hitman 352 Napisano Maj 10, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jageru ne preteruj Realno, da se nije desio peh sa gumama i Vlajkovim motorom, sve bi lepo izvozali do kraja, sa sve "Drazinom pecinom" i potokom koji je Kepo izrutirao i svi bi bili srecni i zadovoljni, malo vise nego sto i ovako jesmo .. Nije IvanX nista kriv, decko je lepo pitao jel ocemo, a takodje je apsolutno svako mogao ponaosob da kaze ja necu ovuda, da se okrene i vrati .. Sto rece Vlajko, niko nikoga nije tukao po usima da ide tuda ako nece itd .. I svakako ne mislim da je ovo nesto preterano i da je ne znam koliko zajebano bilo .. Da je bilo blato, bilo je .. Da je moralo da se pazi na deonici od 100 metara sa provalijom, moralo je, da moze da se izveze, moze .. Da je opasno po zivot, jeste, toliko se navuces i lepo ti je da bi sutra opet Da motori nisu za to i da su preteski, ne znam, verovatno, ali meni licno laksi ne treba i svakako cu opet prvom sledecom prilikom da se vozim sa Ivanom i Mladerom ako pozovu i da visim sa litice, prelazim potoke, krpim gume, vozim po blatu, guram, znojim se, smejem se, nerviram se, kisnem 10 sati i sve sto je sastavni deo onoga zbog cega, izmedju ostalog takav motor i vozim 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Maj 10, 2011 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Da je ludo- ludo je! Hocu motor, sto pre. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Maj 11, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Poceli ste da pravite zajebanccije kao Romaniacs....za ovo treba teretana kao predigra.. Anyway bash dobro izgleda...svaka cast ruti.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
breza_nbgd 12 Napisano Maj 11, 2011 U prolazu, 38 postova Lokacija: ??? Motocikl: KTM 2013 ohne zylinder Prijavi odgovor kao problematičan Jageru ne preteruj Realno, da se nije desio peh sa gumama i Vlajkovim motorom, sve bi lepo izvozali do kraja, sa sve "Drazinom pecinom" i potokom koji je Kepo izrutirao i svi bi bili srecni i zadovoljni, malo vise nego sto i ovako jesmo .. Nije IvanX nista kriv, decko je lepo pitao jel ocemo, a takodje je apsolutno svako mogao ponaosob da kaze ja necu ovuda, da se okrene i vrati .. Sto rece Vlajko, niko nikoga nije tukao po usima da ide tuda ako nece itd .. I svakako ne mislim da je ovo nesto preterano i da je ne znam koliko zajebano bilo .. Da je bilo blato, bilo je .. Da je moralo da se pazi na deonici od 100 metara sa provalijom, moralo je, da moze da se izveze, moze .. Da je opasno po zivot, jeste, toliko se navuces i lepo ti je da bi sutra opet Da motori nisu za to i da su preteski, ne znam, verovatno, ali meni licno laksi ne treba i svakako cu opet prvom sledecom prilikom da se vozim sa Ivanom i Mladerom ako pozovu i da visim sa litice, prelazim potoke, krpim gume, vozim po blatu, guram, znojim se, smejem se, nerviram se, kisnem 10 sati i sve sto je sastavni deo onoga zbog cega, izmedju ostalog takav motor i vozim Potpuno se slažem, nego - kada ćemo ponovo ? šta je sledeće ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 11, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/65243-kotlina-2011/page__pid__1074009#entry1074009 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Maj 11, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Jageru ne preteruj Realno, da se nije desio peh sa gumama i Vlajkovim motorom, sve bi lepo izvozali do kraja, sa sve "Drazinom pecinom" i potokom koji je Kepo izrutirao i svi bi bili srecni i zadovoljni, malo vise nego sto i ovako jesmo .. Nije IvanX nista kriv, decko je lepo pitao jel ocemo, a takodje je apsolutno svako mogao ponaosob da kaze ja necu ovuda, da se okrene i vrati .. Sto rece Vlajko, niko nikoga nije tukao po usima da ide tuda ako nece itd .. I svakako ne mislim da je ovo nesto preterano i da je ne znam koliko zajebano bilo .. Da je bilo blato, bilo je .. Da je moralo da se pazi na deonici od 100 metara sa provalijom, moralo je, da moze da se izveze, moze .. Da je opasno po zivot, jeste, toliko se navuces i lepo ti je da bi sutra opet Da motori nisu za to i da su preteski, ne znam, verovatno, ali meni licno laksi ne treba i svakako cu opet prvom sledecom prilikom da se vozim sa Ivanom i Mladerom ako pozovu i da visim sa litice, prelazim potoke, krpim gume, vozim po blatu, guram, znojim se, smejem se, nerviram se, kisnem 10 sati i sve sto je sastavni deo onoga zbog cega, izmedju ostalog takav motor i vozim А не треба ни пуно горива! 18 километара за 10 сати, а од тога 9 сати гурања! Милина од дисциплине! Само нисте требали да идете из Београда! Утерате лепо моторе у Генекс кулу и удри узбрдо! Ако неко не може или одустаје има лифт, а народ из зграде по потреби може да вам буши гуме! Коме позли ту је клиника "Ристић"... Или Топчидерском реком од Б.Брда ударите узводно, па на Стражевицу, ако неко хоће може да га отисне у јендек и Бог да вас види! Људи, стварно мислим да је ово што сте радили бесмислено и да имате превише година да би себи дозволили да вас хвата мрак у шуми, да мокри по хладноћи трагате за Косјерићем, да ризикујете да вам позли од напора јер сте сви физички неспремни за такве напоре. Марко је, нажалост, осетио то на својој кожи. Чему? Једноставно то није за наш узраст! Али увек се водим оном дедином: "Свака будала има своје весеље!" 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 11, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan da ih je u subotu vece uhvatila najmanja kisica, ostali bi svi kolektivno u onom potoku i jos nebi izašli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Maj 11, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Имали би потпун угођај! Могли би да праве колибицу од грања, а ујутру да ударе клис и труле кобиле! Иван Икс би им доносио храну, поток могу да пију... Ма иди! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Maj 11, 2011 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari moji dragi vi NISTE NORMALNIIIII!!!!!!!!!!! :lud: :lud: :lol: :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Maj 11, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan АБНОРМАЛНИ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
breza_nbgd 12 Napisano Maj 11, 2011 U prolazu, 38 postova Lokacija: ??? Motocikl: KTM 2013 ohne zylinder Prijavi odgovor kao problematičan АБНОРМАЛНИ! Yippie Kai Yay !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Maj 11, 2011 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kratko ali jebitacno putovanje, svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Maj 11, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan А не треба ни пуно горива! 18 километара за 10 сати, а од тога 9 сати гурања! Милина од дисциплине! Само нисте требали да идете из Београда! Утерате лепо моторе у Генекс кулу и удри узбрдо! Ако неко не може или одустаје има лифт, а народ из зграде по потреби може да вам буши гуме! Коме позли ту је клиника "Ристић"... Или Топчидерском реком од Б.Брда ударите узводно, па на Стражевицу, ако неко хоће може да га отисне у јендек и Бог да вас види! Људи, стварно мислим да је ово што сте радили бесмислено и да имате превише година да би себи дозволили да вас хвата мрак у шуми, да мокри по хладноћи трагате за Косјерићем, да ризикујете да вам позли од напора јер сте сви физички неспремни за такве напоре. Марко је, нажалост, осетио то на својој кожи. Чему? Једноставно то није за наш узраст! Али увек се водим оном дедином: "Свака будала има своје весеље!" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Maj 11, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Не зевај по форуму него трк у теретану да се спремите за ОВО чиме се бавите, а зовете вожњом! http://www.youtube.com/watch?v=0_JyaFntSbY 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Maj 11, 2011 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Super voznja, vidi se da ste uzivali.........istina, neki su se i malo "pomucili".....ali, ocigledno je da je vredelo........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boyze 59 Napisano Maj 11, 2011 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: livno bih Motocikl: xt600 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari moji dragi vi NISTE NORMALNIIIII!!!!!!!!!!! :lud: :lud: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 12, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan STaraba je ugledala svetlost dana. Napokon su je izvukli iz šume. Na mestu de je Vlajan omako, u medjuvremenu je upao i neki konj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Maj 12, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan jeeeeeeeeeee izvdjena STjka. Jel stvarno upao konj??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Maj 12, 2011 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sudeci po onom iskezenom smajliju mislim da misli na dvonoznog konja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 12, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo dok se opasuljimo i skrpimo materijal, više o samoj Akciji spasavanja Tenere - ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Mart 18, 2012 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Sad tek procitah sve ovo Kakva akcija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...