Dexterr 1973 Napisano Jul 14, 2007 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Imate njegov mail, pa mu pošaljite pisamce. Ja već jesam... Jel ljubavno...??? :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Jul 14, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Naravno... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Jul 15, 2007 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Ima ljudi koji jednostavno ne vole motocikle i motocikliste, moze biti iz straha, iz hira ili neceg drugog, ali nije na njima da sude jer je ocigledno da ne mogu doneti objektivno misljenje. Ali posto imamo slobodu izrazavanja, cudovista od motorista na sve strane, odlucni da poseduju planetu Zemlju i uniste drugi deo populacije, buuuuuuuuuhuuuuuuuuuu, plasite se.............. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano Jul 17, 2007 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan nacrni motoriste... jbt... ovo je ograniceni konj koji ima i uzde pa vidi samo pravo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad 0 Napisano Jul 18, 2007 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slozio bih se sa Endurcem, covek definitivno ima problem neke psihicke isfrustriranosti prema motoristima i motorima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano Jul 18, 2007 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan he he, poslao sam mu i ja pisance, cak sam ga i zvao na diskusiju na ovaj forum... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DENIS 2 Napisano Jul 20, 2007 In memoriam, 53 postova Lokacija: basel switzerland Prijavi odgovor kao problematičan ;D Mozda je stvarno bolje da nas se plase i klone... Ali opet nije dobro sto imaju skroz pogresnu sliku o nama... nikada se nece popraviti slika o motoristima ne znam zasto se svi trude da pokazu kako smo dobri, ko ih jebe treba ih redom samarati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Jul 21, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan ovaj tekst je totalno idijotski, ali to nije nista novo kada se pominju motori i motoristi Budalashtina!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...