sergio 2330 Napisano Februar 7, 2013 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan boldorka zapevala, malo sipali vodu,ali je nisu osvestali...pa nesto nije ni htela da radi Ova bivsa Arsina boldorka je jos uvek ziva? Vidim i dalje su tu ovi odvratni KN filteri sa buvljaka.. nije ofarbao rezervoar, nema bravu za rezervoar... Taj motor zasluzuje malo paznje i estetskog sredjivanja, a i mehanicarskog... Jesi mozda otvarao rezervoar? Jel drzi ona farba (epoksi) kojim smo sredjivali rezervoar? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2330 Napisano Februar 7, 2013 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan a mislim..kaze komsija ide mu skut levo desno,rekli mu da mu viljuska crkla,jos su nesto kao i gledali,samo niko nije gledao gumu izgleda mi..aj sto je kriva kao krivulja,nego sto je i spremna da pukne svaki cas,kaze komsija pa sta joj fali vozim polako..joj drzavooooooo imas li dovoljno mesta u onim ustanovama za ove..za ove sto bi da teraju gumu i kad ode zica.... a bas lepa slick guma... jedva se razjasnismo,otiso da kupi gumu od kolica,pasuje kaze jeftinija...sta da vam kazem,nezaslluzuje ni da..ma bolje da cutim... Ma odlicna je! Sta joj fali, jos se ni sajle ne vide Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1218 Napisano Februar 8, 2013 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih samo naštelovao trap da ovaj put vuče u desno i cepaj...dok se šare ne izjednače :lol: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6123 Napisano Februar 8, 2013 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan poludecu ,,od jutros sve ide na o ruk,na povuci potegni i uz k.... izgleda mi da sam poceo da starim.gresim,da nevidim...mora pod itno neku garavu da nadjem da se osvestam... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali3maj 76 Napisano Februar 8, 2013 zaludan, 383 postova Lokacija: Tamo Negde Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja prilazem jednu da ti se nadje...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Februar 8, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan E,ako od ove ne progleda i razbije maler,nista mu nece pomoci! :lol: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6123 Napisano Februar 9, 2013 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan boldorka zapevala, malo sipali vodu,ali je nisu osvestali...pa nesto nije ni htela da radi Ova bivsa Arsina boldorka je jos uvek ziva? Vidim i dalje su tu ovi odvratni KN filteri sa buvljaka.. nije ofarbao rezervoar, nema bravu za rezervoar... Taj motor zasluzuje malo paznje i estetskog sredjivanja, a i mehanicarskog... Jesi mozda otvarao rezervoar? Jel drzi ona farba (epoksi) kojim smo sredjivali rezervoar? ne,farba se ljuspa, jos uvek je u onako stanju...jadnom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2330 Napisano Februar 9, 2013 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj, pricamo o farbi koja je U rezervoaru? :O :O :O pa nemoguce bre... U stvari, moguce je zato sto je on sipao benzin dan-dva posle farbanja... a mora da stoji 15.. mora da ima veze sa tim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6123 Napisano Februar 9, 2013 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa,,neznam al sve je nekako kao ispucao po duzini...i odvaljuje se polako... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Februar 10, 2013 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Danas preuzeta Aprilija od dr Bokilića, prede samo tako. Iskoristili smo priliku i zamenili i relej, da ne pravi probleme, stigao kuću ko po loju, vile samo spilaju, preudoban, Inače najavili smo i posetu kad otopli, stigle su i igle. Dr Bokilić za preporuku! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6123 Napisano Februar 18, 2013 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ovih dana se slabije radi, oni koji znaju problem oko desne ruke..znaju..a lekari..oni bre ko nista da neznaju..te artritis.pa nije,pa tromb,,pa nije.. te ovo te ono..te koza ,te dermatolog,niko nista nezna, ko da sam vanzemoljac,kazu cuti i pi lekice protiv bolova, zakazuju preglede za po 3 meseca unapred,dotle cu mrem :lol:privatnici uzimaju gomilu para,pa ni oni nis neznaju... ja radim pod bolovima kolko mogu, ruka se nadula itd.. saka oduzela ali moramo da guramo dalje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2225 Napisano Februar 18, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Боликићу, брзо оздрављење желим! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6123 Napisano Februar 19, 2013 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ovih dana malo se slabije radi, no dobro,uz malu limenu pomoc po nesto i odradismo,ruka pocinje sama od sebe da prolazi,ili se bar nadamgomila para potrosena na preglede,niko nis nezna,narodna medicina pomogla..valjda,videcemo no..tranzda,kazu menjano ulje u kocnicama,jeste,menjano,samo je pitanje kad...a i nisu skoro podazani i ocisceni klizaci,i to smo sredili.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6123 Napisano Februar 19, 2013 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ah..ktm i njiegov 6ti straf odaspluha...sve pod lock titeeeeee,nema vise da nas..bar se nadam..nece bre on nama da se odvija..susi se vec nedelju dana ili vise..valjda ce da zapakne sad... viljusku smo rasparcali,lezajeve volana podmazali,,cinimi se da nikad pre nisu ranije bili podmazani... zamenismo semeringe,w.power,vila, fina sprava stapove ispolirali,cakle se ko... osovina ociscena od rdje itd,sad klizi karb od honde sredjen,cekamo vlasnija da se javi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 21, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Suzanu ne pominješ? To što su je kvazi majstori ubili, a ti je vratio u život ti i nije neki posao, a? Jedno veliko hvala i da brzo oporaviš prste. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3402 Napisano Februar 22, 2013 ЗЕЉКАМП, 1825 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jel to ima nekih novosti o Suzani? Mogla je neka foka da padne. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6123 Napisano Februar 22, 2013 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Jel to ima nekih novosti o Suzani? Mogla je neka foka da padne. ma sta da ti kazem,4 crknute svecice,pojeban alnaser,no dobro mozda treba tako da se iscupa nosac cetkica,sve zato sto automat za alnaser nije guro struju kako treba,no dobro sve smo sredili..cirka 30e bez ulja, sa sve ruke noge i resen problem.mogao je rade kao sto je reko da odma dotera i da mu resim suzanu,posle acimo dotero,kada gu caja omasio..sredili smo nije bilo strasno... samo se kabl od alnasera oceso o masu pa nije teo da vergla,,vuko struju........ 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 22, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to ima nekih novosti o Suzani? Mogla je neka foka da padne. Koji će tebi slike, prošetaj sa ortakom i uživo se naslađuj lominom. P.S. Mislim da ću da se predomislim, to je barem popularno u današnje vreme, ipak ostaje u porodici, mnogo je ubavo motorče. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6123 Napisano Februar 22, 2013 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan i posle 17.000din.skoro 19.000di... i dae lekari neznaju sta mi je ,ni drzavni ni privatni,prst poplaveo...nokat .....no dobro, krenuo sa narodnom medicinom,situacija se poboljsala.. sad ne boli cela ruka sam prst i malo saka..izem ti zdravstvo...pregledali mi i oci...i usi...i kosu..i 300 nekih pregleda i rv i ono i ovo i snimanja i rendgeni.... guramo dalje.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3630 Napisano Februar 22, 2013 ODUSTO OD DIJETE, 3031 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Želim ti brz oporavak a za sve ostalo lagano. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3402 Napisano Februar 23, 2013 ЗЕЉКАМП, 1825 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jel to ima nekih novosti o Suzani? Mogla je neka foka da padne. Koji će tebi slike, prošetaj sa ortakom i uživo se naslađuj lominom. P.S. Mislim da ću da se predomislim, to je barem popularno u današnje vreme, ipak ostaje u porodici, mnogo je ubavo motorče. Doci cu ovih dana da je makar vidim kada vec ne mogu da je imam. i posle 17.000din.skoro 19.000di... i dae lekari neznaju sta mi je ,ni drzavni ni privatni,prst poplaveo...nokat .....no dobro, krenuo sa narodnom medicinom,situacija se poboljsala.. sad ne boli cela ruka sam prst i malo saka..izem ti zdravstvo...pregledali mi i oci...i usi...i kosu..i 300 nekih pregleda i rv i ono i ovo i snimanja i rendgeni.... guramo dalje.. Nemoj da se brines, bice sve ok! Zelim ti sto brzi oporavak! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 674 Napisano Februar 23, 2013 Drug član, 1127 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta je reci drugar,sta se to desava kad doktori ne znaju o cemu se radi? Zelim ti brz oporavak,tj brzo uspostavljanje dijagnoze a tako i oporavak.Ako sta treba pisi,mozda neko i odavde moze da pomogne. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6123 Napisano Februar 23, 2013 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma..pomazem sam sebi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6123 Napisano Februar 23, 2013 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan kad sve dizalice zauzmes..parola snadji se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6123 Napisano Februar 23, 2013 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan za ktm polako pristizu delovi,hvala srdjanu iz ktm,a na pomoci,brzoj i efikasnoj a sinoc su mi doterali nesto...rastureno pre 10tak godina.videcemo sta ce ispasti od toga.. ah da,acimko sam ova od suzane,,nije bilo mnogo posla,pa nisam mnogo ni slikao.. a bez lock titeja bre vise nis ne zavijam.. a sta cu sa ovim kabom da radim,videcemo..mehanicki ga cistim,10tak god stoja nije vozeno,ulje i benzin se sjedinili kao neki lak..ebemli ga sta ce ispasti.. vespa sredjena..mada,nis nismo ni radili,stavili aku,kresnuli,dugo je stojala upalilo na prvu...koza...dobre te vespe,,kvalitetne... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...