Niske 177 Napisano Septembar 4, 2013 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Budućnost je sada: U toku vožnje se pojavi donji deo, pa postepeno raste što duže traje vožnja, ali pod uslovom da vozač vozi "štedljivo." Kompjuter u kolima prati kako se troši energija - naglo ubrzavanje i agresivna vožnja smanjuju efikasnost. Znači, kao u video igrici, štedljivom vožnjom sakupljaš nevidljive poene da bi jelkica porasla. I kada poraste skroz, kao na ovoj fotografiji, kompjuter šalje signal Nisanu, i Nisan posadi jedno drvo. Ako je stvarno tako, onda je to gest vredan svake pohvale !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Septembar 4, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan imaš kod mene prepaid... ja sam posadila 14 stabala ove godine ..... slobodno ožeži po žustroj vožnji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Septembar 4, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan @Motoholic Pre no što sam pročitao tekst, htedoh samo napisati: "Da si išao 88mph, možda bi video budućnost" (Back to the future) Šala mala. Najpribližnije elektro automobilu što sam se vozio je Toyota Prius, doduše to je hibrid, ali opet. Kad bi nekako rešili trajnost baterije na elektromobilu, pa da ideš na duži put, to bi bio posao, mada, za sada, sve je to perpetum mobile... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale11351 131 Napisano Septembar 4, 2013 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Crveni...opet!!! Prijavi odgovor kao problematičan @Motoholic Fotografija je interesantna, samo sto sam prvo pomislio:"Koji je sad pa ovaj motor?" :$ Da li to znaci da ce u Hamere, Chargere i Mustange da ugradjuju displej jelkice koja se gasi sa svakim predjenim kilometrom??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 5, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan ja razumem da je koncept point-and-shoot intelektualno daleko zahtevniji od manevra copy-paste ...al ovo je tema fotografija dana a ne bullshit veka. glupe fotke neću da brišem al tuđe hoću a za smeće s neta ima drugih tema. Prvo si mi obrisala traženo objašnjenje sa fotografijom toga.. a onda i tekst koji objašnjava šta su orbovi.. Vrlo pristrasan stav za jednog urednika.. no svako može da izgugla pa da vidi o kojoj se to sekti radi >Interesantno da u tom serijalu fotografija u razmaku od nekoliko sekundi na nekim ih ima više, na nekim manje.. a uglavnom ih nema.. znači o prljavosti objektiva nema govora.. ako neko ima neko drugo objašnjenje, neka napiše.. pitao sam pre par dana o tome I TO SI OBRISALA!?! Ja kad nešto ne znam pitam profesionalce o tome, ali i sam istražim.. kategorički apriori ne odbijam ništa dok ne sagledam sve aspekte.. ovo je fenomen koji se ne može tako lako objasniti..pogotovi prostim jezikom.. to proučava puno fotografa, smatram to za interesantnim i bez da ih jurim se se pokazali Dakle Orbovi, uslikani skoro na nekom kampovanju podno Rtnja E sad dal je ovo glupa fotografija nije na tebi da sudiš.. i nemaš prava na to A budeš li i ovo obrisla to već prelazi u bezobrazluk! Za neupućene: Orbsi mogu da se pojavljuju i kao svetleće kugle i kao kugle svih duginih boja. Jedva fizička, njihova tela mogu da se opišu kao baloni energije. Naučnici koji su istraživali orbove kažu da su njihova tela napravljena od gustih grupa nabijenih čestica plazme. Ovo moze značiti da su Orbovi najjednostavnija osećajna bica u univerzumu. Što se tice polariteta Svetlo/Tama oni su polarizovani na Svetlo. Orbovi osećaju i izrazavaju “svetla” osećanja ljubavi, sreće, radosti i ushićenja. Njihova tela su toliko osetljiva i krhka da su oni nesposobni da procesuiraju “tamna” osećanja straha i ljutnje. Samo prisustvo konfliktu njih moze povrediti. Bivajući nesposobnim za takva tamna osećanja oni su veoma nevini po svojoj prirodi. Orbovi su kao deca koja nikada ne odrastaju. Veoma su razigrani, radoznali i vole da istražuju. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Septembar 5, 2013 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Negde kod Bijele! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Septembar 5, 2013 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Gligo, ne znam da sli postoji jedna fotka koju si ti napravio a da se meni ne svidja! Btw, ova je fenomenalna! Evo od mene malo rakije IMG_7587 by Slobodan Gosic, on Flickr Ni Canonom, ni Nikonom, već Mustekom, skenerom. 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4443 Napisano Septembar 5, 2013 Advanced Member, 1976 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Odavno nije bilo mačića... Četiri meseca smo se odmarali bez njih 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 986 Napisano Septembar 6, 2013 Very Funny Rider, 1128 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Da...istina je....ima razlicite oci kad je pitam cije su...ona kaze "tvoje" 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Septembar 6, 2013 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Koji pokid! Od mene ima besplatno fotkanje, samo nek se javi (ozbiljan sam) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Septembar 6, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan besplatno!? pih! bez da joj platis crvenu po satu ne treba ni da staje pred objektiv.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4218 Napisano Septembar 6, 2013 Nemanja Stojanović, 1418 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan jutarnja šetnja srama 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4443 Napisano Septembar 6, 2013 Advanced Member, 1976 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ohrid. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Septembar 6, 2013 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan jutarnja šetnja srama cistaci u zutom ulice su prali,kuci su se vukli parovi iz parka,sta smo mogli, mi smo jedno drugom dali,dobro jutro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Septembar 7, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan nebo puno zvezda iznad jugoistocnog dela Bg-a 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Septembar 7, 2013 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost nisam uhvatio nijednu zivuljku,al nema veze meni je ipak zanimljiva slika Relja i sneza by dzony2012, on Flickr 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
indjinma 89 Napisano Septembar 7, 2013 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Krenes na pice...kad tamo... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Septembar 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste malo Instagram al ja sam je slikao Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4443 Napisano Septembar 8, 2013 Advanced Member, 1976 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Cuveni albanski bunkeri. Ovaj se nalazi kod tvrdjave u gradu Sarande na samom jugu primorja. Imam sve izrazeniji problem sa promasenim fokusom na fotkama kada koristim live view. Losa stvar po mene je sto live view koristim jedino na putovanjima tj kada ne skidam kacigu sa glave. Posto se uglavnom fotka u nekoj zurbi nemam naviku da detaljno proveravam svaku fotku cim je uslikam pa bude dosta neprijatnih iznenadjenja kada se vratim kuci... Sad sam vec svestan problema pa obracam vise paznje. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Septembar 8, 2013 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Prvo jutro u novom gradu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Septembar 9, 2013 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan IMG_8144 by Slobodan Gosic, on Flickr 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4443 Napisano Septembar 9, 2013 Advanced Member, 1976 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Napustena crkva u mestu Dhermi na albanskom primorju (drugi gradic nakon prevoja juzno od Valone). Ubedljivo najlepsi gradic koji sam video u Albaniji. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1636 Napisano Septembar 9, 2013 Drug član, 813 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Lenka i senka 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4218 Napisano Septembar 10, 2013 Nemanja Stojanović, 1418 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Septembar 12, 2013 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan 31.08.13. Na putu za Kajmakcalan iz pravca Grcke 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...