Djuxy 1752 Napisano Jun 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan 1.cobe sa gospodjom :-))) 2.alexanto sa svojom devojčicom 3.motor_che sa devojcicom sa slike 4.drakula 5.djuxy (90,5 %) 6.alexbgd (90 %) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Jun 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Neću se dodavati na spisak još uvek, šanse su kao i kod djuxija i alexa (90%). Verovatno se vidimo, ali da ne ureknem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jun 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Nole ja obećavam da ću ovaj put voditi više računa o rasporedu pumpi na putu... A želeo bih tim povodom da se kao novi skuteraš osvrnem i na to koliko naše mašine vole otvoreni put. Sve do skupa u Žablju ja sam mislio da moj Beverly ima ozbiljnih problema sa zdravljem karburatora.... Ali mu Vojvođanske ravnice i više nego odgovaraju, tako da je iznenadio svojom potrošnjom od nešto malo više od 3l/100km. Zamalo da me taj zanos košta ostajanja bez goriva na sred puta Ali povratak u Beograd me je vratio u surovu realnost gradske potrošnje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Jun 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan 1.cobe sa gospodjom :-))) 2.alexanto sa svojom devojčicom 3.motor_che sa devojcicom sa slike 4.drakula 5.djuxy (90,5 %) 6.alexbgd (90 %) 7.NeCi (90,1%) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Jun 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan posto se dovodi u pitanje i vreme u nedelju, predlazem da ne ranimo mnogo nego da iz BG_a krenemo oko 10h pa da se nadjemo na Lisinama oko 12-13 h, pretpostavljam da svima odgovara a pogotovu Alexantu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kubura 6 Napisano Jun 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 91 postova Lokacija: uzice Motocikl: honda vfr vtec Prijavi odgovor kao problematičan posto se dovodi u pitanje i vreme u nedelju, predlazem da ne ranimo mnogo nego da iz BG_a krenemo oko 10h pa da se nadjemo na Lisinama oko 12-13 h, pretpostavljam da svima odgovara a pogotovu Alexantu? u koje bi vreme bili u Mladenovcu akom skockam obaveze i krenem i ja da bi se tu nasli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4828 Napisano Jun 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6013 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Meni odgovara kako god se dogovorimo. Ja bih se našao sa BG ekipom a mislim da bi bilo lepo da se sa ostatkom ekipe sastanemo u Mladenovcu pa odatle svi zajedno do Lisina. Samo da utvrdimo vreme okupljanja , prvo u BG-u a zatim i u Mladenovcu. Neka se i ostali izjasne po tom pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jun 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan ma nama odgovara gde hocete,ja koliko volim da se vozim mogu da dodjem za bg pa da odatle krenemo zajedno dalje :-)))) javite samo kada da budemo u despotovcu ili npr u svilajncu i ja sam tamo ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jun 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan ma nama odgovara gde hocete,ja koliko volim da se vozim mogu da dodjem za bg pa da odatle krenemo zajedno dalje :-)))) javite samo kada da budemo u despotovcu ili npr u svilajncu i ja sam tamo ??? Mrzim ove sa 600cc i vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Jun 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan ako se slazete za 10h, onda mozemo ovako: 1)10h pumpa na auto komandi 2)11h Mladenovac (na parkingu onog novog mega marketa, mislim da je Rodić) 3)za ostale koji dolaze sa juga(GROBARE), može neki dogovor pa da se negde sastavimo ili da se nadjemo na Lisinama... Ja imam komunikator pa možete slobodno da me zvrcnete 066/8100040 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Jun 30, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih bas hteo da vam se pridruzim, i potrudicu se da bude tako, uprkos tehnickim problemima koje Suzi ima. Nadam se da ce nas i vreme posluziti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jun 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan ako se slazete za 10h, onda mozemo ovako: 1)10h pumpa na auto komandi 2)11h Mladenovac (na parkingu onog novog mega marketa, mislim da je Rodić) 3)za ostale koji dolaze sa juga(GROBARE), može neki dogovor pa da se negde sastavimo ili da se nadjemo na Lisinama... Ja imam komunikator pa možete slobodno da me zvrcnete 066/8100040 ja cekam u despotovcu od pola 12 pa kada naidjete bicu tu .....jos 3 noci do voznje :-)))) MAXI pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jun 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan ma nama odgovara gde hocete,ja koliko volim da se vozim mogu da dodjem za bg pa da odatle krenemo zajedno dalje :-)))) javite samo kada da budemo u despotovcu ili npr u svilajncu i ja sam tamo ??? Mrzim ove sa 600cc i vise hihihihhiihhiihhihiihih :-))))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobodan88 0 Napisano Jun 30, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Niš Motocikl: Piaggio Sfera 125 Prijavi odgovor kao problematičan 1.cobe sa gospodjom :-))) 2.alexanto sa svojom devojčicom 3.motor_che sa devojcicom sa slike 4.drakula 5.djuxy (90,5 %) 6.alexbgd (90 %) 7.NeCi (90,1%) 8.Slobodan Recite samo kada se nalazimo u Despotovcu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Jun 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan mislim da bi trebali da stignemo do Despotovca oko dvanest pola jedan, u svakom slucaju imate nase brojeve pa nas okrenite da vidite gde smo, kad stizemo i gde se nalazimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Jun 30, 2011 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan 1.cobe sa gospodjom :-))) 2.alexanto sa svojom devojčicom 3.motor_che sa devojcicom sa slike 4.drakula 5.djuxy (90,5 %) 6.alexbgd (90 %) 7.NeCi (90,1%) 8.Slobodan 9. Marre A jel možemo da krenemo malo ranije...čisto iz razloga da obiđemo lepo sve? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jun 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan a kojim tacno vi putem idete ,mislim na ekipu iz bg do despotovca i koliko imamo da se vozimo od despotovca do odredista? trebalo bi da par njih dodje sa mnom u nedelju ali ce mi to potvrditi sutra ili u subotu ....MAXI pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Jun 30, 2011 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ruta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4828 Napisano Jun 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6013 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam, trebalo bi da idemo BG - Mladenovac - Svilajnac - Despotovac - Lisine. Od Despotovca do Lisina ne bi trebalo da ima više od 20 -25 km. I ja sam za varijantu da se ranije krene iz BG-a, barem oko 9 h, mada svejedno mi je - kako se dogovorite. EDIT: Marre me preteče. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jun 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam, trebalo bi da idemo BG - Mladenovac - Svilajnac - Despotovac - Lisine. Od Despotovca do Lisina ne bi trebalo da ima više od 20 -25 km. I ja sam za varijantu da se ranije krene iz BG-a, barem oko 9 h, mada svejedno mi je - kako se dogovorite. EDIT: Marre me preteče. dobro dobro ipak je nama najlakse da dodjemo u despotovac mada cemo jos videti mozda dodjemo i u svilajnac da se malo vozimo u krug ali samo se dogovrite za vreme da znamo kada cemo se nalaziti ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Jun 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan 1.cobe sa gospodjom :-))) 2.alexanto sa svojom devojčicom 3.motor_che sa devojcicom sa slike 4.drakula 5.djuxy (90,5 %) 6.alexbgd (90 %) 7.NeCi (90,1%) 8.Slobodan 9. Marre 10.Panta_kg ja imam popis u subotu ali cu dati sve od sebe da krenem...ali se stavljam na spisak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Jun 30, 2011 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam, trebalo bi da idemo BG - Mladenovac - Svilajnac - Despotovac - Lisine. Od Despotovca do Lisina ne bi trebalo da ima više od 20 -25 km. I ja sam za varijantu da se ranije krene iz BG-a, barem oko 9 h, mada svejedno mi je - kako se dogovorite. 2 glasa (alexanto, marre) za kretanje u 9h...ajde ostali glasajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jul 1, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Meni je svejedno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Jul 1, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan 1.cobe sa gospodjom :-))) 2.alexanto sa svojom devojčicom 3.motor_che sa devojcicom sa slike 4.drakula 5.djuxy (90,5 %) 6.alexbgd (90 %) 7.NeCi (90,1%) 8.Slobodan 9. Marre 10.Panta_kg ja imam popis u subotu ali cu dati sve od sebe da krenem...ali se stavljam na spisak. Panto brate ide se u nedelju ne u subotu ... :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Jul 1, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan ja sam predložio 10h zbog najave lošeg vremena, i da bi ljudima sa severa bilo opuštenije, što se mene lično tiče kad se dogovorimo tad dolazim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...