Jump to content

Moto Zajednica

DrLeco

Članovi
  • Broj tema i poruka

    25
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu DrLeco

  • Rođendan 02.05.1978.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Beograd
  • Motocikl
    KTM Adventure 620

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

DrLeco's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

7

Reputacija u zajednici

  1. A bre brate, od silnih obaveza neko vreme ne pogledah forum, kad eto sad izvalim da sam propustio zezanje Srecno i bericetno vam bilo vozanje i opijanje, pa se vidimo sledecom prilikom...
  2. Aj' zdravo! Zi Džrmns! "Hmmmm, ko li je pustio toplu vodu?" :D A Gorance se zalivadio u 'ladovinu na vr' brda! Iiiiiiiskusno Gorance i Djura POZDRAV SVIMA ! HOCU OPET !!!!!!!!!!
  3. Lovacki dom u steku ... ... crkva prekoputa ... ... vidikovac u pozadini ... ...i blatnjava konjina u prvom planu (mislim, ne ti Djuro, LOL!) :D Jel' ono govno, jbt???
  4. Ovo je bilo moje prvo pravo off-road zezanje, tako da opusteno mogu da kazem da sam prosao svoje blatnjavo krstenje. Sad mi je jos ostalo da uletim u neku nabujalu reku da krstim i Adventure-a i to bi bilo to... Ozbiljno, ne mogu da se sastavim od utisaka, ljudi moji! :D Veliki pozdrav SPOROJ, ali zilavoj ekipi! Enivej, evo kako je to izgledalo kroz oko mog mobilnog uredjaja... Kotlina Voznja Djura i Crven Ban Busmanu trs'o relej... Pasha OBJASNJAVA! Ian rece da ga ovi predeli Srbije podsecaju na najlepse delove Novog Zelanda, ili bese obrnuto?
  5. Meni ovo prvi put s forumasima na off-road avanturu, pa nek ljusti kisa kolko oce, boooole me bash... Toliko... UZDRAVLJE!
  6. Kakva je situacija sa stitnicima za kolena i gladijatorima? Ima li toga jos i koji je kesh u pitanju?
  7. Pre bih rekao 180-200 km BGD-Kotlina. Mozda bi bilo dosta pametnije da krenemo u petak posle shljake. Npr. krenemo u 18h, tamo smo oko 21h plus minus. Skuntamo tamo ko ljudi, u subotu se provozamo i krenemo gajbi oko 15h. Tako nekako... my bad, my bad... 130km je u pitanju... G-Maps nesto lajsnuo...
  8. Pre bih rekao 180-200 km BGD-Kotlina. Mozda bi bilo dosta pametnije da krenemo u petak posle shljake. Npr. krenemo u 18h, tamo smo oko 21h plus minus. Skuntamo tamo ko ljudi, u subotu se provozamo i krenemo gajbi oko 15h. Tako nekako...
  9. Au brate, pa ta akcija sa Kotlinom je perfetto! Isao bih 100% full-time, ali nema sanse jer u subotu veče imam moronsku JTI-alcohol-free-for-all zurku ;D ;D, a u nedelju oko podneva sam kum na vencanju , tako da... :-[ Ali, definitivno bih krenuo u subotu do tamo, malo se provozao i zapalio bugaji...
  10. eto, najzad ga uzeh...
  11. Moze biti. Subota? Samo jos moram da proverim kako stojim sa obavezama za vikend... alo lekooooo idem ja u subotu.. ajmo zajedno... tipa 6-7 ujutru krecemo da bi stigli na vreme za djir.. ajd zovi 063/336-500 "Sto da neeeeee!" se javim... btw. o kakvom se djiru radi, ako smem da pitam?
  12. tnx! a sto se tice tih creva, zaista ne bih znao... jos uvek zivim u stanu, tako da nemam privilegiju posedovanja baste, okopavanja, zalivanja, creva itd.
  13. Moze biti. Subota? Samo jos moram da proverim kako stojim sa obavezama za vikend...
  14. Hvala ljudi, hvala! Pa i da se provozamo zajedno nekada! POZZ SVIMA!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja