thelord 97 Napisano Maj 10, 2011 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Ko ne moze dati krv iz bilo kog razloga, to mu sigurno nije opravdanje da ne dodje Dodjite da se druzimo i da pokazemo kolko nas ima, trebalo bi to i da izgleda ozbiljno sa strane jer ipak smo u centru grada. Dakle ko ne moze da da krv nek dodje da pravi guzvu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Maj 11, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim da pravim guzvu(bar to umem) , krv sam dao krajem marta za Bunara, pa nisam siguran da li mogu sad opet (proslo je samo mesec i po dana) verovatno necu moci , ali videcu da motivisem drugare da svrate da se druzimo i da daju krv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kamikaza 61 Napisano Maj 11, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd-Lazarevac Motocikl: BMW R 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Nas dvoje dolazimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Maj 11, 2011 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Koliko dugo ce trajati voznja po gradu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rock_oN 136 Napisano Maj 11, 2011 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPz 550 uni-trak, Bt 50s Prijavi odgovor kao problematičan Dali mogu i ja da se prikljucim, nemam jos 18, i posto moje sokocalo nebi izdrzao do "konja" dosao bih autobusom. Pa ne bih da se prosetam do grada i nazad za dzabe ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Maj 11, 2011 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Narode, ja cu nazalost morati da propustim ovaj dogadjaj, prvi dan posle bolovanja na poslu i vec su stigli da mi ga uvale onako POSTENO :grr: , tako da u subotu radim ceo dan... :( JBG... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 11, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Koliko dugo ce trajati voznja po gradu? Planirano je da traje pola sata Dali mogu i ja da se prikljucim, nemam jos 18, i posto moje sokocalo nebi izdrzao do "konja" dosao bih autobusom. Pa ne bih da se prosetam do grada i nazad za dzabe ... Svi su dobrodošli. Da li ćeš doći ili ne, zavisi samo od tebe i tvog pogleda da ovakve akcije. Ne mogu ti reći ni da ni ne. Sam proceni da li ćeš doći "za džabe". Ali ti moram reći da krv mogu dati samo punoletni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Maj 12, 2011 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Ma daju krv oni koji mogu, oni koji ne mogu praviće im društvo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popaj 475 Napisano Maj 12, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan 1. thelord 2. tomerc 3. Nensy -treca sam sreca 4. KochaMatori 5. Popsy 6. Duhh 7. Almighty 8. PapaStalin 9. Jager 10.Sasha P 11. Vuja 12. Sky 13. Hogar strašni 14. Dzo 15. scuba 16. Brmbrm 17. Dexterr (brez mopeda, samo da nakapam ) 18. Arakis + Goca 19. Popaj (ako budem u gradu, posto cu mozda biti na putu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano Maj 12, 2011 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1. thelord 2. tomerc 3. Nensy -treca sam sreca 4. KochaMatori 5. Popsy 6. Duhh 7. Almighty 8. PapaStalin 9. Jager 10.Sasha P 11. Vuja 12. Sky 13. Hogar strašni 14. Dzo 15. scuba 16. Brmbrm 17. Dexterr (brez mopeda, samo da nakapam ) 18. Arakis + Goca 19. Popaj (ako budem u gradu, posto cu mozda biti na putu) 20. Gale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Maj 12, 2011 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Ma daju krv oni koji mogu, oni koji ne mogu praviće im društvo... Meni vise izgleda da ce oni da prave drusto zgodnim djevojkama iz Crvenog krsta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 833 Napisano Maj 13, 2011 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan T 1. thelord 2. tomerc 3. Nensy -treca sam sreca 4. KochaMatori 5. Popsy 6. Duhh 7. Almighty 8. PapaStalin 9. Jager 10.Sasha P 11. Vuja 12. Sky 13. Hogar strašni 14. Dzo 15. scuba 16. Brmbrm 17. Dexterr (brez mopeda, samo da nakapam ) 18. Arakis + Goca 19. Popaj (ako budem u gradu, posto cu mozda biti na putu) 20. Gale 21. Hacky Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Maj 13, 2011 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Ma daju krv oni koji mogu, oni koji ne mogu praviće im društvo... Meni vise izgleda da ce oni da prave drusto zgodnim djevojkama iz Crvenog krsta Ma guracemo se svi mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 13, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Crveni krst 1. thelord 2. tomerc 3. Nensy -treca sam sreca 4. KochaMatori 5. Popsy 6. Duhh 7. Almighty 8. PapaStalin 9. Jager 10.Sasha P 11. Vuja 12. Sky 13. Hogar strašni 14. Dzo 15. scuba 16. Brmbrm 17. Dexterr (brez mopeda, samo da nakapam ) 18. Arakis + Goca 19. Popaj (ako budem u gradu, posto cu mozda biti na putu) 20. Gale 21. Hacky 22. Vlajko 23. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Maj 13, 2011 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Ma daju krv oni koji mogu, oni koji ne mogu praviće im društvo... Meni vise izgleda da ce oni da prave drusto zgodnim djevojkama iz Crvenog krsta Ma guracemo se svi mi Koliko to njih dolazi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Maj 13, 2011 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam čuo deset lepojki iz Crvenog Krsta ...da nije malo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Maj 13, 2011 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Nikada dovoljno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17552 Napisano Maj 13, 2011 Integrisan, 8339 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nikada dovoljno... Info iz poverljivih izvora: Povremeno pozajmim nalog da Ivana baci oko na Forum A ti sad nastavi u istom smeru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Maj 13, 2011 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Uvalise mi smenu sutra nemogu doci,ali u svakom slucaju sledece nedelje idem da dam krv... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Maj 13, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Takođe, na žalost moram da radim. Žao mi je, vidimo se drugi put... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Maj 13, 2011 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Otkad je Arakis najavio deset djevojaka odjednom se ljudi uplasise i pocese da odustaju :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
robbief 150 Napisano Maj 13, 2011 Smooth operator, 136 postova Motocikl: nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan 1. thelord 2. tomerc 3. Nensy -treca sam sreca 4. KochaMatori 5. Popsy 6. Duhh 7. Almighty 8. PapaStalin 9. Jager 10.Sasha P 11. Vuja 12. Sky 13. Hogar strašni 14. Dzo 15. scuba 16. Brmbrm 17. Dexterr (brez mopeda, samo da nakapam ) 18. Arakis + Goca 19. Popaj (ako budem u gradu, posto cu mozda biti na putu) 20. Gale 21. Hacky 22. Vlajko 23. robbieF Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Maj 13, 2011 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Nikada dovoljno... Info iz poverljivih izvora: Povremeno pozajmim nalog da Ivana baci oko na Forum A ti sad nastavi u istom smeru Znao sam ja di si ti taj. Sva sreća da sam ja to zbog drugara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Maj 13, 2011 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 1. thelord 2. tomerc 3. Nensy -treca sam sreca 4. KochaMatori 5. Popsy 6. Duhh 7. Almighty 8. PapaStalin 9. Jager 10.Sasha P 11. Vuja 12. Sky 13. Hogar strašni 14. Dzo 15. scuba 16. Brmbrm 17. Dexterr (brez mopeda, samo da nakapam ) 18. Arakis + Goca 19. Popaj (ako budem u gradu, posto cu mozda biti na putu) 20. Gale 21. Hacky 22. Vlajko 23. robbieF 24. Zeljkamp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 833 Napisano Maj 13, 2011 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1. thelord 2. tomerc 3. Nensy -treca sam sreca 4. KochaMatori 5. Popsy 6. Duhh 7. Almighty 8. PapaStalin 9. Jager 10.Sasha P 11. Vuja 12. Sky 13. Hogar strašni 14. Dzo 15. scuba 16. Brmbrm 17. Dexterr (brez mopeda, samo da nakapam ) 18. Arakis + Goca 19. Popaj (ako budem u gradu, posto cu mozda biti na putu) 20. Gale 21. Vlajko 22. robbieF 23. Zeljkamp Nazalost, odjavljujem se sa spiska, razboleo sam se. Ako budem mogao docicu da pravim guzvu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...