FJCharlie 2322 Napisano Maj 24, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan svaka chast! odlichna tema, odlichno napisano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ftj 349 Napisano Maj 25, 2011 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: bgd Motocikl: ktm duke 690 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na opisu. Kad je sledeći termin? Ima li neki sajt ili nešto? Vidm ja da ću put Sofije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare gsxr750 46 Napisano Maj 25, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR-750 k8 & Cpi popcorn 50 Prijavi odgovor kao problematičan al si ga napiso svaka ti dala mnogo dobar tekst, mnogo lepo napisano i objasnjeno, cak me u nekim trenucima povuce da i ja odem na taj kurs, al ima vremena bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
virus 45 Napisano Maj 25, 2011 U prolazu, 77 postova Lokacija: Banglades Motocikl: Suzuki Bandit 600 N Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za pisanije, ovo cu i zeni da dam da cita iako je samo suvozac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Maj 25, 2011 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrgud 154 Napisano Maj 25, 2011 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan krenuo sam da natenane gustiram tvoje utiske. hvala što si ovako lepo podelio ovo iskustvo sa nama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5983 Napisano Maj 25, 2011 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Izuzetno kvalitetna tema i hvala ti Pando Odlično objašnjena poglavlja škole dobre vožnje i, nećeš mi zameriti, vrlo slično ovom tvom tekstu smo slušali pre neki dan u našoj školici bezbedne vožnje kod Laze gde su polaznici sa sličnim oduševljenjem odslušali i teoriju i uvežbavali praktičnu nastavu. Eh, da nam je ovakav poligon - staza bilo bi mnooogo bolje i jasnije. Predlažem da ova tema bude zalepljena, uvek može da pomogne, obrazuje i unapredi vožnju početnika a i onih iskusnijih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 25, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da ja malo udavim sa mojim starim kinezima, koji kazu: Koliko para, toliko muzike. Naravno da izuzetci potvrdjuju pravilo i u ovom slucaju, ali generalno gledano je uglavnom tako. Mislim da ovaj kurs uopste nije skup. Za 3 x 20 minuta staze (bez instruktora) ja ovdje moram da istresem 150 eura. Vi ste se vozali cijeli dan sa vrhunskom obukom za 250. Pa to nije dovoljno ni da se prehrani tih 5 instruktora. Svaka cast i hvala na izuzetno dobro prenesenom utisku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 839 Napisano Maj 25, 2011 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo i hvala sto si ovo podelio sa nama! :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1300 Napisano Maj 25, 2011 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, sve pohvale za tekst :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 25, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ово је ОДЛИЧНО, ХВАЛА Пандо што си нам ОВАКО пренео утиске..... као што Попси рече знање је то што нас спашава а не кочнице... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rusty Pera 528 Napisano Maj 25, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Belgrade Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast za temu Sa uživanjem sam čitao i ulepšalo mi je dan. Ovakvu školu bi trebalo institucionalizovati ovde da ljudi koji žele dobiju šansu da nauče nešto korisno, da država donira za ovakav projekat zarad bezbednosti. Trebalo bi da se ljudi iz našeg Komiteta Za Bezbednost Saobraćaja zapitaju: koliko košta da se napravi slična pista sa pratećom infrastrukturom u odosu na ljudske živote, da se da znanje ljudima. Sa ekonomskog stanovišta je ovakva škola sigurno isplativa jer očigledno funkcioniše u drugim državama, zašto ne bi i ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Maj 25, 2011 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan 3RD PARTY SCHOOL - DRAKON TRACK, BULGARIA - JUL 30, 2011 Drakon Track in Kaloyanovo near Plovdiv and 150 km from Sofia, Bulgaria. The circuit is 1.7km long with 7 lefts and 6 rights. Levels are available on the following dates 14th May & 30th July = Level 1 15th May & 31st July = Level 2 14th May & 30th July = Level 3 15th May & 31st July = Level 4 Hire Bikes available for 200EUR + 11,5 Insurance per day Leather hire available for 30EUR per day Cost per day is 450BGN/ 230 EUR. Contact details for information/bookings: www.zedmoto.com +359 887 515 904 dessy@zedmoto.com Hotel cost: 60 BGN / 30 EUR for a double room Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Furious Panda 7425 Napisano Maj 25, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Sofija, Bulgaria Motocikl: BMW R 1250 GSA, Honda ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Uzgred, ko je vozio ovog FZ1? Instruktor, naravno . Vozili su osim toga i Ducati 999, R1 i Buell. fenomenalno znanje je ono što spašava a ne kočnice Ovo je potpuno tačno. Kada spomeneš kočnice, samo te mrko pogledaju, savijaju dva prsta na desnoj ruci i ponavljaju: "lagano... lagano..." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Furious Panda 7425 Napisano Maj 25, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Sofija, Bulgaria Motocikl: BMW R 1250 GSA, Honda ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan "To radi i moj drug Arsa. Ja na žalost nisam medju njima." , dali je to Aleksandar Kostic? Broj motora na trkama mu je 47 ako se ne varam, vozi kawu, sivi motor...? Nadam se da mislimo na istog lika Ne, nije reč o istom čoveku. Arsa o kome je reč ne vozi trke (barem za sada). Odlično objašnjena poglavlja škole dobre vožnje i, nećeš mi zameriti, vrlo slično ovom tvom tekstu smo slušali pre neki dan u našoj školici bezbedne vožnje kod Laze gde su polaznici sa sličnim oduševljenjem odslušali i teoriju i uvežbavali praktičnu nastavu. Eh, da nam je ovakav poligon - staza bilo bi mnooogo bolje i jasnije. Princip je isti, sve su ostalo nijanse Da, velika je prednost voziti na stazi - preko 100 puta za redom ponavljaš jedno te isto tako da imaš dovoljno vremena da se skoncentrišeš i koriguješ. Šteta što u Srbiji nema staze. Mislim da ovaj kurs uopste nije skup. Za 3 x 20 minuta staze (bez instruktora) ja ovdje moram da istresem 150 eura. Vi ste se vozali cijeli dan sa vrhunskom obukom za 250. Pa to nije dovoljno ni da se prehrani tih 5 instruktora. Razgovarao sam sa vlasnikom firme ZedMoto koja ovo organizuje u Bugarskoj. Čovek kaže da je njegova zarada minimalna. Kada plati instruktore iz CSS-a, sve njihove troskove (putovanje iz Londona, transport u Bugarskoj, smeštaj, hranu...), iznajmljivanje staze, dežurstvo hitne pomoći, tehničko osoblje, salu, plati ručak svim učesnicima i pokrije sve troškove za motore... jasno je da mu ne ostane mnogo. E sad, to što 230 Evra za naše uslove nije mala para, to je već druga tema. Ovakvu školu bi trebalo institucionalizovati ovde da ljudi koji žele dobiju šansu da nauče nešto korisno, da država donira za ovakav projekat zarad bezbednosti. Trebalo bi da se ljudi iz našeg Komiteta Za Bezbednost Saobraćaja zapitaju: koliko košta da se napravi slična pista sa pratećom infrastrukturom u odosu na ljudske živote, da se da znanje ljudima. Sa ekonomskog stanovišta je ovakva škola sigurno isplativa jer očigledno funkcioniše u drugim državama, zašto ne bi i ovde. Na žalost, ovde u Bugarskoj je skoro sve privatna inicijativa - država nema ništa sa tim. Staza je privatno vlaništvo ali skoro cele godine ima neka dogadjanja pa im se sigurno isplati. Trenutno rade nekakva proširenja i povećavaju dužinu na 2.500 metara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Maj 25, 2011 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno! Idem i ja, nadam se već ove godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Maj 25, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Odlična tema! 5 *****! Nemam trenutno para i vremena, ali bih tako rado išao nekom sledećom prilikom, ako je uopšte bude! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Maj 25, 2011 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na temi i trudu, svaka ti dala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 25, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Uzgred, ko je vozio ovog FZ1? Instruktor, naravno . Vozili su osim toga i Ducati 999, R1 i Buell. Naravno, pitam gluposti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Maj 25, 2011 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Pando, hvala na opširnom izlaganju i prenošenju svog iskustva. Jasno je da se ovo treba pohađati, ako uslovi, želja i mogućnosti dozvoljavaju. Šteta što ne stojimo bolje (mislim na zarade), pa da svi ovo možemo da priuštimo. Možeš li da kažeš koliko te sve skupa izašlo, pošto nam ostaje onda samo razlika do Bugarske? Hvala još jednom. Pozdrav. Djole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Maj 25, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna tema Pando!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Maj 25, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, lepo! Danas sam utvrdio gradivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4773 Napisano Maj 25, 2011 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam sa uzivanjem pratio temu. Tebi svaka cast za trud i volju! Sto se mene tice, ako budem u prilici, probacu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Maj 25, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan bravo dobro si utvrdio gradivo pa ti je slobodan sastav za 5+pa si me naterao da pročitam još jedanput. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Maj 26, 2011 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan Zbog ovakvih tema sam se uclanila na forum, steta sto ih nema vise. Furious Panda, hvala. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...