spredrag 1134 Napisano Januar 1, 2014 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Pa jedna je majka... Boki, da ti nova godina bude slatka kao med Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1655 Napisano Januar 2, 2014 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Srecna ti nova Boki, sve najbolje tebi i tvojoj porodici! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6123 Napisano Januar 3, 2014 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Takodje Golube, pa da se vidimo i uskoro na kafi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6123 Napisano Januar 4, 2014 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nekom je menjac sklopljen a sad jos malko pa da ofarbamo agregat da se cakli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6583 Napisano Januar 4, 2014 Svakom po zasluzi, 12503 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sledeći put slikaj bar fiksnim telefonom a ne peglom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6123 Napisano Januar 5, 2014 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan evo fiksnim ince..drndo se ceo dan,motorce su rastelovali vise nema gde,ok..nastelovo ga,po ps,u....ali..ono veliko ALI... nece obrtometar da se smiri pa to ti je..mrducka tamo amo na leru. steluj vako nako,ma jok,nije mi prvi,ne zaliva,nvo ok... i onako bezveze ..zacepim auspluh,motor radi kao sat,nema preskoke,a opbrtaji gore dole.. hm...nisam sliko,prso sam ko licna,ali ga namestih povezao neki spoljnji obrtometar,od drugog motora,radi obrtaljka mirno na leru,nemrda...jebemti obrtometar zivce mi iskida Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6123 Napisano Januar 5, 2014 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan karburatori za svajcarce spremni,sredjeni cakum pakum,ljudi se javili zadovoljni stelung ce oni odraditi po uputstvu,ocekujemo jos a skuter i jedna zica u instalaciji,,e to je tek bilo,,jedna zica u prekidu,trza ripa..jedva nadjoh zicicu nekima smo utvrdili da je kompresija besprekorna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6123 Napisano Januar 5, 2014 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan A i gospodjicu smo Violetu sredili malo je ofarbana tamo amo,ali s ukusom a majstor jos uvek pored 102kg moze da uvuce stomak Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Januar 5, 2014 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Boki,da ti nisam video sliku mislio bih da sam najdeblji na forumu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Januar 5, 2014 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Boki,da ti nisam video sliku mislio bih da sam najdeblji na forumu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6123 Napisano Januar 5, 2014 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa sad ako ce se vredjamo ma u fazi sam mrsavljenja...reko lekar da mora malo..bar 20kg...nema tu mnogo trte mrte okostavanje kicme,pomeren atlas trte mrte... al dobro jos uvek mogu da se savijem da vezem pertlu,dal mogu posle da se ispravim..e to je vec drugo pitanje ali mogu ako mi se nezavrti u glavi a ima bre i debljih cuti ja sam jos i dobar i pokretan ko osica za razliku od nekih mrsavijih koji neznaju ni peske da idu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Januar 5, 2014 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Ma ovaj zimski tov je bas bio kvalitetan,mora da imam 115 kg,ova tastova vaga pokazuje 109,ali bas mi tesko pada vezivanje pertli..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6123 Napisano Januar 5, 2014 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma tezina ko tezina na nogama nesmeta ali.. mene muce karotide na vratu,ako je to...jeb,boksovo,dizo tegove jedno drugo,sad se placa ceh... ali nema veze,idemo dalje p.s. ja sam poceo da ne vezujem pertle sigurnije i udobnije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6123 Napisano Januar 5, 2014 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan moj bmw f650.97mo godiste..pali radi ispravan,nedimi nesmrdi ne prdi,radi ok, lose prednje plocice ,narucene nove,bice i zamenjene ovih dana , pre 3.000km promenje lanac lancanici,ulje svecica,servisirani karburatori i ventili,ulje u kocnicama,servis prednje viljuske takodje odradjen,generalno je sedi vozi. cena..1800 alo moz se dogovaramo 063697094 bmw aktuelan... bmw aktuealan..moze korekcija cene na recimo....1600 e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2225 Napisano Januar 5, 2014 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan ova tastova vaga pokazuje 109, ЈБТ. 40кг си тежи од мене... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Januar 6, 2014 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti si bre neuhranjen!Jel si proveravao skoro krvnu sliku? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6123 Napisano Januar 6, 2014 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ova tastova vaga pokazuje 109, ЈБТ. 40кг си тежи од мене... au,,po tom pitanju odma mora nes da se uradi,sam da ti kazem da je za suutra pecenje sarma itd al ja po malo jedem...ne bas puuuuuunnnnnnoooooo pa bice i za tebe koje kilo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3630 Napisano Januar 6, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 3031 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Mene ovi praznici upropastiše, naročiti slatkiši koje su deca dobila. Kako prođem tako nešto ćapnem iz korpe. Kad prođe i ovaj praznik krećem na strogu dijetu bez ugljenih hidrata. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6123 Napisano Januar 7, 2014 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan unisti se me ovi praznici...sam neko mesiste srecni vam praznici. pa od sutra krecemo da radimo i da manje klopamo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Januar 7, 2014 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Ma cuti bre,od sve opreme samo kacigu i cizme mogu da navucem! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Januar 7, 2014 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Ma cuti bre,od sve opreme samo kacigu i cizme mogu da navucem! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2330 Napisano Januar 7, 2014 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Ma cuti bre,od sve opreme samo kacigu i cizme mogu da navucem! Mitre, ti li si? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Januar 7, 2014 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok, ja sam onaj sa cizmama! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Протомајстор 212 Napisano Januar 9, 2014 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Београд Motocikl: R 1200 GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Црна Јамаха, кацига, чизме ... све се слаже... Ма, мора да си ово ти, сине Митре? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...