Jump to content

Moto Zajednica

zokkac

Članovi
  • Broj tema i poruka

    90
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu zokkac

  • Rođendan 22.03.1972.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Sad
  • Interests
    muzika, planinarenje, informatika
  • Motocikl
    Aprilia Pegaso 650 Cube 1998

Poslednji posetioci profila

2129 profile views

zokkac's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

15

Reputacija u zajednici

  1. no prb, drugar, sitnica, ne obavezuj se za pivo 12302
  2. https://www.dropbox.com/s/ppqxt2iegn9hvd3/Senzor%20rezerve%20goriva%20JOSKA.zip?dl=0 11827
  3. Slobodno okrenite telefon TC Motoshop-a, ko god da se javi, daće Vam te informacije o popustu za tili čas.
  4. I meni je izdahnuo isti senzor na Pegaso-u, napravio sam dvostruki, sa dva NTC po Joškinoj šemi, probao ga i - radi, samo što spravu još nisam ugradio u kutijicu i na motor, nisam sve to ni slikao, valda ću uskoro pa ću postovati ovde slike... Elem, svi pričate o verovatno ovome: Evo šta sam ja svojevremeno pronašao o tome, možda će Vam svima značiti te informacije: http://xrv650story.e...tings&Itemid=96
  5. Ja sam letos kupio Dunlop TrailMax TR91 (Vulkanizerstvi Lašić, Slovenija), i prednju i zadnju, i kotrla se OK, nisam pametan da ocenim razliku spram prethodnog Anakee2. Tom prilikom sam slovence pitao kako se prodaje ta guma, kažu odlično, jeftinija je a dobra je.
  6. Jaoooj, pretvorićeš se u advokata proučavajući te zakone Ali no prob, samo napred, jedna dobra ideja se kasnije uvek razloži na više drugih Pozz!
  7. Jako dobro, moje poštovanje, super ideja, ali... mislim da je običan žmigavac dovoljna stvar, treba koristiti ono što i zilion drugih vozila na svetu, to može da odvrati nečiju pažnju i da nešto krene po zlu, ne znam, ja bih ideje usmerio za nešto što može jako dobro da koristi a da nikome ne odvraća pažnju i da ne krši propise...
  8. Vidim da je kofer u fantastičnom stanju, mislim da je i cena OK, srećno sa prodajom
  9. Moja nova, nekorišćena moto jakna, veličina L, ja sam 181cm visok i 97kg i skroz mi je OK, može i za nekog ko je malo višlji ili puniji. Nikada je nisam koristio (menjao sam neku skuter kacigu pre godinu i po dana za nju) jer imam malo bolju jaknu (IXS Gore-Tex). Proizvođač Spirit Of Baker (da, ni ja nikad nisam čuo ), ali sasvim OK i kvalitetno urađena, cela je od najlona (Cordura), ima protektore za ramena i laktove koji se mogu vaditi (za leđa nema protektor, ali se može ubaciti), ima 4 spoljašnja i jedan unutrašnji džep, zakopčava se na zip i dugmad, ima kaiš za zatezanje struka, postava integrisana. Jakana NE PROPUŠTA vodu, probano pod jakim mlazom vode tuša nekih 10minuta, šavovi su izbutra lepljeni vodonepropusnom trakom, dakle, potpuno waterproof. Cena VRLO skoromna: 3500 din.
  10. Moja stara zadnja Michelin Anakee 130/80 R17, može bar nekako da posluži, možda kao jeftina rezerva. Sve je na slikama Cena 1000din.
  11. Prodajem moju vreću za spavanje McKinley Discovery. Ultra-lagana, sintetički materijali, idealna za proleće-leto-zima, za temperature do -9 najmanje, jako dobro diše i brzo se suši. Ima svoju kompresionu vreću koja drastično smanjuje pakovanje. Korišćena je samo par puta u sobnim uslovima (ovu nisam koristio u kamp okruženjima), kao nova je, nema apsloutno nikakvih oštećenja, nikavih fleka ili izvučenih konaca, vreća i zipovi su u odličnom stanju, potpuno funkcionalni. If you are out hiking and biking a few times a year with staying overnight in alpine huts, or even in a tent in mild climate, you may want a functional and lightweight sleeping bag that packs light and compact, but doesn’ t cost a fortune. The Discovery comes with a reliable 500g Tec Loft filling and features a thermal hood as well as a draft tube, which retain body heat by insulating the zipper. Two bags can be connected to create a double sleeping bag. Discovery Fill: 500g, TEC LOFT Comfort Weight: 1000g Dimensions: 215x80cm Max. body height: 190cm Packing size: 37x17cm Construction: 2 top layers, 1 bottom layers Temperature rating: Comfort/Limit/Extreme +9/+5° C/-9° C http://www.mckinley.eu/products/camping-sleepingbag-discovery_1213 cena 3600din.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja