Astral 6236 Napisano Novembar 26, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Jutros. Psihoaktivna braća. Slatke ko šećer. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dtesic 372 Napisano Novembar 28, 2018 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: kavasaki kle, BMW K 1200RS Prijavi odgovor kao problematičan Komša 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen990 163 Napisano Novembar 28, 2018 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan Muz i zena...samo je zena jos mala, ali bice velika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1887 Napisano Novembar 28, 2018 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kad izadjes iz sume i odjednom pogled pukne na sve strane 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Decembar 1, 2018 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tenerife Los Cristianos 24 °C. Vecito prolece Envoyé de mon Redmi 5 Plus en utilisant Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3181 Napisano Decembar 2, 2018 Zainteresovan, 716 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Kratko a slatko, Kosmaj 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Decembar 2, 2018 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Decembar 3, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Zog Jel to Zubatac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1403 Napisano Decembar 4, 2018 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo od veceras Dobio iz Nikona aparat novi pa testiram Nikon D500 Objektiv 10-20mm 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Decembar 4, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Boris_LION objasni to "dobio"?! Nego, zabrazdišmo tj. ode tema u jendek pa da ispravimo koliko se da... upload free photos 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1403 Napisano Decembar 4, 2018 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Pa u dobroj sam saradnji sa Nikon Srbija ... Kad hocu da kupim neki objektiv, a mislim da mi treba, zatrazim na revers na par dana da ga isprobam ... Ako mi se svidi kupim Sada za aparat sasvim slučajno, kupovao pozadine nove za studio i vidim ovaj D500 u izlogu i reko ajde da probam i zaljubio sam se posle pola sata fotkanja, tako da ću ga verovatno uzeti sada Baš je ubica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Decembar 5, 2018 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zalazak Sunca na plazi Playa de las Vistas (uz malo "filterisanja" na telefonu)Envoyé de mon Redmi 5 Plus en utilisant Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2160 Napisano Decembar 5, 2018 Drug član, 971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Nisam neki fotograf ali od skoro letuckam dronom pa da se zapljunem u temi.Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1403 Napisano Decembar 7, 2018 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam bio 200 na sat u krivinu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2094 Napisano Decembar 7, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam bio 200 na sat u krivinu. U jbt upropsti mi jutro.Послато са CUBOT_NOTE_S уз помоћ Тапатока 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14154 Napisano Decembar 7, 2018 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Aj on al' sto ga ti ponovi, dva puta sam se zagrcnuo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1403 Napisano Decembar 7, 2018 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi ste partibrejkeri ... Evo onda neka druga od juce 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16151 Napisano Decembar 7, 2018 Misbehave Responsibly, 1639 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Samo cepaj; ove studijske su ti za moj ukus mnogo jače nego one "atraktivne" . A "ljubav" nećeš kupiti bez neke panorame sa nafircanim bojama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4764 Napisano Decembar 7, 2018 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Moji ljubimci Bili i TDM 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 7, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Samo cepaj; ove studijske su ti za moj ukus mnogo jače nego one "atraktivne" . A "ljubav" nećeš kupiti bez neke panorame sa nafircanim bojama Kad bi uspeli da spojimo korisno sa zabavnim pa da se počne kupovati ljubav u ‘onoj’ temi..Tito bi bio mala beba šta bi on postao Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16993 Napisano Decembar 7, 2018 Integrisan, 8302 postova Prijavi odgovor kao problematičan Haha Borise, pa gde njega iskopa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1403 Napisano Decembar 7, 2018 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Luda priča, ali evo ukratko Preksinoć stavio neku jelku na sred ulice da slikam noću, došla ubrzo policija da me otera i ovaj manijak stane ispred njih i počne da nas snima za Instagram ... Nađem ga na Instagramu, šibnem mu poruku i dogovorimo fotkanje vrlo brzo ... 3 sata fotkanja i 3 sata plakanja, suze su mi išle od smejanja kakav ludak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 110 Napisano Decembar 10, 2018 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Dogma, sinocSent from my LYA-L29 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1403 Napisano Decembar 10, 2018 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Evo za široke narodne mase. Most na Adi, Avala itd ... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 362 Napisano Decembar 11, 2018 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...