VIPERA 0 Napisano Mart 14, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma ko je postavio pitanje, ali probo i radi, bilo koji tel-pda, naravno, windows+gps se podrazumeva, software IGO8, odlicne mape, precizan, inace, iste mape idu u mio gps, koji koristim u kolima, do sad apsolutno nikakvih problema, cak me je vodio po kojekakvim budzacima, za koje u zivotu ne bi pomislio da postoje! Doduse, sam softver sa mapama je blizu 200e, al vredi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6434 Napisano Mart 21, 2009 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Koga interesuje, moze da kupi Garmin nuvi 200 sa mapom SCG route za 14k i kusur, kao i nuvi 250 sa mapama zapadne evrope i SCG route za 23k i kusur dinara u Metrou. Oba modela su na akciji, mislim jos 10tak dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Mart 21, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koga interesuje, moze da kupi Garmin nuvi 200 sa mapom SCG route za 14k i kusur, kao i nuvi 250 sa mapama zapadne evrope i SCG route za 23k i kusur dinara u Metrou. Oba modela su na akciji, mislim jos 10tak dana. Ma kakav METRO... bolje je da se kupi u Info-Timu za duple pare...sto je sigurno-sigurno je... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tockovi 1 Napisano Mart 22, 2009 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koga interesuje, moze da kupi Garmin nuvi 200 sa mapom SCG route za 14k i kusur, kao i nuvi 250 sa mapama zapadne evrope i SCG route za 23k i kusur dinara u Metrou. Oba modela su na akciji, mislim jos 10tak dana. Ma kakav METRO... bolje je da se kupi u Info-Timu za duple pare...sto je sigurno-sigurno je... ;D ;D ;D ;D ;D Otkud ti to?! nuvi 200 svuda košta 14.160,00 Din, a nuvi 250W 23.600,00 pa i u Info Team-u! Nema ih u cenovniku jer je na akciji "end of life". Kod svih dilera se može nabaviti po istoj ceni. Zvao sam da pitam pošto je i gde u NS mogu da se kupe. Zamolio me drugar da ih proverim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Mart 22, 2009 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Da li Weg-ov gps vredi kupovati,imali ko kakva iskustva sa njim? Cujem pre neki dan da je izasao neki WEG koji moze da koristi tri sistema , pa biras koji hoces-garmin, tom tom, igo8...Sve to za 11-12000din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Mart 22, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koga interesuje, moze da kupi Garmin nuvi 200 sa mapom SCG route za 14k i kusur, kao i nuvi 250 sa mapama zapadne evrope i SCG route za 23k i kusur dinara u Metrou. Oba modela su na akciji, mislim jos 10tak dana. Ma kakav METRO... bolje je da se kupi u Info-Timu za duple pare...sto je sigurno-sigurno je... ;D ;D ;D ;D ;D Otkud ti to?! nuvi 200 svuda košta 14.160,00 Din, a nuvi 250W 23.600,00 pa i u Info Team-u! Nema ih u cenovniku jer je na akciji "end of life". Kod svih dilera se može nabaviti po istoj ceni. Zvao sam da pitam pošto je i gde u NS mogu da se kupe. Zamolio me drugar da ih proverim Evo pomoc za drugara: U novom Sadu ja znam za tri dilera Garmin uredjaja, mozes ih naci na forumu pod sledecim nick-ovima, Osoba A predstavite se: Ja sam Markone, diler GARMIN uredjaja in Novog Sada (trenutno nije dostupan) Osoba B Predstavite se: Ja sam Tockovi, diler GARMIN uredjaja iz Novog sada Osoba C predstavite se: Ja sam Pegaz, diler GARMIN uredjaja iz Novog sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tockovi 1 Napisano Mart 22, 2009 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koga interesuje, moze da kupi Garmin nuvi 200 sa mapom SCG route za 14k i kusur, kao i nuvi 250 sa mapama zapadne evrope i SCG route za 23k i kusur dinara u Metrou. Oba modela su na akciji, mislim jos 10tak dana. Ma kakav METRO... bolje je da se kupi u Info-Timu za duple pare...sto je sigurno-sigurno je... ;D ;D ;D ;D ;D Otkud ti to?! nuvi 200 svuda košta 14.160,00 Din, a nuvi 250W 23.600,00 pa i u Info Team-u! Nema ih u cenovniku jer je na akciji "end of life". Kod svih dilera se može nabaviti po istoj ceni. Zvao sam da pitam pošto je i gde u NS mogu da se kupe. Zamolio me drugar da ih proverim Evo pomoc za drugara: U novom Sadu ja znam za tri dilera Garmin uredjaja, mozes ih naci na forumu pod sledecim nick-ovima, Osoba A predstavite se: Ja sam Markone, diler GARMIN uredjaja in Novog Sada (trenutno nije dostupan) Osoba B Predstavite se: Ja sam Tockovi, diler GARMIN uredjaja iz Novog sada Osoba C predstavite se: Ja sam Pegaz, diler GARMIN uredjaja iz Novog sada Zanimljivo ;D ;D ;D Ko španska serija! Još jedan urednik mi je rekao da sam ja Markone ali ne znam šta je do kraja bilo jer sam ga uputio da se objasni sa njim. Baš me zanima da li je? Isto bih i tebi savetovao pre nego što kreneš da širiš dezinformacije. Da sam dobar sa Markoneom to nije tajna, on me je i zamolio da proverim šta će reći u Info Team-u Malo sam proverio pa sam video da PEGAZ nije poslao ni jedan post? Samo se oglašava u oglasnom delu. Ako to nije dozvoljeno što ga ne obrišete? LOL Osvrnuo bih se na tvoj post o ceni u Info Teamu, koji ovako "vešto" želiš da zamaskiraš skretanjem sa teme. Da li smeš da priznaš da je potpuna neistina (ima i teža reč) da je kod njih duplo skuplje nego u Metro-u? A voleo bih i da objasniš čemu taj post? Da li je ikome bio koristan? Ima li nešto nerešeno među vama? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darth Nihilus 0 Napisano Mart 22, 2009 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nuvi 200w u Austriji, 98e sa kartama zapadne Evrope. Ovde nas deru samo tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Mart 24, 2009 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Naidjoh u Metroovom katalogu ovaj GPS uredjaj. Posto se ne razumem mnogo u GPS uredjaje dal neko ima ovakav uredjaj i koje su mu mane i prednosti. Cena mu je vrlo pristojna za jedan Garmin uredjaj nesto preko 14000 dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Mart 25, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ono sto meni smeta kod ovog uredjaja je: 1. Mali ekran (na sta bih mogao da se naviknem) 2. Nepostojanje prikljucka 3.5mm za slusalice 3. Najveca mana - ne moze da hvata track log Sto se tice ove stavke pod brojem 3, meni je vaznija cak i od osnovne namene uredjaja - navodjenja na odredjenu tacku. Nista lepse posle veceg puta ucitati track log u Google Earth ili MapSource, videti gde si bio i analizirati put na razne nacine. Sa druge strane, i ako je najjeftiniji, ovo je i dalje Garmin, sto znaci hardverski odlican uredjaj, bolji od svega na cemu radi iGo navigacioni softver. Infotim mape su za nijansu bolje od odgovarajucih iGo mapa. Ako ti nisu previse bitne mane koje sam naveo, za taj novac odlicna kupovina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1290 Napisano Mart 25, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Postoji tema o razlici cena za Garminn u Metrou i kod ovlascenih dillera. Nasiroko se govori i o kvalitetu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Mart 25, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Postoji tema o razlici cena za Garminn u Metrou i kod ovlascenih dillera. Postoji tema i njen rezime je da razlika ne postoji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1290 Napisano Mart 25, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Postoji tema o razlici cena za Garminn u Metrou i kod ovlascenih dillera. Postoji tema i njen rezime je da razlika ne postoji. Nisam zeleo da pravim rezime, nego da pomognem Crven Ban-u da "cuje" vise misljenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6134 Napisano Mart 25, 2009 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Meni jedino smeta što nema blutut komunikaciju, ali to je ipak uređaj nižeg cenovnog ranga i ne nauštrb kvaliteta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Mart 25, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan ....Sto se tice ove stavke pod brojem 3, meni je vaznija cak i od osnovne namene uredjaja - navodjenja na odredjenu tacku. Nista lepse posle veceg puta ucitati track log u Google Earth ili MapSource, videti gde si bio i analizirati put na razne nacine. E stvarno si teoretičar :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Mart 25, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga imam i meni je odličan da me odvede od tačke A do tačke B, a ostale funkcije mi i nisu bitne . Ja sam ga letos u Italiji platio 120 eura tako da vidi ako možeš nekako da ga kupiš preko ipak je povoljnije, a mislim da je sad i jeftiniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6434 Napisano Mart 25, 2009 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Imam Garminov XT mobile u telefonu sa symbian UIQ3 operativnim sistemom. Program ima mogucnost snimanja track loga. I to radi, snimi track log, moze da ga prikaze na ekranu telefona, ali nema sanse da ga prebacim u Map source program. Mogu da rebacujem rute i waypoints-e, ali track logove jednostavno ne vidi iako su u telefonu i snimljeni kako treba. Ima li jos neko slican problem i da li postoji neka fora koju ja jos nisam provalio ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanf650 4 Napisano Mart 26, 2009 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Najbolja kombinacija je smart phone (Nokia73)+gps modul (LEADTEK9553D)+bluetooth sluške (bilo koje). Fercera ko sat. I potrošnja baterije je extra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanf650 4 Napisano Mart 26, 2009 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja isti problem. ALI posto imam GPS modul koji pamti koordinate, koje se posle konvertuju i bez problema ih vidis preko google earth-a, sto je monogo jača varijanata nego Map source, tako da se ič ne sekiram. Da rezimiramo I ja imam taj problem. E sad ima ga sigurno jos neko ali nama treba odgovor da li je neko uspeo ovo da resi ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dentas 55 Napisano Mart 29, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: u potrazi za motorom Prijavi odgovor kao problematičan Napokon kupih uredjaj, posle toliko sati (dana) provedenih citajuci postove po raznim forumima..... Becker 7926 model...za sada ... prezadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1290 Napisano Mart 29, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Napokon kupih uredjaj, posle toliko sati (dana) provedenih citajuci postove po raznim forumima..... Becker 7926 model...za sada ... prezadovoljan. Ako je to prvi uredjaj to je normalno! Tek sada ocekuj aktivnije stavove na ovakvim temama. Srecno! ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dentas 55 Napisano Mart 30, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: u potrazi za motorom Prijavi odgovor kao problematičan Napokon kupih uredjaj, posle toliko sati (dana) provedenih citajuci postove po raznim forumima..... Becker 7926 model...za sada ... prezadovoljan. Ako je to prvi uredjaj to je normalno! Tek sada ocekuj aktivnije stavove na ovakvim temama. Srecno! ;-) Koristio sam nekoliko dana Prestigio 450, dobar uredjaj, ali Becker mi je mnogo brzi, i nema milion trista svasta, vec ono za sta je i namenjen uredjaj prvenstveno ( ima i on mp3, video...). Probao i Garmin, ali velika mana.... nema prikljucak za slusalice, (mislim na modele za nas-smrtnike). Za te novce, mislim da je Becker best-buy. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1290 Napisano Mart 30, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Imam Garminov XT mobile u telefonu sa symbian UIQ3 operativnim sistemom. Program ima mogucnost snimanja track loga. I to radi, snimi track log, moze da ga prikaze na ekranu telefona, ali nema sanse da ga prebacim u Map source program. Mogu da rebacujem rute i waypoints-e, ali track logove jednostavno ne vidi iako su u telefonu i snimljeni kako treba. Ima li jos neko slican problem i da li postoji neka fora koju ja jos nisam provalio ? Isti problem imam i ja! Resenje problema sam resio tako sto sam narucio Zumo 660. Za dve do tri neddelje stize. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6434 Napisano Mart 30, 2009 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatno prosto resenje, kako li se samo ja toga nisam setio ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1290 Napisano Mart 30, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nisam hteo da budem pametan ali imam jos problema sa lelefonom i BT pa sam resio da kupim resenje problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...