Jump to content

Moto Zajednica

" BOKILIĆ " servis, prodaja delova

Recommended Posts

• :), 5947 postova
  • Motocikl: Bicikl

e bre golaci :lol: sexi tema je tam na red tube :nanana:

nego elem,stara honda,crveni silikon strci i gde treba i gde netreba,aj sto su rasturali na pola agregat,al sto su stavili toliko silikona,e to mi nije jasno

0ya1nzzk3zonnlamedan_thumb.jpg grmmozh7f9xlnhng92v_thumb.jpg k9a127z6ew8wfl0fi4h_thumb.jpg kc66oj11blu4wph9lhg_thumb.jpg sbz2dcp4s4jgz2m0hnik_thumb.jpg a4m8bypt0nhrffmbfmo0_thumb.jpg 91v4kcbuuvf6c6fpsrl1_thumb.jpg

prosasili leziste spanera, zvrci lanac,nemoz ni da se naspanuje,jedva ga ispravih i uglavih na mesto,zupcenje masilo za zub,sad saga oko varenog fraj laufa...uh,,kad se ovakve durunde unistene nepaznjom pojave,dodje mi da vristim,zamolicu zidare da nerade generalne nogama...nego makar rukama....1hmm.gif

08zudiut9i00vas4u1w_thumb.jpg t9bo24nirjple6eq63ul_thumb.jpg duccb4nik4whyqlc6fy_thumb.jpg ec0mckk8u8dxf3e76ox_thumb.jpg aocpeoy2z19ze7mz6cq1_thumb.jpg vld6a8fyt6zmz5uuq3_thumb.jpg ayuq4pihxub2hluhzld3_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

pa kad daju uz meso i vegetarijanski garnirung :lol:

evo ak ti lakse i to smo pojeli priznajem,i po jednu medusku za krvotok :care:

slusam i neverujem...

kaze prca ovako..

prelili coveku karburatori na suzukiju....naravno kutija pozadi filtera za vazduh ima odusak,suzuki i mikuni ko suzuki...izbaci sve u kutiju,mesavinu ulja iz agregata i benzina,sve prelije pozadi kod zadnjeg tocka..majstor skida cilindre klipove pravi coveku bespotreban trosak,in za put,i za delove,i za ruke..,i na kraju balade opet prelivaju karbovi 1hmm.gif opet isti problem...opet karbovi prelivaju...

i opet ce biti isto...

znaci neverujem kako pojedinci ljuste ko bre koru od banane...elem predpostavka je da je sve drljavo i nogama odradjeno.....:stabre:

• Drug član, 2329 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L

Ко унакази овако ову Хонду? И шта јој фали?

Да ли се ставља силикон на састав кућишта?

stavlja se,ali ne taj slepacki crveni...i ne po lezajevima na radilici i tako dalje.samo sa strane ka napolje,na pola nalegne povrsine ja stavljam...forch ili wurth..

abro sivi moze ...ali.....

fali zupcenje,omasen spaner, fraj lauf koji se sjebo izmedju ostalog i omasenim spanerom i malo ...neznosti :) i par sajbni :care:

• Zainteresovan, 532 postova
  • Motocikl: Ducati 748 S

Jel moze neko da mi napise gde se sve stavlja taj silikon , i ako se stavlja silikon jel ide i dihtung ili ne ?

Ja sam koristio victor reinz obicno,zadovoljan sam sa njim.Ima reinzosil i reinzoplast... :takoje:

moze,odlican takodje...:takoje:

pa dukatista,ako je mekan dihtung nemoras...negde se stavlja negde ne,,moze i bez dihtunga da se zadihtuje silikonom...moze i funkcionise gde su ravne povrsine ...ali nevalja preterivati...

• Zainteresovan, 532 postova
  • Motocikl: Ducati 748 S

Ja sam koristio victor reinz obicno,zadovoljan sam sa njim.Ima reinzosil i reinzoplast... :takoje:

moze,odlican takodje...:takoje:

pa dukatista,ako je mekan dihtung nemoras...negde se stavlja negde ne,,moze i bez dihtunga da se zadihtuje silikonom...moze i funkcionise gde su ravne povrsine ...ali nevalja preterivati...

Hvala na odgovoru :takoje:

• Svrati ponekad, 354 postova
  • Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R

epa da pohvalim ovog malog celavog dodouse debelog majstora,pored toliko elektricara,bokilic je uspeo da uprlja ruke i da mi pomogne da upalimo morinija...posle par mojih uzaludnih pokusaja bokilic ga danas povezao i upalio :) grmi moto morini bez topova :) celavi svaka ti cast...daj snimak ;)

epa da pohvalim ovog malog celavog dodouse debelog majstora,pored toliko elektricara,bokilic je uspeo da uprlja ruke i da mi pomogne da upalimo morinija...posle par mojih uzaludnih pokusaja bokilic ga danas povezao i upalio :) grmi moto morini bez topova :) celavi svaka ti cast...daj snimak ;)

ja celav :stabre: sram te bilo..ja bre nisam celav nego sam prekratko osisan :nanana:

i nisam debeo nego sam za svoju tezinu NIZAK

eve ga,sas visak struje :lol:

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 354 postova
  • Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R

a vidi nema ni kapi goriva :P radi na vazduh hahahha...

jedva....vidim nesto mi bilo cudno kad sam rasturao..aj sto su omasili spaner,al sto li su lancanik bregaste okrenuli kontra...to mi nije bilo jasno...elem...okrenusmo sve na svoje mesto,sad jos zupcanik frajlaufa da izmenjamo... uzupcismo je,tu i tamo 1mm gore dole :lol:

huds61dbm53sfn5zy73k_thumb.jpg f3cf7t50d5nrlq1h5k_thumb.jpg sh7hdb902ol1e788ncny_thumb.jpg lq7e7b2atptjy8myl60i_thumb.jpg 47qqufaczcax0qmnlwct_thumb.jpg

lben0ljy4rh839hstpne_thumb.jpg pto0dtwfr0w5js7pvaxg_thumb.jpg qgj9m2tb2vanzj2orcn_thumb.jpg

• Drug član, 3121 postova
  • Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207

Ne vidoh da si skidao hilzne, al' ako budes to radio proveri kako su klipovi okrenuti!

Trougli idu ka usisu a crtica sa krugom ka izduvu!!

Doduse, ova je mladja od moje, tako da ne verujem da su oznake na klipovima kod nje isto kao kod mene!

Ne vidoh da si skidao hilzne, al' ako budes to radio proveri kako su klipovi okrenuti!

Trougli idu ka usisu a crtica sa krugom ka izduvu!!

Doduse, ova je mladja od moje, tako da ne verujem da su oznake na klipovima kod nje isto kao kod mene!

pa nema razloga da skidamo hilzne,cekamo fraj lauf,pa ce honda zagrmeti ponovo :takoje:

elem..kazu nemoze,more..ima da moze, gs500 karbovi ocisceni,.ispale gumice,kanali neotcepljeni. nivo goriva tu i tamo....i dalje problem.kad ono..

slavina za gorivo takodje pusta u vakumskom delu,zato je jadan strkljo na sve strane :lol: a mnogi se muce oko karbova a prvu i osnovnu stvar prilikom skidanja karbova ne provere..

to jest kad skidaju rezervoar usput bacis pogled i na to,caskom proveris...

e sad proradio ali.......nesto cudno :stabre: proveraaaaaaaa :(

nije lepo uzupcen, naskolcila radilica prilikom montaze lanca nekom pre mene za 1 zub, uh..sad ce gu resimo :takoje:

malo me zabunilo,pod kompresija 0..nece vakumetri nis da pokazu ,radi jedva..mucio me par minuta,nema pa nema podkompresiju,to jes sto kaze moj druga cug :lol:

kako je palio nije mi jasno,al znam sto nije mogo da se nasteluje,sad da obrusimo 1 plocicu, i resena stvar,sam da komsija ustane da ga nebudim sad u 6 i 40...:lol:

f76c59ldvp3kcwujpbcy_thumb.jpg xsa204sen0vjz5ep2i6p_thumb.jpg jowq6oyskmqbzm93qt_thumb.jpg hj0rn7obl78ydk85u6_thumb.jpg kp1h4g2uq8cztbcfoayi_thumb.jpg 17x0vxazbr8hd5f9zfh_thumb.jpg 33t5mf4ws6xu0q09x35e_thumb.jpg

jsksbowodcbwebx09zbi_thumb.jpg z8hmbogh86ud8cct68mm_thumb.jpg 59201p1t0l5u609b77l8_thumb.jpg p83hd1j3pz70jt2m3a2s_thumb.jpg h5df8j6eagvrqi182q6b_thumb.jpg 8p92blw7s3l0o5sqnb1_thumb.jpg 2k8bys0ipnvoou6of7y5_thumb.jpg sus8dmf5ku2uq4aof2fl_thumb.jpg

p.s. izgleda mi da mi je foto aparat crko,ubuduce ako se ne popravi slikam peglom :moto3:

4s8v414xnl7xc8rvod7k_thumb.jpg qa433u9czacajbgslxx6_thumb.jpg coosykzls4dl2mpg0m4v_thumb.jpg 12oot4cev2n46a218cy_thumb.jpg dal4bsvy5vofl8wsbdii_thumb.jpg vsggbox0qid4hgytce2_thumb.jpg 5fulpqfdngowz3b9wmvf_thumb.jpg uko38fjrbyrcvuo60ebu_thumb.jpg

..

ecflhb87nvgh893d8i78_thumb.jpg 6d65z6sr7nklfnf3wx5j_thumb.jpg euhzq9jgu81aj3nvb2f_thumb.jpg miuwwea5k1q3u2h9pkt_thumb.jpg anrevu83dawecvfe11lf_thumb.jpg

e a sad ce da budimo definitivno komsiju da se cimne po jedna kafica obradi plocica ventila i djihaaaa :lol:

• Podržavam 1

sredismo suzanu,samo prede, kazu nemoze,more moze moze kad se pravilno uzupci,i kad su karbovi ok,:takoje:

crkoh skidajuci stari crveni silikon,koji se raspada,,nesmem ni da pomislim kako je u masini kad se raspadne,pun karter,ispraznih ga od govana iznutra jedva....crveni se na sve strane...

hg1b2ufx1nkdx6q49p_thumb.jpg f43b4blm5wh9zpdmos91_thumb.jpg 4mpoh7g2jb3vw22xexh_thumb.jpg m3im559nlx8c75w66y6f_thumb.jpg wo4eklhqdi3rk2s05bz_thumb.jpg 3hbcs76hpax3q3678zp1_thumb.jpg vcf9lyj0e25rgezp4cf_thumb.jpg

a i neke male malecke,,onolicne smo sklopili :lol:

w9xk5zzz7yf6cu8cge_thumb.jpg 6ar48mjopr85ubvaqgt7_thumb.jpg n4t7qofn4h07kqzmp8_thumb.jpg 8j9dtxg1lvjbqsq4tqqh_thumb.jpg x7gzy5pyj98sdinflcyf_thumb.jpg utrets9sal75faqh0wq3_thumb.jpg f7tt07qgj65xhj27asq_thumb.jpg

neki rekose nemoze,more sta bre nemere,ima da radi ko doxa :care:

a i cb polako cb ide u parcice

ghdwjv25vf0qiww8et9_thumb.jpg p20bap1j1h6ogn1l2pj_thumb.jpg

ah da,,ziv je mrdaaaa :) sve pod kontrolom,ostra makina :takoje:

ah da,i auspluh smo malo dobusili :lol: sad se bar 3x lepse cuje nego onako fabricko prdalno :lol:

sad je jako prdalo :care:

• Podržavam 2

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja