenu.ponude moze ovde ili na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Jun 24, 2011 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Druze za te pare odes u prodavnicu i izaberes 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jun 25, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan koju flip up kacigu za te pare ??? gledao sam nolan n 103 i giv x.08 koji mi se vise svidja i ima u boji koja se meni najvise svidja tj mat crnoj.hvala na pomoci unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Jun 27, 2011 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Nolan n 103 je u Louis-u sad na popustu sa 299 na 199 eur , ako nemaš koga za Louis javi se na pm pa cu ti poslati broj . Kacige Louis Pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4936 Napisano Jun 27, 2011 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ili polovan Evoline ili Concept( 1 ili 2) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sicma 32 Napisano Jun 27, 2011 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Da li te interesuje Shark Openline (velicina XL)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Jun 27, 2011 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Kupi novu kacigu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jun 27, 2011 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Tuđe cipele i kaciga...hvala ali ne hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jun 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Da li te interesuje Shark Openline (velicina XL)? hvala druze na ponudi ali ja nosim L velicinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3869 Napisano Jun 30, 2011 Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan koju flip up kacigu za te pare ??? gledao sam nolan n 103 i giv x.08 koji mi se vise svidja i ima u boji koja se meni najvise svidja tj mat crnoj.hvala na pomoci unapred Imaš u Gevari za 170 Evra, kaciga je skroz ok. http://www.motooprema.eu/sr/proizvodi/kacige/flip-up/caberg/konda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jul 1, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan kupio juce scorpion exo 900 na nekom popustu i nije izasla mnogo para ,hvala na predlozima i hvala na pomoci i naravno kaciga je nova .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Avgust 15, 2011 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan koja cena ako nije tajna? (skorpion) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...