Mostarac 5082 Napisano Mart 18, 2015 Drug član, 1872 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Mostarac, kad naletim na Zelengoru zovem te na piće i da uprtiš sa sobom Medu... Obećao si doći, a ostalo je moja briga ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5196 Napisano Mart 18, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6054 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @alexanto jel ti to vezbas drona za svadbu onog bivseg vaseg skuterasa u maju tzv. mog kuma Za svašta - nešto po malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Mart 19, 2015 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih voleo da sam dete u Kini... Mislim ako će da me kuvaju pa tuširaju. Dobra je stvar sto ja nisam dete pa me nece ni kuvati ni tusirati.... Ali ce mi izlasci i nedostatak spavanja, ocigledno, doci glave. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 12457 Napisano Mart 19, 2015 Drug član, 1311 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Moj mali vanzemaljac(cerkina kaciga,moje rukavice). 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Mart 19, 2015 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Evo moj skromni doprinos iz zoo vrta 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Mart 19, 2015 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Tipicna zenska fotka... Ne stignem kod kuce da nalakiram nokte pre nego izadjem, pa 'ajde u kaficu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5082 Napisano Mart 19, 2015 Drug član, 1872 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Danas kraj Zalomke... upload pics 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 12457 Napisano Mart 20, 2015 Drug član, 1311 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Evo listao pa mi ova slika izazva i srecu i tugu(Kosovo) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Davor_ 55 Napisano Mart 20, 2015 U prolazu, 99 postova Lokacija: Chicago IL Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Odmor nakon voznje na 1 u plusu Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Mart 20, 2015 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Sa današnjeg protesta radnika u Banjaluci , transparent koji mi je "zapeo" za oko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clau 89 Napisano Mart 20, 2015 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Zemun Motocikl: SV 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Saborna crkva 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Mart 20, 2015 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Sa današnjeg protesta radnika u Banjaluci , transparent koji mi je "zapeo" za oko. samo radite....JPG Fali zarez 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Mart 20, 2015 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Sa današnjeg protesta radnika u Banjaluci , transparent koji mi je "zapeo" za oko. samo radite....JPG Fali zarez Naravno , a i plata . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Mart 21, 2015 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nije neki kvalitet ali je iz duse 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 12457 Napisano Mart 22, 2015 Drug član, 1311 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Gde ce kruska da padne nego ispod kruske 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Mart 22, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Tipičan ženski ekskjuz, ne stignem kući ali uz kaficu da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Mart 22, 2015 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan A, nisam ja kriva kad nemadoh vremena... Evo malo caja iz Kine - da ne bude samo kafa! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1867 Napisano Mart 22, 2015 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Juče, automoto sajam u Budimpešti... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Mart 22, 2015 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Leva obala Dunava,prekoputa Karaburme.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Mart 22, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan danas na sajmu, Proka stunter pokidao. ponovo u subotu, u 12h i 16h 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Mart 24, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Proka ubica zadnjih guma 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Mart 24, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan stopie na rezervoaru, vreme je i bilo da neko sponzorishe ovog tipa! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuna89 193 Napisano Mart 25, 2015 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Srbija,Uzice Motocikl: XRV 650 AFRICA TWIN RD03...KTM 950 ADV LC8 Prijavi odgovor kao problematičan Kanjon reke Djetinje i velika brana... 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuna89 193 Napisano Mart 27, 2015 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Srbija,Uzice Motocikl: XRV 650 AFRICA TWIN RD03...KTM 950 ADV LC8 Prijavi odgovor kao problematičan Mitrovac-Perucac 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Mart 29, 2015 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Detalj sa banjaluckog buvljaka , mali pas u ulozi cuvara lap topova. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...