Wosa.sabac 5 Napisano Maj 25, 2011 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na pragu sam kupovine novog motora, a starim sam prezadovoljan (Yamaha DT125X), pa bi samo da povecam kubikazu.. Po vasem misljenju koji je najbolji supermoto (odnos cena-kvaitet-perforamnse), i da je nesto mladje, preko 2004godista... u obzir dolazi i enduro neki, naravno, budzet nije neogranicen pa me zanima nesto sa slabijom cenom... Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 25, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Belgarda! Oba seta točkova i da te Bog vidi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wosa.sabac 5 Napisano Maj 25, 2011 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Belgarda! Oba seta točkova i da te Bog vidi! razmisaljao sam na tu temu, vrlo primamljivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Maj 25, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Samo malo nanize imas temu na 9 strana o dilemi izmedju supermoto ili enduro motora.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Maj 25, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Belgarda! Oba seta točkova i da te Bog vidi! Jel znas kad je Tose Proeski pitao popa koji dzip da kupi. A ovaj mu rekao Tuarega i bog da te vidi 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Maj 25, 2011 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan Belgarda! Oba seta točkova i da te Bog vidi! Jel znas kad je Tose Proeski pitao popa koji dzip da kupi. A ovaj mu rekao Tuarega i bog da te vidi ...prodavca automobila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 25, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jel znas kad je Tose Proeski pitao popa koji dzip da kupi. A ovaj mu rekao Tuarega i bog da te vidi Pu! PU! Sotono jedna, nisam tako mislio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wosa.sabac 5 Napisano Maj 25, 2011 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo malo nanize imas temu na 9 strana o dilemi izmedju supermoto ili enduro motora.. slep sam, izvinjavam se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Maj 25, 2011 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo tema: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/49440-supermoto-ili-enduro/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wosa.sabac 5 Napisano Maj 25, 2011 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo tema: http://forum.bjbiker...oto-ili-enduro/ citam upravo ali tu je dobrim delom tema supermoto ili enduro, ja znam sta bi, ali imam dileme oko motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Maj 25, 2011 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Onda okej ako znaš šta bi. Nisam se mnogo iscimao da kopiram link. Pogrešno sam protumačio naslov teme i onaj deo gde nas pitaš za supermoto, ali navodiš da u obzir dolazi i enduro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Maj 25, 2011 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Belgarda! Oba seta točkova i da te Bog vidi! Povoljan u kupnji i pogotovo u odrzavanju, odlican ovjes, povozan, lagan. ...kako je farbach rekao za TTR-a: sta da ga grijem prije voznje kad ono malo goriva sto popije na grijanje kosta vise nego novi klip i karike svake sezone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wosa.sabac 5 Napisano Maj 25, 2011 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Onda okej ako znaš šta bi. Nisam se mnogo iscimao da kopiram link. Pogrešno sam protumačio naslov teme i onaj deo gde nas pitaš za supermoto, ali navodiš da u obzir dolazi i enduro. Hehe, nisam se ni ja bas najbolje izrazio, ali uzeo bi supermoto, ili ako ne nadjem nista sto mi odgovara opredelim se za enduro Belgarda! Oba seta točkova i da te Bog vidi! Povoljan u kupnji i pogotovo u odrzavanju, odlican ovjes, povozan, lagan. ...kako je farbach rekao za TTR-a: sta da ga grijem prije voznje kad ono malo goriva sto popije na grijanje kosta vise nego novi klip i karike svake sezone. hahaha svidja mi se sto je jeftin za odrzavanje, ozbiljno cu da razmislim o TTjcu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 25, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ... ja bih baš znao da posedujem jednog TT-jca, za solo iživljavanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Jun 1, 2011 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan imas kod mike ttr sa sm tockovima stigao iz belgije ocarinjen danas sam ga vozio odlican Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wosa.sabac 5 Napisano Jun 2, 2011 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan imas kod mike ttr sa sm tockovima stigao iz belgije ocarinjen danas sam ga vozio odlican a koliko je to novaca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Jun 3, 2011 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da je ovo najbolja cena u srbiji tako da ne moraš više da tražiš http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/66431-tt600e/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wosa.sabac 5 Napisano Jun 3, 2011 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da je ovo najbolja cena u srbiji tako da ne moraš više da tražiš http://forum.bjbiker...c/66431-tt600e/ ovaj moram da overim, pogotovu zato sto je iz mog grada! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...