Creative biker 1453 Napisano Jul 24, 2013 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Grcka, iznad Neos Marmarasa. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2065 Napisano Jul 24, 2013 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.uvac.org.rs/sr/uvacka-jezera http://pedja.supurovic.net/uvacko-jezero-vidikovac-molitva-meandri-uvca Gore sam bio bar jedno X puta. U nasim krajevima, mislim i na taj gore (prve smo komsije), jezero se zove Sjenicko, Uvac se zove reka. Ovi neki su ga zbog reke krstili tako. Onda bi i Zlatarsko moglo isto da se zove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Jul 25, 2013 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Meditacija, Severna Grčka - Mola Kaliva, ovih dana... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jul 25, 2013 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan http://www.uvac.org.rs/sr/uvacka-jezera http://pedja.supurovic.net/uvacko-jezero-vidikovac-molitva-meandri-uvca Gore sam bio bar jedno X puta. U nasim krajevima, mislim i na taj gore (prve smo komsije), jezero se zove Sjenicko, Uvac se zove reka. Ovi neki su ga zbog reke krstili tako. Onda bi i Zlatarsko moglo isto da se zove Znam za polemiku oko naziva jezera. Bio sam i ja u tim predelima i nazvao jezero Sjeničkim - određeni bi me ispravljali da je Uvačko jezero. Naprosto sam zbog meandri Uvca koje se nalaze na Sjeničkom jezeru, jezero nazvao Uvačkim. Evo ispravke - u pitanju je Sjeničko jezero i Meandri Sjenice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Jul 25, 2013 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Danas,vracali se sa bazena 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Jul 25, 2013 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Minus. 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Jul 25, 2013 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Minus. Znam i zasto,evo ja ti dajem plus 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Jul 25, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Kafić na obali mora Paliouri, Halkidiki 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4218 Napisano Jul 25, 2013 Nemanja Stojanović, 1418 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan da se nadovežem na fotografiju odozgo i da ostavim jednu od danas, nećete mi zameriti valjda 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Jul 25, 2013 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Danas,vracali se sa bazena Јел` су то "Фила" папуче? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2065 Napisano Jul 25, 2013 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Minus valjda zato sto sa mokrom glavom, sa bazena, sedate na motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Jul 26, 2013 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Fila da ... aa nismo mokri odmah seli,cekali smo kod bazena da se osusimo skroz pa tek onda.... nismo bas toliki mentalci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Jul 26, 2013 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Tezga sa egzoticnim vocem, grad Luang Prabang u Laosu. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Jul 27, 2013 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Durmitor 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4443 Napisano Jul 28, 2013 Advanced Member, 1976 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Put od Pluzina prema Boricju (alternativni, delom los makadamski, put od Pluzina prema Trsi, Durmitor) 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spaske 197 Napisano Jul 28, 2013 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan San, koji je svakom' potreban 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Jul 29, 2013 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Put od Pluzina prema Boricju (alternativni, delom los makadamski, put od Pluzina prema Trsi, Durmitor)<br style="color: rgb(28, 40, 55); font-size: 14px; line-height: 21px; background-color: rgb(250, 251, 252);"> Prosao sam tuda a nisam spazio kadar uopste. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4443 Napisano Jul 29, 2013 Advanced Member, 1976 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ja kadar kada se ide od Boricja prema Pluzinama (malo levo od tunela bi se video onaj most, ovde je iskusno isecen iz kadra. To je inace onaj tunel u kom se nalazi raskrsnica). Prizor je bio dovoljno zanimljiv da sam se vracao nazad radi fotke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Jul 29, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Jul 30, 2013 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Maja i Marko iz Podgorice, na putu oko sveta Dosadašnji put ih je vodio preko Rusije, Mongolije i Severne Koreje, i pre nekoliko dana stigoše u Ameriku, u Los Anđeles. Bili su kod nas kući samo nekoliko dana, i neverovatno kako se za kratko vreme može roditi lepo prijateljstvo. I Kristin i meni je bilo veoma žao što su morali nastaviti put tako brzo. Maja i Marko sada jezde svojim motorima ka San Francisku, pa dalje preko Las Vegasa i Nju Orleansa ka Njujorku. Možete ih pratiti na njihovom sajtu: http://www.doklestignemo.me/ 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4443 Napisano Jul 30, 2013 Advanced Member, 1976 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Kroz oblake ispod vrha Bjelasnice, Bosna i Hercegovina. Tura sa kraja juna. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4443 Napisano Jul 31, 2013 Advanced Member, 1976 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Kampovanje na Orlovackom jezeru, Zelengora. 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 1, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Mali igra stratesku igricu koju je sam rezirao... a ovde sam ga nasao. Visoravan na 1700 mnv u MNE. 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4443 Napisano Avgust 1, 2013 Advanced Member, 1976 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Sinjajevina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 1, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Sinjajevina? jooo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...