Bandolero 1266 Napisano Jun 8, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan hahaha.....da znaš, išao bi sa sve onim pocepanim šumarskim odelom, bez problema Kad smo već kod gumenjaka, zna li neko nekog vulkanizera za ovu moju šumarsku GUMU? Evo pronašao sam još video zapisa, birajte.... ima 25 komata... mislim da je @atirudra zaslužan ispravite me ako grešim. Izvolte link KLIKNI OVDE !!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Jun 8, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Evo već treći dan uhvatim sebe u razmišljanju o Reliju, evociram uspomene, zgode i nezgode Ja bih opeeeeet! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 8, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Takođe drugari i ja bih opeeeeeet ...i sa kišom i bez kiše....šta da vam kažem uz tako odličnu organizaciju i maximalan vaš trud da nam bude lepo kako smo mi mogli da vam odgovorimo osim pozitivnim stavom, osmesima, raspoloženjem i hvala vam na fenomenalno provedenim danima!!! Goco, Rajko, Joška genijaci ste!!!! A što se tiče našeg skromnog doprinosa Trinity....samo nam je predstavljalo dodatno zadovoljstvo i drago nam je ako smo vam bar malo olakšali vaše obaveze a što se zabave tiče.....šta da kažem .....prepoznali smo se!!!! A sad drugovi tatatatirci da nastavimo..... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 8, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan E pa stigosmo na Srebrno jezero. Rasporedismo se po sobama, i nakon raspremanja i spremanja krenusmo u obilazak Srebrnog jezera koje je puno ljudi....krenula sezona. Nakon lagane šetnjice i večere krenusmo svi ka hotelu jer nam je ispred organizovana žurka!!! I ovde su nas pratili maturanti kao i u Kruševcu. Srednjoškolci iz Gornjeg Milanovca....nude da nam sviraju gitaru...ma može naravno.... ...i žurka može da počne. Au al si se smrgodio ovde Aleksa.... Slovenci su čudo!!! Kako vam je divna ova slika.... Naš džuboks - Jagrova lađa! I tako veselo na sve strane a onda su došli i maturanti...mali je na početku imao tremu grlo mu se steglo...toliko bajkera ga sluša...ali kad se malo opustio uz pomoć svojih drugara i nas sasvim zadovoljavajuće je sve to zvučalo! A razredna im je legenda! E stvarno je bilo super i deci a i nama.... Učiteljica faca! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 8, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan A onda je usledilo "ovo" e a nakon toga i ispijanja istog i ovo..... ha, ha.... ...kakva slika....i hi, hi....ma ne boli Snežu glava rano je za to! Snežo legendo! Sreća, sreća, radost....i vodka.... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 8, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče sledećih slika možda je trebalo otvoriti temu pod nazivom " VOJINI SLATKI SNOVI" ....kako ih je Severian i ostatak muškog društva nazvao ...ali pošto se nadovezuje na prethodna dešavanja stavićemo ih ovde!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 8, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan E pošto je prošlo 24 h sada može... .... " VOJINI SLATKI SNOVI " Žurka je i dalje bila u toku...svirala muzika, pilo se, igralo, pričalo ...maturanti po nalogu nastavnice otišli na spavanje...ako su uopšte mogli da spavaju od nas ....nama je dala još fore da ostanemo.... U neko doba muški deo društva je primetio da Voje nema već duže vreme. " Vojo!!!!......Vojo!!!!....gde si....ujaaaaaa!!! " ??????? Nema ga nigde!!!!! I onda brilijantna ideja....njihova naravno!!!! " ŽENE IDITE NAĐITE VOJU !!!!!! " O.K. Idemo!!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 8, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Krenusmo polako......Trinity zna koja je njegova i Tomina soba. Otvara vrata polako....u sobi mrak...a haaaa.... tu li si!!!! Voja spava dubokim snom! Ni paljenje svetla ga nije probudilo!!!! Jel ja sanjam.... ...no coment!!!! Slika govori hiljadu reči!!!! Da....našle smo Voju.... I tako ti one druže moj.... Toliko za večeras!!! Inače pada dogovor pošto je zavera uspela!!!!!!! Da mu ništa ne govorimo sutra, kad bude pitao da bude da li si ti.... ....o čem pričaš ....mora da si sanjao!!! Tako i bi!!! Nastavak sledi..... 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Jun 9, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Voja opet nestao bestraga.... Zna li neko di je? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17573 Napisano Jun 9, 2011 Integrisan, 8345 postova Prijavi odgovor kao problematičan Al' jutro je trebalo doziveti... nesto se kao seca, al' nije siguran, pa sve onako oprezno pita, proverava... a ove tri se prave lude za sve pare Neprocenjivo . PS: a najbolje je sto SHUMAR (lavli hasbnd), 'mesto da mlati tog na spavanju, a on fotografise 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Jun 9, 2011 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan E to se zove moderan odnos bračnih drugova.... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Jun 9, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jadni Voja, napale ga udružene Reli akcijašice ...i ne zna šta ga je snašlo Baš te tri naše dame su bile svuda i na svakom mestu na svim zastancima i žurkama i održavale tu pozitivnu atmosferu koja je krasila sva 4 dana Relija. Hvala vam na tome, gracije naše Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17573 Napisano Jun 9, 2011 Integrisan, 8345 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo, posto se prica polako privodi kraju, jedne adekvatne fotke na kojoj je dobar deo ucesnika Relija 2011. Slikao NeshaXX sa krova kombija na Srebrnom jezeru, pred pocetak 4. etape: 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Jun 9, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakav kraj, ima još materijala.... ali da održim nit sa Severianom... Evo kombija... i fotografa... Jedna mala ispravka što se uletanja u Vojinu sobu tiče, nije paljeno sobno svetlo! Ekšn je odrađen u totalnom mraku sa dodatkom sevanja blica. Ujutru nam Voja na parkingu prilazi pošto je prethodno bezuspešno probao da nešto sazna od ostalih zaverenika i obraća se Bandoleri samouvereno sa rečima: "Tvoj glas sam prepoznao!" A nas dvoje mrtvi ozbiljni. Ja ga pitam: "Ovde na parkingu, što nas tražiš, evo nas, tu smo?" Zbunjeno nas pogleda i kao: "A gde je onaj kombi sa sokićima?" i ode....hahaha Voooooooojooo.... pa gde si? Javiiiii se 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VojaBP 15 Napisano Jun 9, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: Bačka Panka Motocikl: Aprilia Caponord Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari .Ma znao sam ja da je istina....ali sta reći......iz ove se kože ne može. :zdravo: Ali imao sam još zanimljivih trenutaka.....recimo jutro pre .Ali te fotografije kad bi videli potpuno bi me razumeli... 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 9, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Da, da....hi,hi.... E pa bilo je vreme da krenemo put Viminacijuma! Viminacijum! Pošto je Svetac već sve napisao, hvala druže, ja ću samo po koju sliku da postavim! Posle obilaska...kafica.... Morali smo da čekamo da prođe voz.....iznenadna neplanirana pauzica.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 9, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Tankovanje...a onda doček od strane MK BIKERS....Bela Crkva!! Lavli hasbnd! MK BIKERS BELA CRKVA! Šta Toma radi u kanalu???? A tamo više nego domaćinski doček kao i u Čačku od strane MC Mančula.....bez obzira što nas za manje od sata čeka ručak...sarmice...u Pivari...neee...morate malo da žvaknete....i oždrali smo se!!!! Svaka čast!!!! http://www.youtube.com/watch?v=uhYr5SeeTt8&feature=related 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 9, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan E pa vreme je za pokret.... Vršačka Pivara! Sarmice! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 9, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan A u restoranu ne uz sarmice već sarmetine proslavili smo Severianov rođendan!!!!!! Voćna salata je poslužila kao torta, da je bilo vremena napravile bi je ali ovako drugi put!!! Sarmice???? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 9, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan I još malo slikanja.... Krenusmo put Beograda.... E sad mi Bandolerosi ovo naše sjajno zajedničko putešestvije nećemo završiti slikama ispred Skupštine već jednim video zapisom.... http://www.youtube.com/watch?v=SRf-8IqWlVE&feature=related Vozite se ljudi, uživajte, družite.... budite pozitivni!!! Drugari vidimo se!!! 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Jun 9, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Jun 10, 2011 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan A sad....pogled na Reli iz jednog drugog ugla 18 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Jun 10, 2011 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Dok smo se družili na reliju pričali smo da sa juga Srbije nema nikoga i da sam ja iz Negotina najjužniji učesnik. Petar Božović kaže :" Dobro jutro Srbijo....". 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toka333 12 Napisano Jun 10, 2011 U prolazu, 51 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BURGMAN 250 Prijavi odgovor kao problematičan evo nesto i od nas sa severa Backe jedno predivno iskustvo podeljeno sa pravim ljudima na pravim mestima mi smo ucesnici sa najmanjim (burgman 250) prva slika je nasa ekipa koja nas je cekala kuci tuzna sto nije isla sa nama i njoj smo prvo polagali racune 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Jun 10, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da su pogledali slike gde tata i mama jezde po Srbiji Pozdrav za celu ekipu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...