Jump to content

Moto Zajednica

Zajedničke vožnje Maxi Scooter Cluba.

Recommended Posts

• BJB Maxi Scooter Club, 469 postova
  • Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-)))

sve je bilo extra i trebalo bi uskoro da se ponovi .... zato molim ove starije i iskusnije da okace temu sa par predloga o destinacijama i datumom pa da se glasa kada sta i kako da bi se ponovo okupili.MAXI pozdrav

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1555 postova
  • Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200

sve je bilo extra i trebalo bi uskoro da se ponovi .... zato molim ove starije i iskusnije da okace temu sa par predloga o destinacijama i datumom pa da se glasa kada sta i kako da bi se ponovo okupili.MAXI pozdrav

Pa posle ove ravnicarske, moj predlog je Despotovac i vodopad Veliki buk ili Lisine. Tamo je prelepo. Evo link sa takve ture pa razmislite. RESAVA

Bilo bi korisno da sada svoje predloge za putovanja postavite u temi IZLETI I PUTOVANJA i da se tamo prave destinacije sa kartom rute puta, programom i ostalim osobinama rute. Ja sam postavio nekoliko fotografija , cisto da vam rasplamsa mastu.

:zdravo:

PS sad ce onaj Lalajko da kaze, evo ga ovaj sa njegovim potocima i rekama :)

ja sam za samo da se dogovorimo koji datum ce biti i da se svi dogovorimo lepo oko organizacije i eto lepog provoda ponovo :-))))

RECIMO NPR : 16-17.07 ILI 23-24.07???? ajde neka se ostatak ekipe izjasni ako ovi datumi ne odgovaraju....

• BJB Maxi Scooter Club, 6323 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

MAXI pozdrav!

Pošto smo očigledno svi zadovoljni sa prvim okupljanjem naše nemale družine, pojavile su se ideje razbacane u nekoliko tema u Caffe-u pa mislim da je pametnije da imamo temu samo za to. Dakle u naslovu je sve rečeno. Izvol'te sa idejama, predlozima, destinacijama i datumom pa kad se utanačimo pravićemo spisak zainteresovanih. Takođe ima stavova da je rano odmah praviti sledeći skup i da je bolje organizovati neobavezne vožnjice. I moje mišljenje se otprilike podudara sa tim ali evo tema pa navalite...

Živela MAXI družina!

• BJB Maxi Scooter Club, 632 postova
  • Motocikl: vozicu SW-T 600 abs

ja mislim da ne treba nigde da zurimo sa drugim maxi skupom, nego treba da organizujemo neke vožnjice (ko dodje dobro dosao), gde bi se ljudi upoznali i razmenili ideje (gde ,šta, kako,kad)i onda da se ozbiljno pristupi tome, a ne sad ajmo ovde ajmo onde, ovde ima lepo jezero, ovde je svež vazduh, ajmo na jug, zapad je extra i tako u nedogled... a i treba ljudi malo da se užele novog skupa!!!

• Podržavam 1

Ima tema o drugom okupljanju pa Vas molim da svu diskusiju o tome prebacimo tamo i da admini prebace tamo već napisane postove. :takoje:

Ovo je tura od oko 200 km (za Beogradjane)i treba prvo da se mozda vidi da li je u igri 1 ili 2 dana. Pretpostavljam da mnogi rade i subotom, pa bi mozda , zbog njih bilo lakse da se ova tura "odradi" za 1 dan, ali ne i bolje, ali sta je - tu je. To bi podrazumevalo rani polazak iz BGD-a, vec oko 7 sati, jer sa malom prosecnom brzinom , duzinom kolone, odmorima za cigaru, klopu (iskljucivo sendvici ili pljeske zbog nemanja vremena za a la cart) i pice, mogli bismo biti tamo oko 12:oo i to ako se ne svraca u Manasiju. Tamo nas ceka 2 restorana, odlicna klopa i sveza pastrmka, ili livada za rostilj ako ponesemo meso i kobaje, sampinjone, paradajz itd

E sad, datum....datum bi zbog dolazece sezone godisnjih odmora bio 03.juli, nedelja !

Krenulo bi se sa platoa kod muzeja 25. maj, pa odatle preko Banjice i Jajinaca, Avale, Ralje put Mladenovca...

Pa sad ljudi , prijavljujte se ako ocete i mozete. Skoro sve sam vam objasnio, pa se iskalkulisite.

• BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova
  • Motocikl: Burgman 400 2007

podrzavam nntom-ovu ideju sa lisinama i resavskom pecinom a takodje predlazem Grzu kod paracina.ima sve sto nam treba jezera,kafanu,vodopad...a?

Ja sam za ako se obaveze poslovne ne ispreče. Jes' da moram da krenem pre 6 ali za MAXI ekipu - ništa mi nije teško. :takoje:

• BJB Maxi Scooter Club, 1528 postova
  • Motocikl: Versys buljavi

ja mislim da ne treba nigde da zurimo sa drugim maxi skupom, nego treba da organizujemo neke vožnjice (ko dodje dobro dosao)

Mudro zboriš "Motor_che"

• Skuteras, 3782 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Alexanto je trazio da prebacim sve oko predloga i dogovora u ovu temu. Forum redja postove po vremenu kad su napisani pa ce mozda pocetak ove teme biti malo haotican. ::) nastavite sa diskusijom :D

Po starom dobrom obicaju na spisak se ne prijavljujem ali cu dati sve od sebe da se pojavim pogotovu zato sto je to blizu mene i sto je samo na dan ...ali pratim temu dalje

Ja se vozim pa vozim i nije mi problem dal je 100 ili 350km, ali i dalje mislim da je sve ubrzano i da će na kraju to ipak biti opuštena vožnjica i dobro druženje...

nadam se da grešim, ali ovo malo vremena će pokazati :zdravo:

• BJB Maxi Scooter Club, 743 postova

Možemo npr. 6-7 dana pred put da definitivan sastavimo spisak, za sada još ne mogu da procenim hoće li mi obaveze dozvoliti taj izlet.

Inače, tura veoma lepo izgleda i svaka čast na pripremi predloga! :aha:

@nolezmaj hvala nole,tako treba da izgleda predlog. kada se organizuje ovako nesto jos freba da se animiraju restorani zbog hrane i da se informise o eventualnnom smestaju.

@motor_che druze, ovaj datum je kao i sve samo predlog i ideja i vise template...kada je u pitanju zvanicna bjb voznja onda odgovorni stave datum i sve ostalo i to je to. Ko moze on ide a ko ne moze zbog njih se nista ne pomera.

@panta_kg hvala panto! Sa istim razlogom sam i provukao Grzu kroz ovu turu ali je samo pitanje da li bi izlet bio proveden samo u voznji ili bi imali vremena i za odlazak peske kroz sumu do izvora.Tu su i kafici i restorani...treba se i provesti opusteno a i vratiti bezbedno.

To je sad sve na vama jer ja ne mogu da se prihvatim organizacije jer necu ni da idem.

pozdrav

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 581 postova
  • Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V

I sta sad ,gde se dogovaraju Maxisti za drugo okupljanje ovde ili u IZLETI I PUTOVANJA...

u sustini bi trebalo ovde...

Ja mislim da cu moci 3. da se iskombinujem sa Drakulom, a ako ima jos neko da je za Lisine nek se javi, mozemo i tamo da se nadjemo da malo izrostiljamo, iscooliramo i to je to...

nntom druze, zasto ti ne bi dosao?

prilog sa jednog od vodopada...

18C5D7AC-7B39-9E40-BFC3-8C5AE462D9B5_thumb.jpg

Napisao sam u onoj temi a evo i ovde. Kako stvari stoje ja bih mogao u nedelju da se iskombinujem za Lisine. Možemo se naći negde u Bg a može i tamo. Taman bih dotle završio i DVD sa prvog okupljanja pa da Vam podelim.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja