svetac 527 Napisano Jun 21, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan protest mi smo se prošle godine pobunili za registraciju i otišli za Beograd i dobili smo da i apn mora na tehnički nema veze makar smo se vozali i druzili!!! mislim da se skoro nece sakupiti toliko motora na jednome mestu!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Jun 21, 2011 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam dosao do zakljucka da kod nas po moto forumima deluju razne sluzbe i pojedinci u cilju razbijanja velike grupacije motorista na vise manjih grupa(foruma) radi lakse kontrole.Sto se pokazalo i prilikom odrzavanja protesta u bg zbog smanjenja cena registracije i poreza...na jednom forumu pozivaju na protest,a na drugom se taj dan organizuju neke voznje po srbiji i ismejavanje ovih sto protestuju...samo teba pogledati koliko je moto foruma u zadnje vreme nastalo,to nije slucajno...mislite o tome... koliko je sad foruma ne mogu sve sifre da popamtim,a nekad sam isao samo na jedan... E sad ce da te zovu i da ti prete sto si ih provalio :nanana: Nema ovde sluzbe ili bilo koji pojedinac koji raadi na razbijanju, vec ovde posloji samo ono jedno pitanje istih KOLIKI JE MOJ DEO 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Jun 21, 2011 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Jun 21, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan mi smo se prošle godine pobunili za registraciju i otišli za Beograd i dobili smo da i apn mora na tehnički Da, ali smo tražili smanjenje registracije za motocikle i to smo i dobili, a što je uvedena registracija za mopede, to je kolateralna šteta Ja sam dobio istu registraciju kao i prosle godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Jun 21, 2011 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan mi smo se prošle godine pobunili za registraciju i otišli za Beograd i dobili smo da i apn mora na tehnički Da, ali smo tražili smanjenje registracije za motocikle i to smo i dobili, a što je uvedena registracija za mopede, to je kolateralna šteta Ja sam dobio istu registraciju kao i prosle godine Nije ista nego jeftinija, ako odbijes tablicu i saobracajnu definitivno je jeftinija od prosle godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Jun 21, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan mi smo se prošle godine pobunili za registraciju i otišli za Beograd i dobili smo da i apn mora na tehnički Da, ali smo tražili smanjenje registracije za motocikle i to smo i dobili, a što je uvedena registracija za mopede, to je kolateralna šteta Ja sam dobio istu registraciju kao i prosle godine Nije ista nego jeftinija, ako odbijes tablicu i saobracajnu definitivno je jeftinija od prosle godine To mozda tebi .. meni je istih oko 160 jura kao i prosle godine bez tablice i saobracajne jelte .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jun 21, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Ali Shejtanova Afrika je ona žuta što stoji napolju celu zimu, zato je i registracija za nju jeftinije. Izvinite za off, bilo je jače od mene, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Jefta 197 Napisano Jun 21, 2011 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih prvi protestvovao kada bih morao da nosim svetleci prsluk ako ti to jedino bode oči onda ne moraš izaći i protestovati, ali dobro, možda imaš noaca pa možeš poplaćati sve dažbine i kazne...... ali sa prslukom se ne bi videlo VANUCCI ili nesto slično na leđima..... Upravo to. Ne smetaju mi ni visoke registracije niti cene goriva Jedino me brine da ne donesu pravilnik koji ce nas obavezivati da nosimo flo prsluke... Steta za lepu jaknu. Uopste se ne bi videla, a i ne bih izgledao kul Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Jun 21, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da se salish ako ti je stvarno jedina briga fluo prsluk <_< "NE BIH IZGLEDAO KUL" :bljak: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Jun 21, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan A sto pa da se ne vidi Vanuci ili Dainese jakna? Das dve tri glave pa i pet za jashu i jos da se ne vidi.Pa i to je nekome stil zivota. Najbolje da bi nosio onaj krndavi prsluk,ko djubretar. Ja volim da vozim motor ali volim i lepo da izgledam na njemu,ono,smekerica,osmeh curi.....doduse okce radi kroz kacigu u jakni koja me stiti i pride znoji,ali jos i prsluk..... Kad vidim po gradu da ga neko nosi prvo sto pomislim"Vidju konduktera sto ima motoooor" Danas prsluke a sutra ce traziti oklope iz srednjeg veka da nosimo,kao vitezovi. A sticice to i kod nas,ovim lopovima malo fali da nesto tako isplasiraju a mnogo fali u budzetu. Evropa a i mi sa njom postajemo jedan veliki koncentracioni logor. UAAAAAAAAAAAA Nek onda svi peshaci ofarbaju kosu u florescentne boje,ugrozeniji su i od motorista,mora se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6366 Napisano Jun 21, 2011 Enduraš, 6377 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ja sam dosao do zakljucka da kod nas po moto forumima deluju razne sluzbe i pojedinci u cilju razbijanja velike grupacije motorista na vise manjih grupa(foruma) radi lakse kontrole.Sto se pokazalo i prilikom odrzavanja protesta u bg zbog smanjenja cena registracije i poreza...na jednom forumu pozivaju na protest,a na drugom se taj dan organizuju neke voznje po srbiji i ismejavanje ovih sto protestuju...samo teba pogledati koliko je moto foruma u zadnje vreme nastalo,to nije slucajno...mislite o tome... koliko je sad foruma ne mogu sve sifre da popamtim,a nekad sam isao samo na jedan... E sad ce da te zovu i da ti prete sto si ih provalio :nanana: Nema ovde sluzbe ili bilo koji pojedinac koji raadi na razbijanju, vec ovde posloji samo ono jedno pitanje istih KOLIKI JE MOJ DEO TOOO LUTKO, u sam centar ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4178 Napisano Jun 21, 2011 Ne silazi, 6542 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Mare, ja sam jedan od konduktera. Skapirao sam da prsluk olakšava i čuva glavu do nekle u gradu, a smatram da je to prevashodnije nego teranje mode. Ne bi ga ni ja nosio al zaista u Beogradu je postalo horor voziti se bilo čime. Dal to treba ozakoniti ili ne, po meni ne. I nije prsluk prekipeo njima tamo nago verovatno niz drugih životnih stvari a atak na moto slobodu je samo inicijalizovao protest. Mnogo teže je recimo sputavanje pokretljivosti dva točka, prolazak između dve kolone koji je u Parizu recimo usavršen do perfekcije i funkcioniše desetinu godina i svi ga se pridržavaju. Globalistički stav je da se svi ustrojimo ko ovce i to najverovatnije izaziva bunt. No, da mi malo izvučemo neki dobrobitni zaključak za nas ovde, iako nas je mnogo manje, onaj skup lane od preko 1.500 motora je bio moćan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Jun 21, 2011 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan da a još sam i čuo da nisu planirali da će tako puno motociklista da dodje na miting :moto3: :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Jun 21, 2011 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mare, ja sam jedan od konduktera. Skapirao sam da prsluk olakšava i čuva glavu do nekle u gradu, a smatram da je to prevashodnije nego teranje mode. Ne bi ga ni ja nosio al zaista u Beogradu je postalo horor voziti se bilo čime. Dal to treba ozakoniti ili ne, po meni ne. I nije prsluk prekipeo njima tamo nago verovatno niz drugih životnih stvari a atak na moto slobodu je samo inicijalizovao protest. Mnogo teže je recimo sputavanje pokretljivosti dva točka, prolazak između dve kolone koji je u Parizu recimo usavršen do perfekcije i funkcioniše desetinu godina i svi ga se pridržavaju. Globalistički stav je da se svi ustrojimo ko ovce i to najverovatnije izaziva bunt. No, da mi malo izvučemo neki dobrobitni zaključak za nas ovde, iako nas je mnogo manje, onaj skup lane od preko 1.500 motora je bio moćan. Vidi ako tebe tolikog ne vide na tolikom motoru, nema sanse da ti vidi to parce krpice. Veruj mi na rec, ja sam jedno vreme vozio sa prslukom i sem u par slucajeva kad su pomislili da sam marsovac, nije mi pomagao. Samo jaka svetla, sto sarenija kaciga i JAKA SIRENA i ima da te primete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jun 21, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sirena je iz raja izašla. Ali GLASNA! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4178 Napisano Jun 21, 2011 Ne silazi, 6542 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan @Shejtan-Dovoljno je samo jednom da pomogne pa to već opravdava nošenje. (+Bela kaciga, beli motor, svirajka od tristaća, ablendomat) Nije bitno uopšte pomagalo, protivnik sam bilo kakvog nametanja i sankcionisanja koje remeti slobodu izbora i kretanja. Prsluk je najnebitniji u svemu. Po mom shvatanju, svuda se isprovocira haos i onda se pojavljuju spasonosna rešenja, a u stvari se radi o običnom stiskanju za vrat. Pričao sam sa momkom koji je bio na F 4 sa Partizanom u Parizu i čak imao neki dodir sa njihovom policijom. U Parizu je jednostavno nužnost imati dva točka i svaka porodica ima bar po jedan, jednostavno se nije moguće kretati bez motorcikla. Uspostavljen je manir ponašanja, svi prvi na semaforu, kad su dve trake u istom smeru auti idu jedan skroz u levo a drugi na suprot i tako čine komotan prolaz motorima. Čak se i policijski auti tako ponašaju. I sad se neko našao da to nužno i uobičajeno pravilo uskrati tobož nekom dobronamernom idejom. Nije, nego je potrebno sve ugurati u kolotečinu poslušnosti i to izaziva protest. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jun 21, 2011 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Ma svugde bre u Evropi staju pod jednu zastavu kad zagusti. A kod nas???? Najgori smo i nek nas deru kad imaju koga. Nikad se mi necemo sloziti i da skupis bar 3-4 hiljade motorista na jednom mestu i da se izboris za nesto. Svako gleda samo svoje dupe,a mali broj se muci nebili nesto postigao.Sramota je to 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Jun 21, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Mare, ja sam jedan od konduktera. Skapirao sam da prsluk olakšava i čuva glavu do nekle u gradu, a smatram da je to prevashodnije nego teranje mode. Ne bi ga ni ja nosio al zaista u Beogradu je postalo horor voziti se bilo čime. Dal to treba ozakoniti ili ne, po meni ne. I nije prsluk prekipeo njima tamo nago verovatno niz drugih životnih stvari a atak na moto slobodu je samo inicijalizovao protest. Mnogo teže je recimo sputavanje pokretljivosti dva točka, prolazak između dve kolone koji je u Parizu recimo usavršen do perfekcije i funkcioniše desetinu godina i svi ga se pridržavaju. Globalistički stav je da se svi ustrojimo ko ovce i to najverovatnije izaziva bunt. No, da mi malo izvučemo neki dobrobitni zaključak za nas ovde, iako nas je mnogo manje, onaj skup lane od preko 1.500 motora je bio moćan. Ma ja se i malo salim i smeskam dok pominjem "konduktere" Molim da me me "PRSLOOK"boysi ne shvate pogresno ili da se ljute.Respekt . ALI,moj zivot moja stvar.Postujem kacigu,opremu i sve cime cu se zastititi ali nemojte me drage vlasti prisiljavati necim do cega Vama u stvari nije stalo nego do punjenja budzeta. Hoce li sutra stajati pandur na ulasku u mesaru i gledati koliko masno meso uzimam,da me ne ubije holesterol? Slazem se da se pojaca bezbednost ali umesto prsluka uvedite od obdanista pa kroz celo skolovanje cas saobracajnog vaspitavanja a ne "domacinstva"ili jos nepotrebnih i glupih predmeta. Edukacija a ne prisiljavanje i toboz njihova briga,kako da mi najlakse isprazne dzep. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 126 Napisano Jun 21, 2011 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Iste fore kao i sa pojasom u kolima... jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 458 Napisano Jun 21, 2011 Zainteresovan, 632 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan A sto pa da se ne vidi Vanuci ili Dainese jakna? Das dve tri glave pa i pet za jashu i jos da se ne vidi.Pa i to je nekome stil zivota. Najbolje da bi nosio onaj krndavi prsluk,ko djubretar. Ja volim da vozim motor ali volim i lepo da izgledam na njemu,ono,smekerica,osmeh curi.....doduse okce radi kroz kacigu u jakni koja me stiti i pride znoji,ali jos i prsluk..... ajoooj polemike.... ljudi sta vam je..... ako vam o vaseg zivota nije stalo DO CIJEG VAM JESTE??? biciklista sam na medjugradskim putevima, vec 10 godina pa sam i nocu 25 km vozio iz Novog Sada do Temerina, par puta sam isao kolima pa sam video sta znaci kad biciklista pored osvetljenja vozi sa prslukom..... ne kazem da tako treba, ali siguran sam da i vlast zeli da poveca na taj nacin nasu sigurnost, jer gomila njih ignorise zadnje osvetljenje... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Jefta 197 Napisano Jun 22, 2011 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da se salish ako ti je stvarno jedina briga fluo prsluk <_< "NE BIH IZGLEDAO KUL" :bljak: Naravno da se salim to je bilo malo ironije na sve ovo sto nam se desava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Jun 22, 2011 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Neki se mnogo bolje organizuju i lobiraju od nas. Znači moguće je. Pederi su u manjoj opasnosti (njih samo biju, nas i ubijaju) a bolje su organizovani. Treba da nas je sramota. Pa to je zato sto je njihova medjusobna ljubav znatno "dublja" od nase bajkerske pa se oni okupljaju i vidjaju sa dosta strasti i zara! Salu na stranu, pustimo njih da resavaju svoje probleme i skocentrisimo se na nase. Neko je spomenuo da se svako prvo pita "koliki je moj deo" - pa zar smanjenje registracije i sl. nije u interesu svih pa i direktno njegovog dela, ili on pak zeli da njegov deo bude veci od komsije Perinog da ovaj svisne od muke? To je valjda nekako opsti interes svih nas koji je iznad asociacija, udruzenja i ostalih gluposti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Jun 23, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Vau kakav protest, tek sad sam video i da nista nisu uspeli, svaka im cast na organizaciji!!! Treba malo ili malo vise da se ugledamo na njih i da protestvujemo (zbog preskupe registacije, putarine, cene goriva, ma cega god da se setimo....), ako nista bar cemo se lepo druziti Ajmo sad neka organizacija, pa da se nadjemo ovog leta u velikom broju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TeaTwix 14 Napisano Jun 24, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Peugeot speedfight Prijavi odgovor kao problematičan Kapiram da ona organizacija prosle god. i nije bila tako losa. Ako nista drugo,sto kaze Rodic,druzenje i voznja.... A i fora je bila dobra sa ostavljanjem obuce na stepenicama skupstine ... ``Evo izujte nas i iz cipela!!!!`` xa xa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1817 Napisano Jun 24, 2011 Vlasnik sajta, 5355 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan ja sam dosao do zakljucka da kod nas po moto forumima deluju razne sluzbe i pojedinci u cilju razbijanja velike grupacije motorista na vise manjih grupa(foruma) radi lakse kontrole.Sto se pokazalo i prilikom odrzavanja protesta u bg zbog smanjenja cena registracije i poreza...na jednom forumu pozivaju na protest,a na drugom se taj dan organizuju neke voznje po srbiji i ismejavanje ovih sto protestuju...samo teba pogledati koliko je moto foruma u zadnje vreme nastalo,to nije slucajno...mislite o tome... koliko je sad foruma ne mogu sve sifre da popamtim,a nekad sam isao samo na jedan... E sad ce da te zovu i da ti prete sto si ih provalio :nanana: Nema ovde sluzbe ili bilo koji pojedinac koji raadi na razbijanju, vec ovde posloji samo ono jedno pitanje istih KOLIKI JE MOJ DEO TOOO LUTKO, u sam centar ! Kad vec pricamo o jedinstvu. Kamere snimaju nekoliko godina unazad, produzene rampe se daju zaobici ili se izlazi paralelno sa autom koji placa putarinu, tako da ja ne vidim sta se sad pogorsalo u odnosu na predhedne godine. S' obzirom da 99% nas ne placa putarinu i niko nas zbog toga ne dira i kaznjava, ne bi trebali ni mi njih da diramo i cackamo mecku bezrazlozno. Ja nisam za akciju i necu ucestvovati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...