MaRRe 984 Napisano Jul 4, 2011 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ziva istina, mene su cekali i pored toga sto sam ceo put usporavao grupu. Nemoj da ti se to ponovi Džaba vama 2 cilindra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jul 4, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Momci ne smemo da mu zaboravimo sexy crvene felnice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trigger 47 Napisano Jul 4, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MBK Skyliner 250 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast momci, ni malo naivna razdaljina ali kad se poklopi ambijent, društvo i vreme.. nema prepreka. Gledam slike u onoj drugoj temi za slike i trudim se da se uživim kao da sam bio al nešto mi ne uspeva... ipak će morati uživo MAXI pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4927 Napisano Jul 4, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ko se jedared s' nami udruži tom' nema više pomoći - postane MAXI zavisnik. :jee: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Jul 4, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Moram da priznam da je brzina bila oko 90km/h. Borio sam se, ali nesto nisam primetio da su toliko hvaljeni veliki tockovi kod beverlija znacili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Jul 4, 2011 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Moram da priznam da je brzina bila oko 90km/h. Borio sam se, ali nesto nisam primetio da su toliko hvaljeni veliki tockovi kod beverlija znacili U krivinama znače puno, a na rupama i sisama ne baš Po našim putevima ti (_(_) otpadne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jul 4, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Moram da priznam da je brzina bila oko 90km/h. Borio sam se, ali nesto nisam primetio da su toliko hvaljeni veliki tockovi kod beverlija znacili To znači da su Beverly-ji lepo vaspitani skuteri koji poštuju manje i slabije od sebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Jul 4, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj ti meni manji...nemoj da otvorim gepek pa da vidis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Jul 4, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj ti meni manji...nemoj da otvorim gepek pa da vidis! HAHAHAHAHA nego, pored toga sto nisam isao sa vama, krivo mi je sto sam totalno zaboravio da vam iscrtam na mapi kako da odete malo put Kucajskih planina, samo malo, oko 5 km tucanikom pored reke i kroz shumu, da vidite lepotu i gde moze sledeci put da se postave satori i rostilja. ima i gde da se skloni od eventualne kise....nista, drugi put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Jul 4, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Od "asfaltiranog" puta mi se razvalio branik...zamisli sta bi bilo da sam krenuo tucanikom Nista dok ne uzmem enduro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4927 Napisano Jul 4, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Bolje lepo uzmeš MAXI enduro skuter... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Jul 4, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Gledaj, ako te toliko nervira i spreman si da ga das - uzeo bih Atlanika, zasto da ne! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4927 Napisano Jul 4, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam - takav model...Ovaj moj primerak je odavno već član porodice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasnob 57 Napisano Jul 4, 2011 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav od ekipe iz Kraljeva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4927 Napisano Jul 4, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Prava MAXI ekipa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Jul 4, 2011 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Vožnja je baš bila pozitivna i drago mi je što je na putu sve proteklo OK Moj sledeći skuter je Bugi 400 onaj noviji Alexanto je napravio veliki korak za Maxi Skuter klub u Srbiji skupom u Žablju, a ovim vožnjama ćemo još bolje ispromovisati celu priču. Samo napred 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4927 Napisano Jul 4, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Čast mi je i zadovoljstvo! :hvala: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jul 4, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan mislim da treba izneti par predloga za sledecu MAXI pa da se polako dogovorimo oko termina i organizacije , i bilo bi lepo da voznja traje 2 dana npr sa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Jul 4, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan mislim da treba izneti par predloga za sledecu MAXI pa da se polako dogovorimo oko termina i organizacije , i bilo bi lepo da voznja traje 2 dana npr sa a mangupe mangupe, imas i ti fotoaparat ili su ovo slike sa mobilnog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobodan88 0 Napisano Jul 4, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Niš Motocikl: Piaggio Sfera 125 Prijavi odgovor kao problematičan Super je druženje bilo juče. U povratku sam dosta zaostao, mnogo je loš put bio i nisam smeo brže da vozim. Hvala motor_che-tu što me je čekao i vozio sa mnom do Despotovca. Za sledeću sezonu planiram nešto mnogo jače, pa se vidimo ponovo. Pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Jul 4, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan 90km/h?????pa vi ste ludi, ja toliko brzo ne vozim ni kolima , a kamo li skuterom??? kad budemo krenuli iduci put,, ja cu jedno 2h pre vas..pa se nadjemo negde pred ciljem..onda se islikamo, ispričamo, klopamo, pa ja bezim opet 1h ranije a vi me stignete pred beogradom...:-)) ma SYM je extra, ima cak i dosta mesta za moje noge, ali uvek vazi poslovica: boj ne bije svijetlo oruzje , vec boj bije srce u junaka...a kod mene je jos uvek srce u petama-....:-)) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Jul 4, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ma daj bre kolega, SYM je extra skuter , a jos tvoj ima 250 kuba, tako da nema zime za tebe sto se tice brzine. 90 mu je sa pola gasa a i trosice ko upaljac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Jul 5, 2011 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Nešo...povedi ga od avale to tresnje Da mu malo razbijemo tremu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Jul 5, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan e taj put znam extra...imam kucu na tresnji...ali sam isao samo kolima...motorom hmmm...narocito onaj stari izbrazdani asfalt na avali...posle avale, sve do tresnje nema frke.......ali mislim da cu iduci vikend da odem do spomenika......cisto da sam sebe isprobam...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Jul 5, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Super je druženje bilo juče. U povratku sam dosta zaostao, mnogo je loš put bio i nisam smeo brže da vozim. Hvala motor_che-tu što me je čekao i vozio sa mnom do Despotovca. Za sledeću sezonu planiram nešto mnogo jače, pa se vidimo ponovo. Pozdrav svima ma ti si kralj CARE, bila mi je cast da te ispratim do raskrsnice :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...