svrle 2 Napisano Jul 19, 2007 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da izdvojim 5000-5500 evra za kupovinu polovnog R motora od 600 kubika.Sta predlazete za te pare i sta je najbolje uzeti,i da je koliko toliko zahvalno za odrzavanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Jul 20, 2007 Zainteresovan, 549 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan da sam na tvom mestu uzeo bih suzy gsx-r600 b-king 5, motor zakon Sorry, ali ovo su dva motora, i B-king nije R motor, nego naked.. Kada bih bas morao R-a moj izbor bi mozda bila CBR600rr...ali i dalje mislim da je neki naked bolja investicija ili cak najbolje resenje CBR 600 F.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jul 20, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan cbr je odličan motor ali je toliko sitan da mi je smešan, mislim da je suva težina oko 155 kg, stvarno je mali. mada su današnje 600-tke sve sitne. najbolje bi ti bilo da odeš na neki skup pa lepo pogledaš te motore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrshavko 5 Napisano Jul 20, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vozio CBR 600 RR.04.Motor za svaku pohvalu.Ne znam koliki si co'ek ali nislim da za osobu do 1.85 motor nije mali.Jako je uskladjen,jedino mi se nisu svideli zmigavci,dosta strce s motora ali to se da promeniti.Sad vozim 636.Mnogo je ljuci od Honde ali se ona lakse vozi.Bar meni tako izgleda.Vozio sam i GSX-R 600,pa onako.Preporucujem Hondu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...