Astral 6236 Napisano Septembar 11, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, Zille-nbg said: A vi ste vase stanice porucivali sa Ali-ja? Ja sa Ali-ja. Stigne to brzo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Septembar 11, 2018 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam da stigne brzo, Eken kamerica mi je stigla za 9 dana, nego sam nesto citao kao da mogu da zezaju na carini jer je potrebna dozvola. Bem li ga, a i nekako mi je bilo lakse da odem i da vidim i da izaberem izmedju 5r i 82. Mada to nije nikakva garancija, kao sto smo videli. Lug i Arakis, a moze i Zuba ako hoce antenu, sibnite mi br.mob na pp, cisto da vas zvrcnem danas-sutra da vam donesem ove delove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 11, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Mene nisu zezali. Platio sam 800din neki porez i to je to. Stiglo brzo. A porez udaraju po slobodnoj proceni. Nekad ne platim ništa nekad platim. Kako ti zapadne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Septembar 11, 2018 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan ajde @Zuba87 , javljaj el ti treba antena, il duzimam ja!, za mog rezervnog UV5era! edi: nestrplijiv sam za bateriju i dugmići! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Septembar 11, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Узми, ако ти треба, мени би била резервна, већ имам неку мало већу од оригиналне, са мало бољим дометом.Послато са K10000 Pro уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Septembar 11, 2018 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan tako se to radi! fala kolega! Zille-nbg , Zuba mi ustupio antenu! , nego Zubo, kaka ti ta nova antena što kažeš da bolje vata signali!? nisi se ovde pofalio? jel imaš neke slike, marka model,i koliko to stvarno bolje radi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Septembar 11, 2018 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno! Lug: Antena, baKterija i tastatura. Arakis: kacaljka i srafcici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Septembar 11, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Да ме убијеш, не знам Овако, после недељу дана од куповине уређаја сам успео да развалим антену вуцарајући све ђутуре са неком опремом.Тада ми је Иван "YT5IVN", секретар радио клуба НБГ, рекао коју антеницу да поручим са Алиа.Да је боља сам провалио тако што сам у самом радио клубу боље хватао сигнал са издвојене управне станице која нам се налазила на пољани иза зграде.Слике... Хм, када се преселим, па распакујем све кутије да дођем до станице Послато са K10000 Pro уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Septembar 11, 2018 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan ivan ima neku antenčinu od pola metra, al ne kaže da je nešto puno puno bolja od fabričke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Septembar 11, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Не, није као Шицерова Ова је малко дужа од ориђиђи, али сам мање шума имао на станици.Чим нађем кутију са ратном техником у овом хаосу, јављам се, могу и да ти дам да упоредиш.Послато са K10000 Pro уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 11, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neko ukratko da objasni u čemu se sastoji taj radio dzidzu midzu zanimacija?Uhvatis mrežu i onda pricas sa nekim o ... vremenu? Muvate se? Neke tehničke stvari?Ne zezam se već najozbiljnije pitam kako stvarno nemam ideju šta se zbiva tu a interesuje me. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Septembar 11, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Морам признати да мени то није интересантно, одлучио сам се да полажем за лиценцу тек након поплава 2014. или '15.Од тада активно учествујем у вежбама за ванредне ситуације илити АРМВС (аматерске радио мреже у ванредним ситуацијама) и ни у чему више. Просто ме није привукло све остало.А кажу људи који се тиме баве да је права ствар успоставити контакт са неким из Авганистана, Зимбабвеа, Кине, САД, далеког истока Русије итд.Ретко ко од тих људи који се такмиче и уживају у радио аматерству има ручну радио станицу. Чак ни за кола, користе оне кућне, са антенама по крововима и од по 20-ак метара...Послато са K10000 Pro уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Septembar 11, 2018 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Zuba87 said: Од тада активно учествујем у вежбама за ванредне ситуације илити АРМВС (аматерске радио мреже у ванредним ситуацијама) и ни у чему више. Просто ме није привукло све остало. Ovo deluje zanimljivo. Kazem, ja sam prevashodno uzeo da se malo zajebavam po gorama i planinama, ali i ovo sto ti praktikujes zvuci zanimljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Septembar 11, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan То иде отприлике једном годишње, добијемо сценарио и на основу њега се јављам управној радио станици, неком истуреном центру, једни другима, вежбамо комуникацију помоћу шифарника...Није то ништа посебно, не траје предуго, највише времена одузима постављање шатора, агрегата...Сама вежба пола сата- сат, више је повод за окупљање, него озбиљна вежба (нема ваљања у блату, прескакања балвана, не спашавао некога ко се дави у бурету, нити минирамо солитер да бисмо вежбали у реалним условима ).Послато са K10000 Pro уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakistrike95 131 Napisano Septembar 11, 2018 Svrati ponekad, 144 postova Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi bio ti na poslednjem skupu za RMZO u FJK? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Septembar 11, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Када је био последњи? Мислим да јесам, не гарантујем.Да ли смо на последњем добили оне тракице око врата са механизмом за извлачење уз легитимације?Послато са K10000 Pro уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 11, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi uzeo ova 2 komada 5r jel bi mogao sa klincem da se čujem po kraju da mogu da ga pozovem kad je vreme za ručak i slično? Umesto mobilnog npr. Ili ima neki drugi baofeng koji je sposobniji za to?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakistrike95 131 Napisano Septembar 11, 2018 Svrati ponekad, 144 postova Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan @Savan zavisi od daljine, u gradu je malo losiji domet, zgrade i cuda. A zna i Kinez da pisti zbog repetitora dragog nam oriona. Moze sigurno 500m u takvom okruzenju, na otvorenom sam isao bez problema 80-90km sa fabrickom antenicom. @Zuba87 Uh ne znam tacan datum, valjda je prolece bilo, a jesu te trakice. Pa ladno smo se upoznali, samo sto te se bas i ne secam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Septembar 11, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ма, може Саване, што не би могло? Ако симплекс зеза, иди преко репетитора, али обавезно причајте српски и по завршетку разговора брзо кажи: "Алаху Акбар!" Неко ће ти се већ појавити на ручку, у најкраћем року Могуће је да смо се упознали, али да ме се сетиш- немогуће! Ова слика на профилу је од пре три године и 35 килограма Послато са K10000 Pro уз помоћ Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakistrike95 131 Napisano Septembar 11, 2018 Svrati ponekad, 144 postova Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad se secam, kad si rekao 35kg, a secam se zbog frizure, to se ne menja Crvena jakna bese. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Septembar 11, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Мења се, појављују се седе, ако пустим мало, бићу као Никола Симић у Тесној кожи! Послато са K10000 Pro уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Septembar 11, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Нисам вид'о последњу реченицу, да, врло могуће да је била црвена зимска јакна Свака час'! Послато са K10000 Pro уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Septembar 12, 2018 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, danas s posla picim pravo za Arandjelovac, pa necu stici da vam donesem delove. Nadam se da vam nije frka do sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Septembar 12, 2018 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok!, gledaj samo da ga ne povrediš kad ga budeš čerečio dok vadiš gumu/tastaturu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Septembar 12, 2018 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan To je vec odradjeno. Imam iskustva sa rastavljanjem, sve je proslo glatko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...