Jump to content

Moto Zajednica

NS - Ispod mosta Slobode, kod Štranda

Recommended Posts

• Ne silazi, 6025 postova

Izvinjavam se sto pitam a koliko godina je imao Milan i da li je bio ozenjen? Mene je ovo jako potreslo jer ja tuda prodjem motorom 5-6 puta dnevno nekad i sa cerkom a inace tu i deca prelaze kada idu na Strand i klinci su mogli i medju decu da ulete.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

U Požarevcu je nedavno bila saobraćajka gde su se četiri mladića vozila u Citroenu C5, preskakali pružni prelaz velikom brzinom i prevrnuli se, jedan mlad momak je poginuo. Analogija je u tome što je vozač takođe imao uslovnu vozačku, 17 godina. Lepo što je novi zakon omogućio ranije polaganje, ali deca očigledno veoma lako ubede roditelje da im daju auto bez prisustva starijeg vozača. Znači, 100% krivica roditelja. Zakon bi trebalo da propiše i ograničenje snage automobila za nove vozače, kao što radi u slučaju A1 kategorije.

Neka je laka zemlja kolegi bajkeru :(

• U prolazu, 5 postova
  • Motocikl: KTM LC4 640 Adventure '98., malo dorađen :-)

Pozdrav;

Ako maloletni vozač sa probnom vozačkom dozvolom vozi bez nadzora iskusnog vozača, kazna je:

5 poena 15.000 –30.000 din ili zatvor do 30 dana Zabrana upravljanja MV najmanje 30 dana,

a ako pri tome napravi saobraćajni prekršaj:

8 poena 30.000 – 50.000 din ili zatvor do 60 dana Zabrana upravljanja MV najmanje 3 meseca

Dali treba komentarisati? Nadam se da će sud biti pravedniji od zakona!

Milane, R.I.P.!

• Svrati ponekad, 179 postova

koliko god da je kazna to će biti premalo od učinjenog :jok: još jedan mlad život je ugašen a drugi se sprema za pakao daljeg življenja !

iskreno saučešće porodici poginulog i prijateljima !!!

samo još nešto da dodam da su stvarno suvišni neki komentari o svemu i svačemu !! desilo se šta se desilo i sigurno i onom dečku kao i njegovoj porodici neće biti lak dalji život jer verovatno i oni imaju dušu a ne samo gomilu para :( :(

toliko od mene

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 474 postova
  • Motocikl: XV 250

Jos jedan crnjak: par sati na tom mestu isto tako neke pijane budale i tatini sinovi zaletali u nekim bordo kolima (nisam video koja je marka) i potpisivali se.

A onda su otisli na parking (svega 30m od mesta nesrece)i pod rucnom okretali automobil za 180 stepeni na sljunku i za malo je falilo da odvale parkirani sivi Pezo i sve to kada se 100-200 ljudi vracalo sa stranda.

• Ne silazi, 6025 postova

Pa verovatno je i njima izleteo neko na motoru. Ljudi ja sam vise odlepio od varijanti vozio je motor kriv je. Klinci divljaju kolima i skidaju nas kao glinene golubove a opet smo mi krivi. Naslusao sam se komentara tipa izazivao je sudbinu cim je seo na motor pa ovi iz BMW-a da su naleteli na kola sa porodicom sve bi ih pobili. Koliko puta sam stao na semafor i svi oko mene u kolima hoce da se trkaju i gledaju kako da me iseku ili da mi ne daju da se ubacim u traku.

• Podržavam 1

• Lord Sidious Tamni, 4841 postova

Grozno.

Cudno da policija ne moze da ustanovi cinjenice.

Ovako ostaju samo nagadjanja. Ako uzmemo u obzir tvrdnje licnih prijatelja da je bio umjeren vozac + 4 vrece uzarenih hormona u autu, proizilazi da mu je djecija igra dosla glave.

Od ovoga nema spasa. Zao mi ih je sve.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja