nikolapanic 20 Napisano Jul 10, 2007 Svrati ponekad, 130 postova Motocikl: BMW R1200GS, Ex BMW R1150GS, Ex Honda NX500R Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Posto planiram nesto da dodjem a nikad do sada nisam bio,moze li detaljnije da znam gde je to?Da li je blizu onog mosta preko Tamisa kod hotela Tamis ili ne?Hoce li biti i neko BJB obelezje mozda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 141 Napisano Jul 10, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Posto planiram nesto da dodjem a nikad do sada nisam bio,moze li detaljnije da znam gde je to?Da li je blizu onog mosta preko Tamisa kod hotela Tamis ili ne?Hoce li biti i neko BJB obelezje mozda? Baš tu,čim pređeš most pogledaj desno i tu si...tamo gdje je sniman "Balkan ekspres"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Jul 10, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan imam excel sa svim kontaktima nije problem ce ti do sjutra vece javim taman Jel ti poznaješ još nekog iz Pančeva ili ne umeš da okreneš telefon? Samo mi javi dali ili kada dolaziš da znam koliko mesta da spremim pošto će mi iobe kuće biti pune,ali ne sekiraj se jer kad čeljad nisu besna ni kuća nije tesna. Nemoj da se ljutim na tebe! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trifun3 0 Napisano Jul 11, 2007 U prolazu, 33 postova Lokacija: Majilovac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Urketa! Orlovi stizu, za mene neznam, imamo poziv da skocimo do Trsta za vikend na skup. Jedan tip ( Srecko - Klicevac) je clan moto kluba u Trstu pa nas je pozvao. Ali 30 Orlova stize, a za smestaj tu su satori. Pozdrav! P.S. Alen i Slavisa ( Maratonci - Doboj) su tek juce oko 10 ujutro krenuli kuci i stigli zivi i zdravi. Noca1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Jul 11, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Urketa! Orlovi stizu, za mene neznam, imamo poziv da skocimo do Trsta za vikend na skup. Jedan tip ( Srecko - Klicevac) je clan moto kluba u Trstu pa nas je pozvao. Ali 30 Orlova stize, a za smestaj tu su satori. Pozdrav! P.S. Alen i Slavisa ( Maratonci - Doboj) su tek juce oko 10 ujutro krenuli kuci i stigli zivi i zdravi. Noca1 Noco brate ne sumnjam ja u vas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 9025 Napisano Jul 11, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3227 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan za one koji dolaze iz daleka , a nisu stvoreni za sator, cene prenocista su: Motel MISS-1300DIN, hotel TAMIS-1650 (mislim po osobi u dvokrevetnoj sobi sa doruckom), u prethodnim postovim ima brojeva telefona, pa mozete za sigurno da proverite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Jul 11, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Pancevci imam jedno pitanjce za vas posto cu najverovatnjije biti na skupu u Pancevu i spavacu kod svojih, da nema neko 2,5 kvadrata slobdnog prostora da ostavim motor preko noci posto moji zive u zgradi a nemaju garazu?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Jul 11, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Pancevci imam jedno pitanjce za vas posto cu najverovatnjije biti na skupu u Pancevu i spavacu kod svojih, da nema neko 2,5 kvadrata slobdnog prostora da ostavim motor preko noci posto moji zive u zgradi a nemaju garazu?! Evo ti moj broj 063233446 možeš da ostaviš kod mene u stovarištu imam video nadzor i čuvara non-stop tako da je 100000000 posto sigurno,a prostije ti je nego kod mene kući jer kad te čuvar upamti možeš da uzmeš motor i bez mene da me ne juriš ujutru,ako bude žešća žurka pa se resetujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Jul 11, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan hahahah urke prijatelju pa sta cu nemam broj telefona, onaj stari nekad sto sam imao, ja slao poruke pozdrava niko nikad odgovorio reko sta cu sirak tuizni bez idje ikoga , ja dolazim pa sta bude bude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makedonac 1 Napisano Jul 11, 2007 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Veles, Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Uvece "treba" stici lanac i zupcanike, pa ako bude sve ok, sutra za Nis, a u petak Pancevo. Mrle, YOman, vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neno 4 Napisano Jul 11, 2007 U prolazu, 21 postova Lokacija: Raska-Bg-Banja Luka Motocikl: BMW R25/2 (1951) ; BMW R60/7 (1978) Prijavi odgovor kao problematičan Ako BOG da doci cu!!! Cini mi se da ce biti dosta BJBikersovaca!!! ;D ;D ;D Valjalo bi da se grupisu u nekom cosku ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 141 Napisano Jul 11, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Ako BOG da doci cu!!! Cini mi se da ce biti dosta BJBikersovaca!!! ;D ;D ;D Valjalo bi da se grupisu u nekom cosku ;D ;D ;D Auuuu,opet moram paziti na tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Jul 11, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Makedonac,ako prolazis kroz Nis, obavezno se javi da popijemo koji "sok" i kafu. Razbirash li toa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neno 4 Napisano Jul 11, 2007 U prolazu, 21 postova Lokacija: Raska-Bg-Banja Luka Motocikl: BMW R25/2 (1951) ; BMW R60/7 (1978) Prijavi odgovor kao problematičan Ako BOG da doci cu!!! Cini mi se da ce biti dosta BJBikersovaca!!! ;D ;D ;D Valjalo bi da se grupisu u nekom cosku ;D ;D ;D Auuuu,opet moram paziti na tebe. Sada cu biti dobar MAJE MI!!! ;D ;D ;D (pres'o sam na limunadu!!!) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Jul 12, 2007 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da će ove godine malo bolje organizovati taj šank, yebiga, prošle godine je stvarno bio horor otići po piće do šanka. A i nestalo je piva oko ponoći! Koyoti, dajte žednim ljudima piva! Pozdrav Koyotima i hvala za učešće na našoj moto-žurci u Jasenovu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Jul 12, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan YOman i ekipa iz treceg lica,vec u petak pored shanak...Vidimo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Jul 12, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan YOman i ekipa iz treceg lica,vec u petak pored shanak...Vidimo se! Yoman, ako primetis prosedog co'eka na Hondi...pozovi ga na pivo ;D Nadam se da cemo se i nas dvojica upoznati konacno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
buca 46 Napisano Jul 12, 2007 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Pancevo - Bliski Istok Motocikl: Yamaha XVS 650 classic Prijavi odgovor kao problematičan Na poledjini nekog postera nacrtao sam BJB logo crvenim flomasterom.Sutra cu ga postaviti negde na nekom zgodnom mestu u pancevackom moto kampu.Neka to bude mesto na kome se sakupljamo. Ako se pokaze kao dobro onda ce neko vec smisliti nesto jos bolje ne sumnjam. Pa drustvo sutra se nalazima ispod ili kraj ili...u blizini crvenog logoa BJB. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 546 Napisano Jul 13, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan YOman i ekipa iz treceg lica,vec u petak pored shanak...Vidimo se! Yoman, ako primetis prosedog co'eka na Hondi...pozovi ga na pivo ;D Nadam se da cemo se i nas dvojica upoznati konacno. Prepoznatju te ja pa tju te upoznam s Yomanom ! A i pivo tje neko da padne [za mene sok ] ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Jul 13, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan YOman i ekipa iz treceg lica,vec u petak pored shanak...Vidimo se! Yoman, ako primetis prosedog co'eka na Hondi...pozovi ga na pivo ;D Nadam se da cemo se i nas dvojica upoznati konacno. Mina,pusti Zozona...upoznali smo se bar 3x....Zajebant! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2039 Napisano Jul 13, 2007 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan YOman i ekipa iz treceg lica,vec u petak pored shanak...Vidimo se! Yoman, ako primetis prosedog co'eka na Hondi...pozovi ga na pivo ;D Nadam se da cemo se i nas dvojica upoznati konacno. Hvala na pozivu, ne pijem pivo! Samo Coca-Cola! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Jul 13, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Xe...ko ne pije pivo...mozz slobodno da vozi Africu! ps.kako pinjon? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Jul 13, 2007 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Ja i cale smo postavili poster sa BJB logom na trecem,cetvrtom drvetu od mosta,odmah pored reke. Bicemo tamo popodne.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2305 Napisano Jul 13, 2007 Vlasnik sajta, 5405 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan YOman i ekipa iz treceg lica,vec u petak pored shanak...Vidimo se! Yoman, ako primetis prosedog co'eka na Hondi...pozovi ga na pivo ;D Nadam se da cemo se i nas dvojica upoznati konacno. Hvala na pozivu, ne pijem pivo! Samo Coca-Cola! Znaci, nista vitamini, samo secer? Ja ne mogu veceras, obaveze na poslu do kasno... Dolazim sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floradesign 2 Napisano Jul 13, 2007 U prolazu, 43 postova Lokacija: between earth & sky Motocikl: Aquila 650 custom Prijavi odgovor kao problematičan YOman i ekipa iz treceg lica,vec u petak pored shanak...Vidimo se! Za pola sata krećem, baš da te upiznam da vidim kaki si u "prirodi" ;D Dolazim pravo na šank! Ako te nema??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...