bokilic 6123 Napisano Januar 28, 2013 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ah..posle nemilih dogadjaja,nastavljamo dalje.. zivot ide dalje... nadjoh rezervne to jest druge sauge za teneru,karbovi naravno pakovani na ravnoj ploci,jako bitno da se stegnu posle rasturanja na ravnu plocu ubacen i mali filter goriva,stari se raspao.. stenera ide kao oluja malo su lose em tube,malo losiji klizaci sibera,nadam se da ce da potraju.a moz i da se kupe drugi bitno je da pali ko mina, ide kao nezdrava, nema dimova, mozda i bude majstor od mene jednog dana 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6123 Napisano Januar 28, 2013 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan lanac u agregatu zamenjen,pola slika pogubio..nemam pojma gde i kako,mislim obrisao zadnji lancanik i neki luft u kucistu resen,malo smo morali da ga kirnerujemo, a to sto mi tel sam pise brise..to cu posebno cekicom da ga rascopam ili je virus elem..zadnja kocnica,zaribali klizci kljesta,sredih jedva,muka dok iscupas razmrdas,malo smirglanja,klizi ko po loju a dekalimit,stara dobra naprava,za stare dobre motore,malo podmazah i zadnji trap Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6123 Napisano Januar 28, 2013 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nsr 125,sredih karb,opran,produvan,crko plovak,tako krivilo se godinama,puko limic iglice,ako neko ima neka javi.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6123 Napisano Januar 28, 2013 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan bmw f 650.. stigli postom.. pa svasta nesto zamenjeno,nivelisani plovci,nadajmo se da ce sve biti ok,cekamo vlasnika da se javi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 1150 Napisano Januar 29, 2013 Sindikat Samostalni Jahač, 406 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: Triumph Sprint ST 1050+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Po svemu sudeci,dok je nama Bokilica ima i nade za nas tenerase! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Januar 29, 2013 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Boki ja sam za da mi sredis karbove na sradu....samo ne znam kako da to izvedemo??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogruja 51 Napisano Januar 29, 2013 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Melbourne - Australija Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam pokupio Teneru od Bokilica... Stvarno odlican covek, majstor i komunista!!!!!! Popravio i ispravio 10 stvari koje nije ni morao!!! Primetio covek i odradio... Zaj..ao me!!! Ja mislio da ga posetim jos koji put da sredimo sve, zbog besparice, a on za iste pare odradio i vise... Carski, majke mi... Svaka preporuka... Hvala Boki!!!!! Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogruja 51 Napisano Januar 29, 2013 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Melbourne - Australija Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Herr, ne da ima, nego ne moze da omane... Radi kao car... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Januar 29, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se upisem u temu .. U pitanju je bio problematicni BMW F650 koji nije nikako hteo da radi na leru i na malom gasu , pucao je stalno i gasio se .. Pre par dana poslati karburatori majstor Bokilicu , jutros stigli , montirano na motor , pali i radi kao sat , ja sam prezadovoljan uslugom , sve preporuke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6123 Napisano Januar 29, 2013 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Boki ja sam za da mi sredis karbove na sradu....samo ne znam kako da to izvedemo??? pa nemam pojma..zvrcni pa cemo se dogovoriti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 17027 Napisano Januar 30, 2013 moto merkat °°, 5034 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Stavio sam ova dva filtera (kopija k&n) i prve tri brzine motor vuce ali u cetvrtoj i petoj gubi snagu,posto planiram doci do vas da nastelujete karburatore (sad odoka odvrnut vazduh dva kruga) dali da skidam ovu djubru ili se mozda moze i sa njima nastelovati,inace zvuk je bas dobar Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6123 Napisano Januar 30, 2013 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ja bi to skinuo.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6123 Napisano Januar 31, 2013 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan grip me pocepa ko mace muskatlu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue King 25 Napisano Januar 31, 2013 U prolazu, 46 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: honda cb 500 x Prijavi odgovor kao problematičan grip me pocepa ko mace muskatlu... e maestro treba dezinfikovati na vreme... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2330 Napisano Februar 1, 2013 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Zna se kako ide lecenje... Kuvana rakija, beli lukac, sir, slanina, jaja, med... i puno preznojavanja uz pomoc jedne ili vise zenkica. Nije nuzno da ide bas tim redosledom, slobodno eksperimentisani i kombinovati po volji :D Ozdravi nam brzo 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2225 Napisano Februar 2, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan grip me pocepa ko mace muskatlu... Само бели лука и женска у кондицији и ништа не брини... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 77 Napisano Februar 2, 2013 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan borise ne daj se..! nije to nista , sad si (smo) u najboljim godinama! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6123 Napisano Februar 5, 2013 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan kinez i negova struju mi dusu izvadise,no dobro resih i to..jedno paljenje,pa daj magnet za to paljenje,pa daj napasuj fraj lauf aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a i honda ce uskoro da propeva Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6123 Napisano Februar 5, 2013 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a i pegasu turasmo nove semeringe,lanac i lancanike,ima da pevusi ove godine mozda ode i na daleke pute Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 77 Napisano Februar 5, 2013 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan radi - znaci postoji (ozdravio)...! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Februar 6, 2013 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan a i pegasu turasmo nove semeringe,lanac i lancanike,ima da pevusi ove godine mozda ode i na daleke pute Hvala čika Boki, in Bokilic we trust ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 418 Napisano Februar 6, 2013 Go BIG or Go home, 443 postova Lokacija: Zemun Motocikl: 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ha, ha, ha - In Bokilic we trust ! Summus Magister ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6123 Napisano Februar 7, 2013 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan jamaha diverzija 900..mmmm slatkis,pravi motor,rasparcan,neko cacko,pa ucackao i ukrstio dizne sredjeno sam pevka stigo i dugo ocekivani specijal silikon za karbove,ima kad treba.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6123 Napisano Februar 7, 2013 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a ovakav zadnji lancanik nisam skoro video..u decackim danima jesam...no dobro,trandza je dobio nove lancanike,lanac i jos svasta nesto prednja vila malo kriva,,kazu malko,,no dobro,majstor dimi uz pomoc struga subitora,prizmi i prese caskom resio problem u 1desetu ko strela ravna semering sam klizi a i tefloni bogme neznam kolko moze po slikama da se proceni,al krivo bre ko gudalo .. naravno ispravljeno boldorka zapevala, malo sipali vodu,ali je nisu osvestali...pa nesto nije ni htela da radi a mislim..kaze komsija ide mu skut levo desno,rekli mu da mu viljuska crkla,jos su nesto kao i gledali,samo niko nije gledao gumu izgleda mi..aj sto je kriva kao krivulja,nego sto je i spremna da pukne svaki cas,kaze komsija pa sta joj fali vozim polako..joj drzavooooooo imas li dovoljno mesta u onim ustanovama za ove..za ove sto bi da teraju gumu i kad ode zica.... a bas lepa slick guma... jedva se razjasnismo,otiso da kupi gumu od kolica,pasuje kaze jeftinija...sta da vam kazem,nezaslluzuje ni da..ma bolje da cutim... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Februar 7, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Ma guma je extra,Boki ne zezaj komsiju :lol: :lol: :lol: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...