baneBP 1265 Napisano Jun 8, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Da si javio na vreme ja bih dosao cak iz B. Palanke da ti pravim drustvo u voznji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eyed 14 Napisano Jun 8, 2011 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan P.S. Stigao je motor ocekuj drustvo uskoro!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Jun 8, 2011 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Druze svaka cast na pisanju a ima tu par fotografija na kojima bi ti mnogi profesionalci pozavideli. Bas mi je bilo lepo dok sam citao i gledao, cak mi je u jednom momentu palo na pamet kako bi bilo lepo da imam neki motor koji moze van asvalta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Jun 8, 2011 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za ovako lep putopis, već me svrbe moto-rukavice . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3363 Napisano Jun 8, 2011 Drug član, 823 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan E hocu prodati R-a zbog ovih putopisa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Jun 8, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Kako meni ne pokazesh ovakvo Valjevo !? ... Kakva ste ekipa, svaka vam cast! Josh jedan putopis koji pokazuje pravu vrednost enduro mashine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Jun 8, 2011 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Super putopis, odlične fotografije... pozz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Jun 8, 2011 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan ja nesto ne ljubim te krsevite puteve al si me zapanjio skroz,htedoh malopre da kazem ja bi tuda proterao autobus a ne kle-a al sad mi drago sto nisam...i drago mi je sto si pokupio nagradu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Jun 8, 2011 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putois , bas mi se dopao. Vozio si lijepim predjelima, uspio uraditi dobre fotografije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šćepa 19 Napisano Jun 8, 2011 U prolazu, 91 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Malecni Sprint Eagle i Suzuki GSX750F Prijavi odgovor kao problematičan Ni ja ne volim staze i bogaze, al' ovo bas lepo, sto bi rekao Marokanac ......... Ja volim........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Jun 8, 2011 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan 'Bem ti i pos'o i pumpu i sve... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jun 8, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan :care: :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Jun 8, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan bravo!!!!zbog ovakvih stvari bih uzeo enduru.svaka čast na pisanju i slikama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesa knjaz 5 Napisano Jun 8, 2011 U prolazu, 38 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda Vardero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pedeee.uuuuuuu! Gresna ti dusa! Pa zar sam?! Ovo ti ekipa nece zaboraviti tako lako!!! Slike su.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Jun 8, 2011 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis! Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18988 Napisano Jun 8, 2011 Integrisan, 8510 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammerlo 42 Napisano Jun 9, 2011 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha XS360 (1977) , BMW F650GS (2001), KTM LC4 620 (1996) Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast majstore, odlican putopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano Jun 10, 2011 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Tekst za deset!!! Fotografije isto!!! Sve u svemu cekamo sledeci utorak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan77 80 Napisano Jun 10, 2011 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Super , ali gde utorkom ? Pa znas ko samo vozi utorkom ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jun 10, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Na tvojim putopisima uvek iskoristim sve pluseve koje imam za danas Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2436 Napisano Jun 10, 2011 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Baš volim ove tvoje putopise jer malo-malo pa eto vas u mom rodnom kraju... Ceo podrinjsko-kolubarski kraj je neiscrpan izvor lepote Lepo ga je proći na motoru, ali ponegde je je još lepše sići sa surih bedevija pa polako peške... Elem, iz Košalja na dole nisi dobro potrefio (ili ti košljanci nisu lepo objasnili), inače može motorom da se stigne skroz dole do Trešnjice - ti si stigao do Miroša - malo ranije trebao si da skreneš ka Postenju - ide se ispod Mitrove stene i siđe u Postenju na samu reku. Tu može da se pređe i ide na Trutinac pa ispod Osojače i Popovića ka Grčiću i onda dalje po želji - jedna opcija je da se siđe u selo Trešnjicu dole do škole a druga da se okrene ka Bačevcima Ima i drugi interesantan put samo njime ne pamtim kad sam zadnji put prošao - ide se od Košljanskog brda ka Donjem Savkoviću desnom stranom iznad kanjona Tribuće i na kraju se spušta isto do Trešnjice i njime se sa druge strane opet stiže do škole u Trešnjici... Ako imaš "vojnu" topografsku kartu barem 1:50.000 ovog područja garantujem da mora imati ucrtane ove puteve ... Supove nema šanse da omašiš ako se makar sat vremena zadržiš na potezu Miroš - Postenje - Trutinac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan77 80 Napisano Jun 10, 2011 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Moram nesto da pitam ! Prvi put koji opisujes ide u Postenje, pa preko Tresnjice u Trutinac a odatle na Zapolje ? E sad , kada skrenemo levo pored skole u Kosljama, silazimo u Rav(m)nu Goru ? Moze li se tim putem spustiti niz Tresnjicu do skole, pa na Drinu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2436 Napisano Jun 10, 2011 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Iz pravca Ramne Gore ako hoćete dole do škole u Trešnjici, mislim da bi trebalo biti prohodno ako okrenete na Lukiće i odatle do Bjele i onda se odatle praktično spustite baš do škole. 'bem li ga kakvi su sada ti putevi - slabo je ostalo gore naroda, a ja nisam sigurno nekoliko godina tim krajem prolazio. Nekad je tuda išao "traktorski" saobraćaj, znači bilo je prohodno ... Ili okrenite na Lokve pa se odatle spustite direktno na drinsku magistralu - mislim da je tu sasvim "normalan" makadam - bar je nekad bio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 10, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Isplatilo ti se @ Libero ...zaista si jedan od retkih koji je uspeo da vidi celo jato ovih veličanstvenih ptica!!! Mogu samo da pretpostavim kako si se osećao u tom momentu!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ČIČA956 71 Napisano Jun 13, 2011 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: valjevo Motocikl: Honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan Do kada da cekamo sledeci putopis ili te posao zatrpao toliko da ne mozes da nam priustis jos uzivanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...