doktor 4752 Napisano Septembar 22, 2011 Ne silazi, 5548 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Evo i novih informacija... Kupili smo nesto opreme u Louis-u, u Austriji. Isli smo na granicni prelaz Ilirska Bistrica-Rupe i na granici overili tax free obrazac (ima obelezen salter), ali tu nismo mogli podici novac jer ne vrse povracaj tu na granici. Carinik koji nam je overio obrasce, rekao nam je da mozemo podici novac u vecim postama u Hrvatskoj, konkretno u posti na setalistu u Rijeci (Rijeka je najblizi veci grad pa dosta ljudi prolazi ovim prelazom). Posto je drugar ostajao u Rijeci, on nam je podigao novac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Septembar 22, 2011 Teoreticar, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti obrazci za povracaj poreza ZASTAREVAJU? jA IMAM NEKE ALI SU MI STARI VISE OD godinu dana! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4752 Napisano Septembar 22, 2011 Ne silazi, 5548 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kad se overe, naplatu mozes da izvrsis u roku od 6 meseci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milx 129 Napisano Januar 28, 2015 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Malo da osvezim temu,jer isao neko skoro u soping? Ima li tog popusta od 20% na vec snizene artikle? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Januar 28, 2015 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ima vec tema u podforumu iskustva sa prodavnicama - Link ka temi Meni je isto interesantna kupovina u TC Motoshopu ali nikako da nadjem nekog ko ide u tom pravcu. Inace trebalo bi da je jos uvek aktuelan popust od 20% na pasos iz ex-Yu + VAT od 12-14% za koji papire overavas na Hrvatskoj granici sa Srbijom a podizes ga u Rajfajzen banci na Novom Beogradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zokkac 15 Napisano Januar 28, 2015 U prolazu, 90 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Cube 1998 Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno okrenite telefon TC Motoshop-a, ko god da se javi, daće Vam te informacije o popustu za tili čas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Avgust 13, 2015 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da malo ozivim temu...Uzeo sam rukavice u cizme u tc motoshopu...nakon sto overim tax free i dobijem pare nazad...da li mogu da raspakujem robu i pravim se lud u slucaju da me nasi na granici smaraju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kabuto 56 Napisano Avgust 13, 2015 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan U teoriji ne bi smeo da raspakujes, u praksi ti cesto ni ne pogledaju robu ili ne kazu nista sto je raspakovana. Kako nabodes carinika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Avgust 14, 2015 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Pa svakako su manje sanse da mi na Srpskoj granici prave problem sto su cizme i rukavice u putnom koferu...ako ih ostavim upakovane vece su sanse da me smaraju da placam carinu na ulazu u Srbiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...