beverly 0 Napisano Jun 1, 2011 U prolazu, 11 postova Lokacija: Priboj Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko gde ima da se kupe delovi za beverly 250,jel ima neko polovan da ga rastura, sada mi trenutno treba sajla kilometar sata i usisno grlo, a interesuje me inace gde ima delova za ovaj model sutra nesto kad ode da ne mislim gde ima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 176 Napisano Jun 1, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prevrni oglase, pogledaj na e-bay-u (ima član foruma koji donosi iz Nemačke), a alternativa su ti majstori po BG, dosta su vešti u nabavci delova. Možeš da se dogovoriš telefonom, pa da ti pošalju deo, ako budu voljni da pomognu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 921 Napisano Jun 1, 2011 Skuteras, 3516 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Burgman 250 Prijavi odgovor kao problematičan Za usisno grlo ne znam, ali sajlu ce sigurno "Boban Sajle" da ti napravi istu kao originalnu, za mnoooogo manje pare. Ima tema na forumu ili imaju iskustva. Valjalo bi sam oda imas delove od stare sajle da bi moga oda ti pogodi tacnu duzinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 968 Napisano Jun 1, 2011 Very Funny Rider, 1120 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Imas u ovoj temi brojeve telefona ljudi koji ti mozda mogu pomoci. http://forum.bjbiker..._1#entry1064395 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
beverly 0 Napisano Jun 2, 2011 U prolazu, 11 postova Lokacija: Priboj Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sta drugo da vam kazem sem da se zahvalim. Zvacu ih pa javljam sta sam uradio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolabeverly 0 Napisano April 9, 2012 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan ljudijel moze pomoc?imam beverly 200,2003godiste,tabla ima digitalni pokazivac temperature i br predjenih kilometara,epa taj displej mi ne radi izgleda se pokvasio,posto sam ga tako uzeo.epa sad me interesuje znate li mozda gde.mogu da kupim polovan displej? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 968 Napisano April 9, 2012 Very Funny Rider, 1120 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan ljudijel moze pomoc?imam beverly 200,2003godiste,tabla ima digitalni pokazivac temperature i br predjenih kilometara,epa taj displej mi ne radi izgleda se pokvasio,posto sam ga tako uzeo.epa sad me interesuje znate li mozda gde.mogu da kupim polovan displej? Polovan displej je oko 100evra...tako da zaboravi na to. Skini taj sat i dobro ga okupaj sa WD-om. Ako ni to ne pomogne svaki malo bolji elektricar moze da ga popravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 385 Napisano Maj 29, 2012 Ih što volem testo s makom.., 581 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi komplet prednja čeljust bez kočionih pločica za Beverly 250cc...gde bi to mogao naći?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...