bokilic 6123 Napisano Jul 23, 2012 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan imam majcu,,i vis i papuce,,skoro pa oridjindji fila Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 674 Napisano Jul 23, 2012 Drug član, 1127 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Maestro,treba mi levi korman za SRAD 600.Imas li? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6123 Napisano Jul 23, 2012 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan neee...nemam nesto delova za te novije motore... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano Jul 24, 2012 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ulja da kupim za Transalpa i šta još treba da donesem?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6123 Napisano Jul 24, 2012 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan za sta ulje,vila motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano Jul 24, 2012 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan e da izvini, motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2330 Napisano Jul 24, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Boki? Ili Boki ima majcicu? :jee: Ih bre, mislEo sam da nece biti tako lako.... :D Nista, placam pivo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koresovac 21 Napisano Jul 24, 2012 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CM125,GPz 550 Uni-trak Prijavi odgovor kao problematičan U bre, pa nije strasno, evo ja cu da se solidarisem pa placam i ja koje,makar morao da sidjem odavde Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6123 Napisano Jul 24, 2012 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan skuterasss,,,spremi filter uljance pa naidji, ,kad hoces, radim pa slabo stizem da kuckam ali ovaj filter za vazduh je najupecatljiviji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grbava suzana 37 Napisano Jul 24, 2012 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan skuterasss,,,spremi filter uljance pa naidji, ,kad hoces, radim pa slabo stizem da kuckam ali ovaj filter za vazduh je najupecatljiviji To je sigurno onaj novi tip filtera što obogaćuje smešu i ujedno polira unutrašnjost karburatora kao i cilindre...čitao sam o tome u rubrici smešne slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 12146 Napisano Jul 24, 2012 Hronični Motociklopata, 7934 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan u jeeee, taj filter je sprecavao vrabce da ne ulete, ali sve ostalo je moglo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano Jul 24, 2012 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan kupio ulje i filter pa ću da naletim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Jul 27, 2012 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan Boki, koliko bi kostala ugradnja plina na Afriku twin RD04? da li si nabavio boce na koje moze da se montira multiventil? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6123 Napisano Jul 27, 2012 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Boki, koliko bi kostala ugradnja plina na Afriku twin RD04? da li si nabavio boce na koje moze da se montira multiventil? to za sad neradim....opreme tu i tamo imam,ali sam resio da do daljnjega neugradjujem drugima plin u motor......ne iz mehanickih problema itd,vec iz bezbednosnih,inace sam stalno na nekom fakultetu u vezi toga itd,itd..jes da cu pokrenuti tu nesto itd,,,posle kada se sredi to sve za atest itd svi ce moci da ugradjuju,,.,.polako... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koresovac 21 Napisano Jul 27, 2012 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CM125,GPz 550 Uni-trak Prijavi odgovor kao problematičan Boki koje ulje mi preporucujes da sipam u Gpz-a 550, (onog sa "carobnom" prednjom viljuskom od pre 15 dana)posto je to ipak model iz 85te Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6123 Napisano Jul 29, 2012 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Boki koje ulje mi preporucujes da sipam u Gpz-a 550, (onog sa "carobnom" prednjom viljuskom od pre 15 dana)posto je to ipak model iz 85te pa,,u ovoj ponudi ulja,,vise,,neznam sta da ti kazem... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6123 Napisano Jul 29, 2012 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan kaze mi majstore,,karburatori servisirani,, jeste,,ali mora malko da ih doradim... i operem,i dotegnem,prestelujem itd.. a o prelivanju goriva nezelim da pricam...a nesto mi i nelici ni poklopci donji da su skidani,,,,eee......tako to nemoze da radi....pegaso trazi da sve bude pod konac... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6123 Napisano Jul 29, 2012 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a muce nas razno razni motorici..svakave muke,viljuske,lamele ventili,,ko izmisli na trandzi onaj prednji izduvni i tako ,vrag star me bas namuci sa njegovom digitalno virtuelnom blokadom sl je savladasmo, lamele ruzine su kaze malo pocrnele i tako,svasta nesto nas namuci trandzu smo utandzarili za sve pare sto bi se reklo, sapuce, a gpz me nammuci namuci,,al nisu karbovi,ebena struja...aaaahhh... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6123 Napisano Jul 29, 2012 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a ovi americko akumulatori,,made in chajna,,a najgore,,,tamo je kupljen,,nista mi nije jasno,doduse da je dobar jeste,vergla ko suntav.. jednom r5 sredismo preprljave karbove, zemenismo PRAVU KO GLISTA prednju viljusku,disk,lezajeve vrata viljuske,to jest podmazasmo i ocistismo nikad ne podmazane kotrljajuce lezajeve ili ti po srpski kuglicice ,sredismo vodenu pumpu, ekologija u maleru,i to sredismo,sad moze da se tera pun gas, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Jul 29, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan Nisi slikao moju CBR kako smo je popravili? e ide sada kao mutava... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6123 Napisano Jul 29, 2012 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa mora da ide,znas da bandaz traka sve resava Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 1012 Napisano Jul 29, 2012 Very Funny Rider, 1144 postova Lokacija: NBG Motocikl: GS LC 2013 Prijavi odgovor kao problematičan A tek TA sto ume da sastavi...vuce posle 6ooo kao blesav..da ne spominjem obrtni momenat na niskim obrtajima... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mishke 575 Napisano Jul 29, 2012 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Suzuki GSXR 750 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Bokilicu imas li neki ZX6R u garage? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Jul 30, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan pa mora da ide,znas da bandaz traka sve resava Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6123 Napisano Jul 30, 2012 :), 5947 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Bokilicu imas li neki ZX6R u garage? imam,,evo sad cu ga rasparcati u parcici,kazu cigani njima kawasaki najlepsi,pun avluminijuma Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...