Raša 54 Napisano Maj 21, 2011 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan -stop svetlo -oba zadnja fuzastera -cevi za vazduh, imam i gume ali je jedna ostecena -zadnji blatobran, deo gde ide CDI -prekidac copave -plastika sa leve strane repa -guma sa zadnje strane fara mozda ima i jos neka glupost. sto se tice cena ako nekom treba nesto neka da neku ponudu, meni to stoji a nisam neki trgovac tako da ako nekome treba dogovoricemo se. kontakt na pp, SMS na 064/1212-608 ili mail. pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Maj 22, 2011 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan zaboravio sam da dodam -kompletni heblovi sa držačima i tegovima može i neka zamena za nosače i ravan volan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Maj 22, 2011 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan evo čega sam se još setio -prelivna boca -sedište -osovina prednjeg točka -obrtaljka i km-sat (ako je nešto riknulo pojedinačno, lako se menja) -opruge, čizme prednje viljuške, čepovi sa gornje strane... kao što rekoh, može zamena za ravan volan, nosače, univerzalne fuzastere, retrovizore, opremu i šta ti ja znam... pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jun 5, 2011 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan slike... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jun 29, 2011 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan otišli heblovi, ostalo je aktuelno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BEX FZR 1000 9 Napisano Avgust 26, 2011 U prolazu, 9 postova Lokacija: Baljevac Motocikl: FZR 1000 Genezis Prijavi odgovor kao problematičan A jel imas prednji blatoblan i sta ti je sa farovima ? 065/50-51-262 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Octobar 13, 2011 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Octobar 27, 2012 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano April 5, 2013 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan svake godine po jedan smajli. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jun 8, 2013 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Jun 8, 2013 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Raso,pa gde si ti covece,jesi ziv? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jun 8, 2013 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan haha jesam druže pauk. evo vidiš šta je ostalo od mojih motora. ne vozim se već par sezona pa i ne piskaram ništa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...