nikki kawasaki 3 Napisano Maj 21, 2013 U prolazu, 11 postova Lokacija: kula Motocikl: CB 900 F2 Bol d'or Prijavi odgovor kao problematičan Kupljena od tebe pre otprilike 11-12 god.i jos uvek radi besprekorno!!!!Dolazim uskoro na servis.(naravno donosim i obecano jagnje).Pozdrav! http://www.dodaj.rs/...hRFMZqH/1/dsci0 ja ti rekoh...ko od mene kupi motor sredjen..nema kajanja...znas i sam..nije prvi put,i znas da su svi moji motori ko casa.. nego kakvo vas jagnje spopalo..nema bez krmetine nista sto znaci moze dogovor mada ja preferiram krilca od chiken,batakove suvu slaninicu ..onu lepu iz kule Pa obecao sam jagnje,ali promenicemo meni, to je bar lako.Stizu onda krilca,bataci i slaninica! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1418 Napisano Maj 21, 2013 Ne silazi, 6324 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Opet Honda skup ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2225 Napisano Maj 21, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Opet Honda skup ? Осећаш се прозван? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Maj 21, 2013 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan neko spominje jagnje? :Mina: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6123 Napisano Maj 23, 2013 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan yamaha to jest agregat rasparcan,kad i kako sa pakovanjem...videcemo vtx..ah...karb sredjen,rezervoar ispran,bio malo voden ventilici sredjeni..sa 0,15 i0,30 po knjizi otisli na 0,30 i 0,55....bas mnogo..karb malo zalivo,i to smo nastimali, a sto su pristupacni...manje vise to,nego dok odvijes zavijes....a mesta nigde... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6123 Napisano Maj 23, 2013 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan mislim...necu se hvalim,prosle godine joj radio karbove...vidju svecice a lezajevi volana...lepa zlatno rdjava boja... morasmo nove da stav imo,kaze baca mu levo desno cudno se ponasa...eh...nije to do puta nego do konja ljuta.... ima lufta ko....... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6123 Napisano Maj 23, 2013 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan steneri smo rasturili karbove,i hondu spremili za promenu izgleda..i za dodavanje..kn...videcemo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6123 Napisano Maj 23, 2013 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a ovo...wath a fuckkkk bemliga...ce vidimo...znam ko ce da se muci sa strujom a karbove i fraj lauf cu ja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6123 Napisano Maj 23, 2013 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan scut pantenol i njegova pumpica za vodu nas namuci ali je resismoglupavi sistem i lezaj..no dobro,trajalo 15godina vreme da se menja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6123 Napisano Maj 23, 2013 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nivo goriva..ma ajmo to caskom brzom brzinom..slike se odjednom pojavile same u telefonu..nemam pojma sa mu je pa su ove dve sad malko zakasnele i naravno sajle za gas..jel bre to neko podmazuje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Maj 23, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan A cime ih ti podmazujes,ako nije tajna? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 868 Napisano Maj 23, 2013 Zainteresovan, 643 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja podmazujem moju sajlu gasa samo recite cime i kako treba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mange 25 Napisano Maj 24, 2013 U prolazu, 26 postova Lokacija: Veternik Novi Sad Motocikl: MZ es150 Yamaha tdm 850 Prijavi odgovor kao problematičan boki valjda ce da padne i neka slika mog tdma u popravci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acoSA 3 Napisano Maj 24, 2013 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan yamaha to jest agregat rasparcan,kad i kako sa pakovanjem...videcemo Dobar agregat. A da mu ugradis 32-o bitni windows? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 467 Napisano Maj 26, 2013 Zainteresovan, 505 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Bokilić, hvala! Urađen servis (ulje, filter goriva, svećice, očišćen filter vazduha) i malo se Bokilić okupao u nekoj vodi koja se nakupila u karbovima podmazao sajlu gasa i odložio generalku za još par meseci :lol: Fotke će Boki da stavi, ako ga ne bude mrzelo...i da ostavi još poneki komentar Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilošST 3 Napisano Maj 29, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Бар,Црна Гора Motocikl: Yamaha XTZ 750 SuperTénéré Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale majstor Bokilicu,napravio mi je karburator a punu godinu dana niko od "majstora" nije znao da ga popravi.Motor sad ne dimi na 5-6000 obrtaja,mnogo bolje prima gas , još samo ventili da se prešteluju po Bokijevom uputstvu i biće kao nov .Mogao sam i cio motor da mu pošaljem da mi ga napravi za pola sata, ali udaljen sam "svega " 550 km od njegove radionice Još jednom svaka čast Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6123 Napisano Maj 29, 2013 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale majstor Bokilicu,napravio mi je karburator a punu godinu dana niko od "majstora" nije znao da ga popravi.Motor sad ne dimi na 5-6000 obrtaja,mnogo bolje prima gas , još samo ventili da se prešteluju po Bokijevom uputstvu i biće kao nov .Mogao sam i cio motor da mu pošaljem da mi ga napravi za pola sata, ali udaljen sam "svega " 550 km od njegove radionice Još jednom svaka čast kad stignem u bar dajes pivo elemmm kle 500 sredjen, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
U-Rosh 87 Napisano Maj 29, 2013 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Da ovo iznad je moj kle, palo chiscenje shtelovanje, usput zamenismo ulje, ma drugi motor, mozda ce zvuchati kao klishe ali radi kao sat. Sve pohvale za majstora. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mange 25 Napisano Maj 29, 2013 U prolazu, 26 postova Lokacija: Veternik Novi Sad Motocikl: MZ es150 Yamaha tdm 850 Prijavi odgovor kao problematičan mslm sta kasti covek mi popravio motor a ko da nije jbga nemog ga vozimsalaaa uradio covek u fulu servis i tocak juce dotero kuci motor kao da nije moj boki druze svaka cast Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6123 Napisano Maj 29, 2013 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ahh tdm...zadnji tocak mangetov..kapuuuuttt ,,resili smo kolko god se moglo a i rojal je namseten...provozan prava metalna makinaaaa a siclerovi karbovi...puni vode,nemam pojma odakle.... al smo ih sredili Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6123 Napisano Maj 29, 2013 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan valjda ce uspeti... http://imageshack.us...pofinblcid.mp4/ http://img38.imageshack.us/img38/1815/kn7pzwfqvuzjpofinblcid.mp4 <embed src='http://img38.imageshack.us/flvplayer.swf?f=Pkn7pzwfqvuzjpofinblcid' width='640' height='380' allowFullScreen='true' wmode='transparent' type='application/x-shockwave-flash'/><br>Uploaded with <a target='_blank' href='http://imageshack.us'>ImageShack.us</a> Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mange 25 Napisano Maj 29, 2013 U prolazu, 26 postova Lokacija: Veternik Novi Sad Motocikl: MZ es150 Yamaha tdm 850 Prijavi odgovor kao problematičan boki sm dat kazem jos drzi xexe mslm tocak nisam preso od juce ni 200km a stoji ki prangija ma bice to ok ne sumnjam ja u tebe uglavnom odradi ga djenka sam takonem reci brate ko da nije moj motor sve preporuke za mr.BOKILICA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 30, 2013 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Boki jel' ovo Monteov RE? Jesi uspeo da ga ustelujes? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6123 Napisano Maj 30, 2013 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan zar sumnjas..ustelan pali na pola kurble Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Maj 31, 2013 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Majstor Bokilić, jedno pitanjce ako može? Motor mi puca iz auspuha nakon zavrtanja ručice i naglog puštanja. Takođe i na nizbrdici sa puštenim gasom. Znači zaletim ulicom i 200 metara ispred mene upali se crveno ja krenem u motorno kočenje (puštam gas) i on krene da rešeta. E sad, to se nikada ili jedva, jedva nekada dešava dok je motor pod sauhom, isključivo kada je sauh vraćen! Pre neki dan sam opet otvarao karbove i spustio osigurač na iglicama za po jedan korak i obogatio smešu - ista stvar. Ajd ako imaš ideju napiši šta može da bude. PS. Skoro rađen servis (ventili u zazoru, nove gumice, nove karike...) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...