nnovak 0 Napisano Jun 22, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: Sijarinska Banja - Niš Prijavi odgovor kao problematičan Prošle godine sam odustao u poslednjem trenutku zbog vremena ali ove idem OBAVEZNO. Ajmo južna prugo da se organizujemo pa da cepamo zajedno do Kraljeva i tamo sačekamo ostatak sveta! Recimo dodjete do Pojata pa svi zapalimo za Kraljevo... U koliko sati planirate da budete u Pojate? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jun 22, 2011 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prošle godine sam odustao u poslednjem trenutku zbog vremena ali ove idem OBAVEZNO. Ajmo južna prugo da se organizujemo pa da cepamo zajedno do Kraljeva i tamo sačekamo ostatak sveta! Recimo dodjete do Pojata pa svi zapalimo za Kraljevo... U koliko sati planirate da budete u Pojate? Mozda se nasa grupa pretvori u sacicu pojedinaca ali nema veze mozemo sa dogovoriti za neko vreme polaska ako ima jos zainteresovanih, pa da oformimo grupu od Pojata i da se ostalima prikljucimo u Kraljevu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Jun 22, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan zna li neko ko nastupa na koncertu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nnovak 0 Napisano Jun 23, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: Sijarinska Banja - Niš Prijavi odgovor kao problematičan U koliko sati bi trebalo da grupa iz Beograda stigne u Kraljevo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Jun 23, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan zna li neko ko nastupa na koncertu To jos niko nezna,zbog koncerta u Kraljevu,tako kaze Mica HD. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jun 24, 2011 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajd jos jednom da pitam da li ima nekog da krece iz Paracina, Cuprije, Krusevca itd, da se dogovorimo oko marsute i vremena polaska... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazakamikaza 95 Napisano Jun 24, 2011 Svrati ponekad, 150 postova Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan A zna li neko da li moze na kosovo bez nove saobracajne samo sa onom potvrdom sto daju privremeno? Pitao covek niko mu ne odgovori pa pitam ponovo i ja moze li se sa tim parcetom 'artije umesto saobracajne na Kosovo, bio danas, poranio čekao broj pa došao kasnije da bi mi rekli da još nije gotova kao da je klešu u kamenu!? Kad je (bar koliko toliko) organizovan i osmišljen povratak, jer mi povratak liči a sad ko vas pa "ko turci sa groblja.."? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Jun 24, 2011 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan A zna li neko da li moze na kosovo bez nove saobracajne samo sa onom potvrdom sto daju privremeno? Pitao covek niko mu ne odgovori pa pitam ponovo i ja moze li se sa tim parcetom 'artije umesto saobracajne na Kosovo, bio danas, poranio čekao broj pa došao kasnije da bi mi rekli da još nije gotova kao da je klešu u kamenu!? Kad je koliko toliko organiyovan i osmisljen povratak? Moze, ja sam kolima prelazio granicu sa potvrdom bez ikakvih problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazakamikaza 95 Napisano Jun 24, 2011 Svrati ponekad, 150 postova Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Фала! А кad je (bar koliko toliko) organizovan i osmišljen povratak, jer mi povratak liči a sad ko vas pa "ko turci sa groblja.."? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 443 Napisano Jun 24, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan e pa momci i devojke vidimo se sutra ispred skupštine ili u nasoj pokrajini 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jun 24, 2011 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Necu da kvarim raspolozenje, ali kod nas (Paracin) grmi, seva, oluja... Ali to ne moze da poremeti ove putnike namernike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beka 5 Napisano Jun 24, 2011 U prolazu, 9 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: HONDA XL 600 V TRANSALP Prijavi odgovor kao problematičan Najavili su kisu i pljuskove petak na subotu, a sama subota blago zahladjenje bez padavina. Zivi bili pa videli vidimo se ujutru boze daj zdravlja. :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Jun 24, 2011 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Svim bajkerima koji idu na Bike Rock Misiju "Kosovo" želim bezbedan put i dobar provod!!!Uživajte!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Jun 24, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan da li ce cike u plavom dirati neregistrovane motore? hteo bih iz jag da zapalim za bg ? ali zbog ispita se malo ne pogadjam sa vremenom, oko 11 bih bio u bg-u a tek oko 15h bih se vracao iz bg-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veterans 15 Napisano Jun 25, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: Srbija / Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Po ovoj prognozi prvi put da nećemo po kiši voziti! http://www.ilmeteo.it/meteo-europa/Belgrado Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Jun 25, 2011 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa iz Banje Vrujci i Ljiga krece vidimo se tamo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 25, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan А испред скуштине . . . . . величанствен призор......другари срећан пут, безбедна вожња и леп провод.....поздравите све наше доле. . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Jun 26, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan Manjerka, samo mi reci da si svracao ? Kako te nisam video... Evo ja u KM upravo ustao.. sad na burek... ili dva pa nazad... da vidis sto sam imao ispravljanje krivine i prolaz izmedju bankine i ogromnog sanca ali ide i izvlaci moja kangrba ljubi je tajo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazakamikaza 95 Napisano Jun 26, 2011 Svrati ponekad, 150 postova Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 443 Napisano Jun 26, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan Drugari bilo je super,od lepog vremena bez padavina,pa sam docek pun emocija i radosti(mozda i isti kao i kad smo posetili nase drugare u Sremcici) pa do lepog sinocnjeg provoda i druzenja sa Mitrovcanima i kolegama bajkerima sa svih strana naravno sve je to sinoc uveličao i kralj rocka Bora Corba,Prvi put sam ucestvovao u ovoj bajk rock misiji a na kosovo usao posle tacno 12 godina od kada smo "POBEDILI" Nato Dozivljaj koji stvarno treba doziveti,kasnije ce par slikica da stavim pozzz 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CECA KG 12 Napisano Jun 26, 2011 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci osim TREBA DOZIVETI!!!! Mi smo se nazalost zbog posla morali vratiti iste noci, ali zbog onog naroda dole vradelo je otici. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 26, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Bravo i svaka čast svima vama koji ste išli! Hvala na slikama i izveštaju u ime nas koji nismo mogli da učestvujemo u ovoj veličanstvenoj misiji i pozdrav za sve!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 443 Napisano Jun 26, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=7dbjmCeuzCA 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Jun 27, 2011 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari me zamolili da objavim da je nasem drugaru Gaji,nestao motor u Mitrovici. Crno bijeli 2004 cbr1000.... Malo je zalosno,covjek prevalio put od Banjaluke i dole mu zapale bajk... Izvinjavam se ako je vec negdje postavljena tema... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Jun 27, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan Iskustvo zaista fenomenalno.,.. jedino mi se ne svidja divljanje u koloni od prelaza do KM ali... sta da radis... Evo za sve one koji su zaboravili gde se jede najbolji burek! [/url] igor-gs@ e bas do mojega... na najgorem mestu i u najgore vreme su mu ukrali motor... stvarno bih voleo da ga nadju kako mu ovaj put ne bi ostao u losem secanju! Reci drugaru da se raspita kod bikera dole u KM... momci iz 028 verovatno mogu da pomognu... btw ja sam onu moju kangrbu sto vise lici na pregoreo cunak vezao sajlom za agregat od 5 tona, pokrio ciradom i to sve u skrivenom budzaku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...