Sponja 330 Napisano Maj 19, 2011 Zainteresovan, 517 postova Lokacija: Novi Sad - Zrenjanin Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, evo i ja da se oglasim. Ostalo je još samo nekoliko dana do dugo iščekivanog polaska za V. Britaniju. Naime, moj kum ( nickname ISKE ) i ja smo posle višemesečnog planiranja uspeli da složimo sve kockice, da uradimo sve neophodne pripreme koje zahteva ovako ozbiljan put, što je najvažnije da dobijemo vize i sad nam ostaje još samo da dočekamo polazak. Polazak je planiran za 23.05 rano ujutru i plan je sledeći : prvo idemo kod drugara u Minhen, tamo spavamo i ujutru nastavljamo preko Belgije za Kale gde hvatamo trajekt i pravac London. Na svu sreću, kumov brat živi u Londonu tako da imamo obezbedjen smeštaj. Nakon par dana po Londonu krećemo put Liverpula i onda odatle trajektom na Isle of Man, gde ćemo provesti 4 dana. Mislim da je to sasvim dovoljno da vidimo koji trening i makar prvu trku u najjačoj klasi. Povratak planiramo za 10 jun. Na put krećemo sa dve Honde (cbr 1100 xx i vfr 800), a od Londona nam se priključuje i kumov brat sa svojim vfr 800. Toliko za sada, a po povratku ću celokupno putovanje detaljno opisati i potkrepiti odgovarajućim fotografijama. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Maj 19, 2011 Ne silazi, 5557 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Isle of Man TT planiram za sledecu godinu...ako sve bude po planu...tako da mi je vasa tema i vise nego zanimljiva. Koliko unapred ste rezervisali trajekt i smestaj na ostrvu Man? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sponja 330 Napisano Maj 19, 2011 Zainteresovan, 517 postova Lokacija: Novi Sad - Zrenjanin Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan E pa ovako, trajekte i smeštaj smo rezervisali oko 5 maja, i nije bilo nikakvih problema što se tiče slobodnih mesta. Valja samo malo obratiti pažnju na termine koji se rezervišu jer iz nekog razloga su cene trajekta različite. Smeštaj smo obezbedili ovde http://www.silvercraigshotel.com/index.asp i noćenje košta 25 funti , a trajekt iz Kalea 60 evra povratna ( motor uključen u cenu ), a do Isle of Man povratna karta za trajekt je oko 105 funti ( motor uključen u cenu ). Po povratku ću naravno imati mnogo više informacija tako da koga šta bude interesovalo samo nek pita. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6740 Napisano Maj 19, 2011 Ne silazi, 6572 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Uh covece,ja ovo razradjujem vec neko vreme i nikako... Cuo sam da problem umeju da budu trajekti koji vode sa "ostrva" na ostrvo (Man). @doktor.Necu da se utrpavam,jer jos nije nista izvesno...jel' bi ti prijalo drustvo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Maj 19, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan "Isle of Man TT planiram za sledecu godinu...ako sve bude po planu...tako da mi je vasa tema i vise nego zanimljiva". Darko,i mene to zanima,vidim i Igora(pronto)mada je u planu Portugalija,ako resimo da idemo,moj brat je u Londonu-okolina,tako da imamo prenociste.Videcemo kako idu planovi,pa........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 19, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se ukljucim u prenos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Maj 19, 2011 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammerlo 42 Napisano Maj 19, 2011 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha XS360 (1977) , BMW F650GS (2001), KTM LC4 620 (1996) Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo zanimljivo, jedna od mnogih "pustih zelja", al` ko zna, pratim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 775 Napisano Maj 20, 2011 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Pratim i čekam detaljan raport Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OpFor 225 Napisano Maj 22, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd (Banjica II) Motocikl: V-Star 1100 Silverado Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi lepo da isplanirate rutu preko M40 do Oxforda, pa da svratimo na pivo. Samo mi javite preko foruma gde ste i sta planirate - dolazim za 30 min. Posle 'samo' nastavite prema Birmingham-u do Liverpoola. Ako vam treba informacija za put SRB - UK javite, tuda sam prosao prosle godine kada sam motorom dolazio u UK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sponja 330 Napisano Maj 22, 2011 Zainteresovan, 517 postova Lokacija: Novi Sad - Zrenjanin Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi lepo da isplanirate rutu preko M40 do Oxforda, pa da svratimo na pivo. Samo mi javite preko foruma gde ste i sta planirate - dolazim za 30 min. Posle 'samo' nastavite prema Birmingham-u do Liverpoola. Ako vam treba informacija za put SRB - UK javite, tuda sam prosao prosle godine kada sam motorom dolazio u UK. Odlično, pravo da ti kažem druže i planirali smo da te kontaktiramo nekako. Mi ćemo od utorka uveče biti u Londonu u Tottenham-u. Tek u nedelju prepodne krećemo na Isle of Man, tako da imamo dovoljno vremena da te kontaktiramo i da se vidimo. Kontaktiracemo te preko foruma. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iske 251 Napisano Maj 22, 2011 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: VFR 800 Fi RC46, Suzuki DL 1000 V-Strom ABS, SCOTT SCALE EXPERT 29" Prijavi odgovor kao problematičan Jos jednom spavam i krecem na Isle of Man TT Iske spreman, Honda V4 spremna. Pisacemo kad se vratimo, okacimo i koju sliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OpFor 225 Napisano Maj 22, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd (Banjica II) Motocikl: V-Star 1100 Silverado Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put - zavidim vam na voznji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Maj 22, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put majstori, nek vam je sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sponja 330 Napisano Maj 23, 2011 Zainteresovan, 517 postova Lokacija: Novi Sad - Zrenjanin Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na lepim željama, čim se vratimo prionućemo na sastavljanje putopisa. Krećemo..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Maj 23, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put i javi te se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pRRgav 9 Napisano Maj 30, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: K8 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Isketu za vikend usred Londona izletela baba ( kolima ) , nije uspeo da je izbegne . VFR totalna šteta dok je Iske relativno ok. Ceo , al pomalo ugruvan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 31, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan e jbga Nadam se da ce bar srediti sve glatko oko stete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Maj 31, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan e u materinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iske 251 Napisano Maj 31, 2011 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: VFR 800 Fi RC46, Suzuki DL 1000 V-Strom ABS, SCOTT SCALE EXPERT 29" Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se javim. Nazalost od silne zelje i radosti kako to obicno biva baksuz je presudio. U nedelju isli sponja i ja Brightona i kada smo se vracali u juznom londonu dok sam isao trakom za autobus u kojoj je dozovoljeno za motocikliste, zena u zutom roveru presekla mi je put (skretala je desno) i stala na 3 metra ispred mene. Ja sam isao oko 40kmh kocio ali dzabe. Puko sam u auto po sred suvozackih vrata. Pri tom nabio genitalije o rezervoar i ulubio poprilicno isti. Na motoru su polupane plastike, far, i vile su se zguzvale. Mene je hitna odvela, j**a su natecena kao i ona stvar, urolog kaze bice ok. Malo tesko hodam, prepone me bole, kao i svi misici. Kaze sponja da sam pre udesa trenutak kada me je sibnuo adrenalin otkinuo levi fuzaster nogom, sto je prosto neverovatno. Jednostavno nisam imao srece. Ovime sam upropastio put i sebi i sponji i mom bratu. Unistio sam savrsen primerak mog omiljenog motora, i onesposobio sebe na neki period. Najvise mi je zao jer necu moci bicikl da vozim. Ali super sam prosao kako je moglo biti. Sad gledam da izvucem neke pare od osiguranje te zene, koliko su mi objasnili bice za tomos apn4. Jer bole njih sto sam ja cuvao i mazio moj motor, i sto je bio ko nov, on ovde vredi 1500 funti i ako to dobijem da budem srecan. Ovime se i zavrsava moja moto karijera, pa cu se u narednih dana ispisati sa foruma . Pozdrav svima i hvala na podrsci. PS. Pogledajte kako sam ulubio rezervoar. Sponja kaze balls of steel. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 31, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor 1500, a muda posto su? Valjda mozes nesto i na povrede da iskamcis? ps. moram da dodam i mudobran u spisak moto-opreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iske 251 Napisano Maj 31, 2011 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: VFR 800 Fi RC46, Suzuki DL 1000 V-Strom ABS, SCOTT SCALE EXPERT 29" Prijavi odgovor kao problematičan Motor 1500, a muda posto su? Valjda mozes nesto i na povrede da iskamcis? ps. moram da dodam i mudobran u spisak moto-opreme Ha ha ha, mudobran. Smejem se a nije mi bas smesno. Ali smeh je najbolji lek a ja sam pozitivac pa mi to prija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
flokser 23 Napisano Jun 1, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CX 500 E ,"83g. Prijavi odgovor kao problematičan Koji bedak ! Covek se spremao ,planirao ,odricao , a onda jedan trenutak i sve pada u vodu .Bad luck ! Ipak je najvaznije da nema ozbiljnih povreda . Motor se da nadoknaditi .... Zaista steta . Nestrpljivo sam ocekivao izvestaj sa TT-Isle of Man . Zelim ti brz oporavak i uspesan ishod sa osiguranjem u UK . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...