muljaz 2110 Napisano Mart 13, 2010 Skuteras, 3708 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me dali moze Garmin Mobile XT koji sam ja stavio na telefon (symbian) da se instalira na neki HTC koji ima win mobile 6.4 ili 6.5 ne znam ni sam ili mora da se trazi neki drugi. Ako neko ima uputstvo za izntaliranje Tom Tom-a i linkove za skidanje potrebnih stavri da mi sibne na PP bio bih mu zahvalan. Treba mi za ujutru, a nemam vremena da trazim po netu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Mart 13, 2010 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Moj problem: Dobio Becker 7916 nov( tj nekoriscen) iz Njemacke bez sd kartice. Nema softver na sebi. Dam ga drugaru on ga dekodira, ubaci igo8. E to nastaju problemi: sve radi i kad uradis zum on blokira, i tako 10x probano sa drugim sto novijim sto starijim verzijama igo8.3... Sve ostalo na njoj radi, mp3, film, igre,...ali karta-zum-blokada. Probao i do stavi drugi program( neki drugi a ne igo8) i tad je radila ok dok je nisam ugasio, a onda nece da se pokrene. Mozda je prilikom dekodiranja ostecena? Sta ciniti? Jel mi ima pomoci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 820 Napisano Mart 13, 2010 Drug član, 1440 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me dali moze Garmin Mobile XT koji sam ja stavio na telefon (symbian) da se instalira na neki HTC koji ima win mobile 6.4 ili 6.5 ne znam ni sam ili mora da se trazi neki drugi. Ako neko ima uputstvo za izntaliranje Tom Tom-a i linkove za skidanje potrebnih stavri da mi sibne na PP bio bih mu zahvalan. Treba mi za ujutru, a nemam vremena da trazim po netu Na linku koji sam postavio gore imaš za različite OS, između ostalog i za Win Mobile http://www8.garmin.com/support/collection.jsp?product=010-10844-00 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smoki 0 Napisano Mart 14, 2010 U prolazu, 36 postova Lokacija: apatin Prijavi odgovor kao problematičan Možeš obrisati (odnosno ne presnimiti) na karticu mape koje ti ne trebaju trenutno. Mape se nalaze u /iGO8/content/map/ Kartica inače ima u svakoj iole opremljenijoj kompjuterskoj radnji... nasao karticu od 2GB otpakovao ono sto si mi poslao ali nece da sljaka ima puno opcija na njoj ali nigde mapa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Mart 14, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Gde kupiti nosac za GSP da ga okacim na korman? Moze i polovan nije bitno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Mart 14, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Gde kupiti nosac za GSP da ga okacim na korman? Moze i polovan nije bitno http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=739.msg699374#msg699374 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Mart 14, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko hvala ti ali jel ima nesto jednostavnije i jeftinije od ovog????????????? Ne treba mi bas da zakljucam GSP mogu ga i skinuti i staviti u dzep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maredm1 2 Napisano Mart 14, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Sisak, Hrvatska Motocikl: Suzuki Bandit 1250s Prijavi odgovor kao problematičan Može li mi netko reći koja je cijena uređaja Garmin 550 u Srbiji?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Mart 14, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ne proizvodi se vise. Ipak, napolju ga jos ponegde ima u prodaji, po ceni bliskoj novom 660 modelu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markes 3 Napisano Mart 15, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne proizvodi se vise. Ipak, napolju ga jos ponegde ima u prodaji, po ceni bliskoj novom 660 modelu. Kako se ne proizvodi kad ga ima na zvanicnom sajtu garmina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Mart 15, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da proverim, moto sekcija Garmina je trenutno nedostupna, a na RS Garmin sajtu, Zumo 550 ne postoji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maredm1 2 Napisano Mart 15, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Sisak, Hrvatska Motocikl: Suzuki Bandit 1250s Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da proverim, moto sekcija Garmina je trenutno nedostupna, a na RS Garmin sajtu, Zumo 550 ne postoji. Gledao sam u Zagrebu Garmin Nuvi 550 najbolja zamjena za zumo (zaboravio sam napisati nuvi) cijena je oko 270 eura, zanima me koliko bi došao u Srbiji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markes 3 Napisano Mart 15, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da proverim, moto sekcija Garmina je trenutno nedostupna, a na RS Garmin sajtu, Zumo 550 ne postoji. https://buy.garmin.com/shop/shop.do?cID=135 video sam i ja da je nedostupna, ali samo na engleskom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 16, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Možeš obrisati (odnosno ne presnimiti) na karticu mape koje ti ne trebaju trenutno. Mape se nalaze u /iGO8/content/map/ Kartica inače ima u svakoj iole opremljenijoj kompjuterskoj radnji... nasao karticu od 2GB otpakovao ono sto si mi poslao ali nece da sljaka ima puno opcija na njoj ali nigde mapa Trebalo bi da ti navigacija prilikom pokretanja programa pokrene /iGO8/iGO8.exe Najverovatnije treba da ga preimenuješ u navigator.exe ili nešto slično što tvoj uredjaj traži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Mart 20, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me dali moze Garmin Mobile XT koji sam ja stavio na telefon (symbian) da se instalira na neki HTC koji ima win mobile 6.4 ili 6.5 ne znam ni sam ili mora da se trazi neki drugi. Ako neko ima uputstvo za izntaliranje Tom Tom-a i linkove za skidanje potrebnih stavri da mi sibne na PP bio bih mu zahvalan. Treba mi za ujutru, a nemam vremena da trazim po netu imam ja igo8 za Windows Mobile, isproban na ver.6.1i radi super,treba da radi i na novije verzije...ako treba, viči Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2110 Napisano Mart 21, 2010 Skuteras, 3708 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja igo8 za Windows Mobile, isproban na ver.6.1i radi super,treba da radi i na novije verzije...ako treba, viči Voleo bih da probam, ako moze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano April 5, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan bitan ti je sys file njega izmenjas i moze bilo na koji htc ja sam stavio na htc hd sto se svega tice pitajte me slobodno na pp rado cu pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano April 5, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan nažalost ne mogu nigde da uploadujem,ogromno je preko 1gb Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2110 Napisano April 5, 2010 Skuteras, 3708 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam neke linkove na PP. Hvala svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 9, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je moguce da mi GPS laze u odnosu na cajger 25km/h. Naprimer idem 100 km/h a on mi pokazuje da idem 75 km/h ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano April 9, 2010 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan GPS ne laze ako je pohvatao satelite, laze ti cajger. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 9, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan GPS ne laze ako je pohvatao satelite, laze ti cajger. Ama nemoguce je Aco da laze za toliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano April 9, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan a shta kazhe kad stojish u mestu? idi pored nekog pa testirajte ko lazhe a ko krade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6163 Napisano April 9, 2010 Svakom po zasluzi, 12444 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Neške, nađi još jednog što ima gps pa uporedite brzinu, nemoguće da laže toliko? Da ga nisi prebacio u milje? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano April 9, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan GPS sigurno ne laze, poznato je da svi brzinomeri iz bezbednosnih razloga pokazuju vecu brzinu od stvarne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...