Boxi87 148 Napisano Maj 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Alexanto, oce li biti rostilja? Ako hoce da uletimo sa nekim mesistem i picem.... Ima li iko ko bi isao iz BGa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4663 Napisano Maj 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 5990 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Planiran je roštilj. Nema potrebe da se donosi meso i piće - moji ste gosti ovaj put a za dalja okupljanja dogovorićemo se na licu mesta. Ubacuj se na spisak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Maj 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan dal ove koji su daleko od mesta desavanja interesuje da idemo u subotu po podne ,da se prrespava negde u blizini ,npr N.SAD, malo se izadje u grad ,razgledanje i onda lepo u nedelju ujutru pravac Zabalj.ako se ne varam n.sad-zabalj nema vise od 15-20 km .razmislite o tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4663 Napisano Maj 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 5990 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Žabalj - NS je 25 km, magistralni put, maxi skuterom 15-tak min. Trenutno se put NS - ZR rekonstruiše ali nadam se da će brzo biti prohodan. U tom slučaju mora iz NS preko Temerina. To je 35 km ali i više od 30 min vožnje. Prenoćište u Čurugu 10 km od Žablja je 1800 din sa doručkom i nije problem za ostavljanje motora. Pitaću ovih dana u Žabaljskom motelu koja je cena za prenoćište pa javljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Maj 30, 2011 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Imam skuter,al` ne maxi,pa mozda dodjem kolima,zavisi mi od ispitnog roka.U svakom slucaju se kuckamo ovde jos.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1533 Napisano Maj 30, 2011 Drug član, 1554 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Nešo druže, drugi kako - tako a ti nemoj da se usudiš slučajno da NE dođeš!!! Uh jebote, bas me stavljas na muke. Putovanja su mi nesto najlepse u zivotu, ali stvarno sam vise sam sebi , a i svima ostalima dosadan i naporan. Ako bude bilo tih usranih para za corbu, nema toga sto bi me sprecilo da dodjem i da sa svima vama i mojom Aprilijom malo vratim vreme... Kao drugo, svaka cast kolegama juzno od Beograda, KG, KŠ, ŠA, UE,... stvarno im je daleko. Stoga bi im mogli uzvratiti neko putovanje sledeci put, mozda do Despotovca, vodopad Veliki buk (Lisine) ili vrelo Grze kod Paracina....satori, dva dana pored neke reke, ili Zlatiborski kraj, Ribnicko jezero itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1533 Napisano Maj 30, 2011 Drug član, 1554 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Јел могу да налете неки ликови који немају скутер?! DzOkS - svašta pitaš... Alexa, mislim da bi mangulica resila pozitivno Dzoksovu zelenu kartu i sve dileme za druzenje sa nama skuterasima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1533 Napisano Maj 30, 2011 Drug član, 1554 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Imam skuter,al` ne maxi,pa mozda dodjem kolima,zavisi mi od ispitnog roka.U svakom slucaju se kuckamo ovde jos.. hej urednice, nemoj da te dovatim ja, znash! Imas skuter i dolazi! Ici cemo (cete) zajedno svi iz BG. Ja proputovao dve drzave na 50 kubika , a ti ne mozes do Zablja! Ako budem isao, vozi ti moj skuter, a ja cu da vozim tvoj. OK ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Maj 30, 2011 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije meni problem da dodjem skuterom,al` ne bih da usporavam ostale sa 50-60kmh..Sramota me bilo prosli put za Deda Mraz Akciju,pola kolone se vuklo na penjanju ka Sremcici.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Maj 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan smislicemo neki valjan nacin kako cete nam se oduziti :-))) ali cekaj prvo da dodjemo i ispostujemo mi vas !!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4663 Napisano Maj 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 5990 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nešo druže, drugi kako - tako a ti nemoj da se usudiš slučajno da NE dođeš!!! Uh jebote, bas me stavljas na muke. Videćeš ti šta su muke ako se slučajno NE pojaviš 19. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4663 Napisano Maj 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 5990 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije meni problem da dodjem skuterom,al` ne bih da usporavam ostale sa 50-60kmh..Sramota me bilo prosli put za Deda Mraz Akciju,pola kolone se vuklo na penjanju ka Sremcici.. Dovuci se ti do Žablja a za Fantast će ti nađemo suvozačko mesto. Da ne "akaš" mašinu još 100 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Maj 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan na motor_che ide jos +3...minimum! 1. alexanto 2. nntom 3. NeCi 4. Boriša 5. kubura 6. nolezmaj 8. mungos 9. panta_kg 10. motor_che +3 11.Nesa024 12.Bugiman 13. novaklazovic 17. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Merkuu 217 Napisano Maj 30, 2011 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Bg - Lo Motocikl: Kymco Agility 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih vrlo rado dosao ali mi podaleko.. Iskreno i nisam pri kesu.. Da mi je makar malo blize.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4663 Napisano Maj 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 5990 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Biće i bliže ako Bog da! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Maj 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, nisam se dosasda ovde javljao ali redovno pratim sve dogovore i mislim da cu ovog puta moci da se ukumbinujem tako da jos jedan putnik iz bga! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Merkuu 217 Napisano Maj 30, 2011 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Bg - Lo Motocikl: Kymco Agility 125 Prijavi odgovor kao problematičan Biće i bliže ako Bog da! Sve sto je u krugu od oko 100 km obavezan sam da dodjem Kad bude bio pravi skup od 2,3 dana i kad bude mogao da se ponese satorcic tad nece biti problem ni 300 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4663 Napisano Maj 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 5990 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, nisam se dosasda ovde javljao ali redovno pratim sve dogovore i mislim da cu ovog puta moci da se ukumbinujem tako da jos jedan putnik iz bga! Dobrodošao Dejane! "Turi" se na spisak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Maj 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan 1. alexanto 2. nntom 3. NeCi 4. Boriša 5. kubura 6. nolezmaj 8. mungos 9. panta_kg 10. motor_che +3 11.Nesa024 12.Bugiman 16. Dejan_bgd 17. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
КГБ 11 Napisano Maj 30, 2011 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Дорћол Motocikl: Honda Dylan 150cc Prijavi odgovor kao problematičan највероватније вам се и ја придружујем вероватно колима ( могу иза БГ колоне да чувам одступницу...) а можда и узмем до тад скутер Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12403 Napisano Maj 30, 2011 Ne silazi, 7265 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1. alexanto 2. nntom 3. NeCi 4. Boriša 5. kubura 6. nolezmaj 8. mungos 9. panta_kg 10. motor_che +3 11.Nesa024 12.Bugiman 16. Dejan_bgd 17. AlekRe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Maj 30, 2011 Very Funny Rider, 1124 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da cu raditi na takmicenju u NS-u tog 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Maj 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan oooo lepo teku prijave....daj boze da se nastavi tako...... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Maj 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zimus pratio "Operaciju Atlantic" pa sam sad voljan i da je vidim uživo....Malo sam tanak sa opremom (za van grada) ali imam želju i sredinom juna nadam se i novu tablicu... Pa ako vam jedan polu-maxi skuter od 200cc ne smeta, rado bih se družio sa vama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boxi87 148 Napisano Maj 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan 1. alexanto 2. nntom 3. NeCi 4. Boriša 5. kubura 6. nolezmaj 8. mungos 9. panta_kg 10. motor_che +3 11.Nesa024 12.Bugiman 16. Dejan_bgd 17. AlekRe 18.Boxi87 Ajde sad spisak ko bi isao iz Bga pa da se organizujemo za zajednicku voznju do Zablja 1. Boxi87 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...