Jump to content

Moto Zajednica

Kotlina 2011

Recommended Posts

• Enduraš, 6393 postova
  • Motocikl: CRF300L

Ja spakovan, krecem sutra oko 15-16h. Jedino me jos muci da li da nosim kros ili fulface kacigu, posto nije prijatno nositi kros gacigu po kisi, a nemam gde da je spakujem za poneti.....

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

Kamila napakovana, osedlana, spremna za pokret!!! Krećem sutra u 9... Preskočio sam popodnevno crkavanje, ali osećam da mi san neće doći na oči još dugo... Eh... uvek je tako pre nekog zanimljivog puta. K'o pred ekskurziju :D

VIDIMO SEEEEEEEEeeeeeeeeee!!! :moto3: :moto3: :moto3: :moto3: :moto3:

• Balkan Hard Enduro, 600 postova
  • Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i

Ja spakovan, krecem sutra oko 15-16h. Jedino me jos muci da li da nosim kros ili fulface kacigu, posto nije prijatno nositi kros gacigu po kisi, a nemam gde da je spakujem za poneti.....

kros meći,i vidimo se sutra u kepoebini :moto3:

• Drug član, 1221 postova
  • Motocikl: BMW sekta

Pazite, ja znam jedan put koji ide pored onog spomenika sto siri ruke :D, ali sam mislio da overim

put koji krece pored Gradca, ali ne ide skroz pored njega, ide pored Celija, pored nekih kupalista, pecine... Put sam nasao na Garminovoj karti! Jel to moze?

A za dogovore saljem pp... trebalo bi da smo do 11 tu ;)

Ima taj put pored samog Gradca, ali je prohodan samo do jednog dela, nekih 3-4 km od Valjeva. Dalje postoji zabrana za kretanje motornih vozila pored same reke, jer se tim putem mora proci jedno 6-7 puta kroz samu reku. S obzirom da je reka Gradac pod Republickom ekoloskom zastitom i da je sluzba cuvanja reke vrlo rigorozna, ne bih preporucio kretanje tim putem, jer se oze doci u vrlo nezgodnu situaciju sa cuvarima, koji imaju bas velika ovlascenja. Bolje je tim putem preko spomenika sa rasirenim rukama, a Raca zna sve te staze i bogaze prema Skakavcima, kao svoj dzep. Ako stizete u VA oko 11h moze da se desi da i ja sa vama krenem, samo javite na vreme.

• Drug član, 4834 postova
  • Motocikl: enduro

sutrašnje goste očekuje podizanje šatre dimenzija 15 x 8. to nam je prostor za tancovanje, orkestar i šank. :muzicari:

letnja terasa ostaje gde je i bila. :kafa:

u kampu postavljamo jednu šatricu 15 x 5 za spavanje. doneli i 50 bala sena za poturiti.

nadam se da ce ove povrsine zadovoljiti nase potrebe. ako zafali, idemo po ključ kod učiteljice.

• Podržavam 2

• U prolazu, 25 postova
  • Motocikl: KTM Adventure 620

Meni ovo prvi put s forumasima na off-road avanturu, pa nek ljusti kisa kolko oce, boooole me bash...

Toliko...

UZDRAVLJE!

• Podržavam 2

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

ja nabavio šator (Total TV) što se otvara za 2 sekunde i prostirku na naduvavanje (fala Misho_f :care: )

• Zainteresovan, 639 postova
  • Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere

dal da napravimo neki spisak koliko ljudi otprilike (sigurno) ide?

• Drug član, 2888 postova
  • Motocikl: Kliks

Aha, evo koordinate proslogodisnjeg kampa N44 03.182 E19 58.093 , kontam da ne mogu puno da promasim :zvizduk:

Ja ne mogu u Bluberija da ukucam koordinate sa slovima N i E.

Umesto N mi ide S/J, a umesto E ide I/Z, ali nikako da na osnovu ove gore nadjem odgovarajucu.

Jel moze neko u pomoc?

Msm, znam ja da dodjem asvaltom, ali imam neki drugi plan.

N i E su S i J, a E i W su I i Z

E sad, 44 03.182 ukucaj u S/J, a 19 58.093 ukucaj u I/Z. Da imaš koordinatu W19.... kucao bi -19 u I/Z.

Dalje, proveri da li je format koordinata isti, imaš alatke za konverziju na netu. Radi se o zapisu - X.XXXX je decimalni zapis stepeni, X X.XXXX je celobrojni stepeni i decimalni minuti, a XX XX XX je celobrojni stepeni i minuti, pa zatim sekunde

Promenio sam format. Sad je sve OK. Hvala !! :)

• Drug član, 4834 postova
  • Motocikl: enduro

SUPER, samo daj neki štrik kad dođemo da se odma sušimo :zdravo:

bure sa vatrom i štrik te cekaju :takoje:

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja