lomitelj 5814 Napisano Mart 3, 2018 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nebo iznad ostrva Rab, leto 2014. godine 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1985 Napisano Mart 4, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, bocca_bastard je napisao: Sama fotka cisto dokumantarna, ali.... nesto mi zaigralo oko srca. To je pravac u kome zelim da idem motorom vec dugo! I Tursku i Kavkaz treba obici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lepi Dzov 230 Napisano Mart 4, 2018 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kranjska gora... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Mart 4, 2018 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Austrija. Opet 2014. godina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 946 Napisano Mart 4, 2018 Zainteresovan, 596 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Luzern 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Mart 4, 2018 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan On 3.3.2018. at 16:34, lomitelj je napisao: Ne priznaju? Za koju kategoriju? Za B se priznaju sigurno, pre dve, tri godine je kolega tako uzeo nemačku. I od mene edit. Videh o čemu se radi. Priznaju A i B, ostale ne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Mart 4, 2018 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan On 3.3.2018. at 14:14, Utjerivac je napisao: @Mostarac Zer nisi izvadio vozacku u Srbiji? Mislim da se Srbijanske mogu zamjeniti u Njemackoj. Znam da moze sigurno u Austriji. Edit: sad vidjeh u drugoj Temi tvoj post da ne mogu profi kategorije i sa Srbijanskom vozackom. Srbijanske se mijenjaju bez problema, samo za D mora se ići kod psihijatra i položiti test. Ja sam mijenjao BIH za SRB, ali na dnu moje sadašnje SRB vozačke pod napomena, piše BIH i broj stare vozačke iz BIH. Čim su to vidjeli, nein ! I ako sam sve kategorije položio u YU, ali sve dzaba, ne daju i kraj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Mart 4, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan A kad bi izvadio novu srpsku dozvolu, kao da si ovu izgubio, jel bi i dalje isto pisalo? Ili da castis nekoga da izostave taj (ne)bitan detalj?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1985 Napisano Mart 4, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 3.3.2018. at 14:48, bocca_bastard je napisao: Canakale Turska 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1985 Napisano Mart 4, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dardaneli Turska 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Mart 4, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan pre 58 minuta, Mostarac je napisao: Srbijanske se mijenjaju bez problema, samo za D mora se ići kod psihijatra i položiti test. Ja sam mijenjao BIH za SRB, ali na dnu moje sadašnje SRB vozačke pod napomena, piše BIH i broj stare vozačke iz BIH. Čim su to vidjeli, nein ! I ako sam sve kategorije položio u YU, ali sve dzaba, ne daju i kraj. Auu znaci tako, dajaba prebacivanje sa BiH na SRB jer ovi upisu odakle je prebacena, e jbg-a. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Mart 5, 2018 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Savan je napisao: A kad bi izvadio novu srpsku dozvolu, kao da si ovu izgubio, jel bi i dalje isto pisalo? Ili da castis nekoga da izostave taj (ne)bitan detalj? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Ne znam, ali ja mislim da bi opet bilo isto, jer bi morali preovjeriti gdje je polagano, a da izostave podatak odakle je sigurno ne može... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1985 Napisano Mart 5, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vetro park Delta dunava 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1985 Napisano Mart 5, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1077 Napisano Mart 5, 2018 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1770 Napisano Mart 5, 2018 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc su na ovom mestu divlje svinje prekopavale zemlju u potrazi za hranom: On 3/4/2018 at 5:09 PM, Mostarac said: Srbijanske se mijenjaju bez problema, samo za D mora se ići kod psihijatra i položiti test. Ja sam mijenjao BIH za SRB, ali na dnu moje sadašnje SRB vozačke pod napomena, piše BIH i broj stare vozačke iz BIH. Čim su to vidjeli, nein ! I ako sam sve kategorije položio u YU, ali sve dzaba, ne daju i kraj. Ja sam zamenio srpsku dozvolu za talijansku. Takodje su mi u napomeni napisali taj podatak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Mart 5, 2018 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Prolazak kroz pustinju, Iran. 1 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Mart 5, 2018 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Saksonija... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1785 Napisano Mart 6, 2018 abc, 895 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Arena - panorama 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Mart 6, 2018 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan arena u noci još topla od sunca, borovi stari nad njom...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1285 Napisano Mart 6, 2018 prisutan, 1140 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan jao.arena..,šta sam puta prolazio pored amfiteatra,u školu,u grad..,kad živiš tu ne predstavlja ti puno nešto,kad odeš nedostaje ti!! svaki put joj se divim kad odem u Pulu,kao prvi put,kao mali turista Japanac!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lepi Dzov 230 Napisano Mart 7, 2018 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pogled iz gondole koja penje ka skijalistu Knanin na Bovec i okolinu tj maglu iznad njih... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dtesic 372 Napisano Mart 7, 2018 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: kavasaki kle, BMW K 1200RS Prijavi odgovor kao problematičan februar -- pogled sa Kosmaja na Rudnik Bukulju i Venčac 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blinki 13 Napisano Mart 7, 2018 U prolazu, 26 postova Lokacija: Uzice Motocikl: Suzuki Rf 600 Prijavi odgovor kao problematičan Makina je spremna krece ujutru kod doktora Bokilica servis. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Mart 8, 2018 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Pomislih da je poklon za Bokilica, samo jos stavi masnu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...