Kanarinac 334 Napisano Jun 18, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Koristio sa je svega par puta i skapirao da mi ustvari samo bzvz stoji. IDe bez memorijske kartice. Uz nju ide nekoliko nosaca i kabl za povezivanje sa kompjuterom koji je ujedno i punjac. Ovo koliko am shvatio nije original md80 vec njena kopija i mogu reci da je odlicno uradjena. Cena bi bila 1500 dinara tel je 064 142 39 79 Na ovom linku mozete da vidite koji nosaci idu. Sem ovog punjaca, to nije bilo u ovom paketu. Ide nosac kao stipaljka, nosac sa magnetom i nosac koji se srafi. Cd, silikonska kosuljica i to je cini mi se to http://cgi.ebay.com/Mini-DV-DVR-Sports-Video-Pocket-Spy-cam-SpyCam-MD80-TP2-/320714638511?pt=Camcorders_Professional_Video_Cameras&hash=item4aac1504af#ht_5615wt_1139 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkrider900rr 0 Napisano Jun 18, 2011 U prolazu, 9 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CBR 900RR Fireblade Prijavi odgovor kao problematičan jel prodata kamera? koja je rezolucija, opisi je malo!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Jun 18, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Pa tek sam okacio Ne moze tako brzo Sve ima na onom linku sa ebay-a. Da ne pisem sad sve opet. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Jun 18, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan samo da potvrdim posto imam identicnu kamericu ODLICNA STVAR, za 1500 dindzi nema bolje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4280 Napisano Jun 18, 2011 Ne silazi, 6619 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Kanarinac, kupujem, ako je već nisi prodao. Pošto smo u komšiluku, ni dotur nije problem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Jun 18, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Prodata kameria. Dosta ljudi se javilo, ali je Marko bio najbrzi! U zdravlju da je koristis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jun 18, 2011 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se na offu, jel znate mozda gde moze da se nabavi ovakva kamerica? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jun 18, 2011 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Kakav sam, ki brzi Gonzales Hvala matori, hocu, vec gledam gde da je stavim i kako Kamerica je xtra i kao nova! :jee: :jee: :jee: :jee: :jee: :jee: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jun 18, 2011 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...