sstruja 115 Napisano Avgust 8, 2012 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Smanji malo taj logo, izgleda kao da će da pojete pola pituljice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Avgust 8, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Logo je jos u razradi, bice sredjeno sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Avgust 9, 2012 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan prodjem pored fontane i zapadne mi za oko duga. Kad bih se pomerio makar pola metra u levo ili desno - duga bi nestala. Znam da ima neke veze sa uglovima izmedju posmatraca, kapljica i Sunca, i da zavisi od indeksa prelamanja vode. Podsetila me je na omot cuvenog albuma Pink Floyd. Fotka je bez ikakvih efekata i dorade, slikana mobilnim telefonom. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Avgust 10, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Nista specijalno, al meni bas draga IMG_9871 by Slobodan Gosic, on Flickr 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Avgust 10, 2012 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam novu igračku pa se igram,amaterski,nije kao ovi majstori..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Avgust 11, 2012 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Svaki put kad vidim neki Dukati, pocinjem u sebi da pevam: Meni, sreco, trebas ti i svi tvoji Duuuuuuukati! Evo, moja 2 Dukatija - oba dobih za rodjendan od dragih prijatelja! Sad jos samo da porastu i idemo da ih vozimo! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Avgust 11, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Monster 900 i 998R, oba CRVENA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Avgust 12, 2012 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Avgust 12, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan jedna boja za dva suprotna svjeta. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzaver 130 Napisano Avgust 13, 2012 U prolazu, 82 postova Lokacija: Irig Motocikl: Suzuki SV 650N Prijavi odgovor kao problematičan extra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Avgust 13, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Yakodimi RR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Avgust 13, 2012 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Rehabilitacija ili rekreacija..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Avgust 13, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Yakodimi RR još kada nalije ricinusovo ulje umjesto dvotaktola. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Avgust 13, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan šta li cu sutra skuhati??????? ma ništa, ipak sam ja bikerica a ne pi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Avgust 13, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Vruca jagnjetina mmm by Slobodan Gosic, on Flickr 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Avgust 13, 2012 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Slikano pre par dana. Ribica i ja. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Avgust 14, 2012 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Jao Goške al' me nerviraš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Avgust 14, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Dosli mi gosti iz Kanade i zale se da je ovde stanje katastrofalno, a ja im dao dokaz da i nije tako lose ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Avgust 14, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Slikano pre par dana. Ribica i ja. ribica je Očada, odlicna za jesti. u zadnje vrijeme se baš one ponašaju cudno tj. u jatu grickaju kupace, ništa strašno ali nekome neugodno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Avgust 14, 2012 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Joj.... :ooo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Avgust 14, 2012 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mile, pojeo bih ja nju samo da sam je video... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrestigeHD1200 60 Napisano Avgust 15, 2012 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Avgust 15, 2012 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Avgust 15, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Slikano pre par dana. Ribica i ja. ribica je Očada, odlicna za jesti. u zadnje vrijeme se baš one ponašaju cudno tj. u jatu grickaju kupace, ništa strašno ali nekome neugodno. ribica je shpar/shparich. shpar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Avgust 15, 2012 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...