lomitelj 5814 Napisano Avgust 19, 2022 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi moji, koliko je postalo zeznuto na tim tehničkim kontrolama i pregledima u Srbiji, počeće da se se slavi kao punoletstvo sina jedinca. 1 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano Avgust 19, 2022 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, lomitelj je napisao: Ljudi moji, koliko je postalo zeznuto na tim tehničkim kontrolama i pregledima u Srbiji, počeće da se se slavi kao punoletstvo sina jedinca. Da znaš! Sreća pa su ljudi imali razumevanja da motor star 21 godinu ne može baš sve originalne delove da ima. Daleko od toga da ne može, ali koliko uopšte ima očuvanih primeraka. Od svega što su gledali, meni je bilo najvažnije da su mi kočnice dobre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7684 Napisano Avgust 19, 2022 Solo Rider, 3076 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Bogu našao sam i to blizu mene normalne ljude, a i motor mi je ok sa minimum 'ad on" delova. Skinu se za deset minuta i prolazi glat. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano Avgust 19, 2022 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, BaneVuk58 je napisao: Hvala Bogu našao sam i to blizu mene normalne ljude, a i motor mi je ok sa minimum 'ad on" delova. Skinu se za deset minuta i prolazi glat. Prilično mi je bilo neugodno da gledam kako mi neko drugi uzima mezimicu, al' šta da radim, mora se. Sreća da je dečko koji je kontrolor bajker, pa je bio maksimalno pažljiv. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Avgust 21, 2022 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 19.8.2022. at 9:00, lomitelj je napisao: Ljudi moji, koliko je postalo zeznuto na tim tehničkim kontrolama i pregledima u Srbiji, počeće da se se slavi kao punoletstvo sina jedinca. A kada podje na tehnicki ispracaj kao u vojsku nekada 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Avgust 21, 2022 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Glamping Bezdan 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4186 Napisano Avgust 21, 2022 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha 22 Napisano Avgust 21, 2022 U prolazu, 44 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo Rovinj?Sent from my moto e(7) using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15476 Napisano Avgust 21, 2022 Drug član, 1776 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Dugo nisam video ovako mirnu reku - Timok. 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smooth Operator 187 Napisano Avgust 22, 2022 U prolazu, 26 postova Lokacija: Чајна Motocikl: CB400 Prijavi odgovor kao problematičan U Chinatown se vracam, u gepeku dusmanini 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1403 Napisano Avgust 22, 2022 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo zid smrti 18 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Avgust 24, 2022 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Dobeln kod Drezdena. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule0911 261 Napisano Avgust 25, 2022 U prolazu, 73 postova Lokacija: Thun, CH Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Bracni par 75+ godina, sustizemo se ceo dan, bili pre mene na St. Gottard, sad na Sustenpass odakle je ova fotka... Veoma zanimljiv motocikl i uopste oni kao pojava. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1250 Napisano Avgust 25, 2022 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, dule0911 said: Bracni par 75+ godina, sustizemo se ceo dan, bili pre mene na St. Gottard, sad na Sustenpass odakle je ova fotka... Veoma zanimljiv motocikl i uopste oni kao pojava. Ozbiljan respect 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7743 Napisano Avgust 25, 2022 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Umetnina: "Čekajući Godoa" 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6588 Napisano Avgust 26, 2022 Ne silazi, 6516 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Alergičan na sedenje na motoru dok je na štenderu...ovako bi sam sebi opalio šamar. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7743 Napisano Avgust 26, 2022 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @pronto Što? Gde je problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3469 Napisano Avgust 26, 2022 Drug član, 1102 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6588 Napisano Avgust 26, 2022 Ne silazi, 6516 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, the_doctor je napisao: @pronto Što? Gde je problem? Sve potiče od vremena kada su se vozili mopedi, imao sam i Vespe, koje su baš bike izazovne u tom smislu. Od tog sedenja se krive štenderi, tačnije ceo taj sklop se polako krivi svojim donjim delom prema napred...i onda u jednom trenutku to dođe do stadijuma kada ti kao digneš motor na štender...a njemu točkovi još uvek na zemlji. Prvo se sve teže i teže diže na štender, više viri na dole kada je u gornjem položaju...pa lakše kači o zemlju (podlogu, kakva god da je)...i "dignut" bude jako nestabilan. Na moj moped, skuter, motocikl, kada je na štenderima ne seda niko, po cenu da se ozbiljno posvađamo. To je na motociklima sve sigurno mnogo jače i neće tek tako da se iskrivi...ali ja eto, prema tom...ne znam kako da ga nazovem, sedenju "'nako" imam ozbiljnu averziju. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 560 Napisano Avgust 27, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan On 23.8.2022. at 0:14, Boris_LION je napisao: Evo malo zid smrti Свака част за фотку! Први пут сам ове године присутвовао Зиду Смрти,толико сам се одушевиo, немам речи. А овим људима треба им орден дати ОО до пода! Promenio Avgust 28, 2022 član VR46 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano Avgust 28, 2022 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Viminacium 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Avgust 29, 2022 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Avgust 30, 2022 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 21.8.2022. at 15:01, yogibear je napisao: Dugo nisam video ovako mirnu reku - Timok. Nazalost skoro je presusio posto kinezi njime dopunjavaju Borsko jezero Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano Avgust 30, 2022 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Na današnji dan pre godinu dana život je postao još lepši... Ko u snove veruje, taj snove i ostvaruje... 13 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Avgust 30, 2022 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa srećna vam godišnjica. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...