misa-pei 5831 Napisano Maj 6, 2011 Drug član, 2997 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Počeo je da radi novi sportski kanal, na kome će program biti posvećen prvenstveno auto i moto sportu. Zove se Sport klub prime, sada su u toku reprize GP takmičenja. http://www.sportklub...ort-klub-prajm- Najzad da mogu da se uvalim u fotelju i gledam GP. Navodno su oni jedini otkupili prava za F1 na ovim prostorima. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Maj 6, 2011 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jel shljaka vec ? Da krenem da ga trazim Ako budu prenosili live MotoGP bice sjajno... EDIT - Nashla i memorisala Repriza MotoGP-a upravo !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Maj 6, 2011 Drug član, 1438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Nadajmo se da će da bude prenosa MotoGp Live, za sada trka Le Man stoji u prograsmkoj šemi SK3 U oficijelnoj najavi kanala SK Prime MotoGP se nigde spominje a da li puštanje odvozanih trka nešto treba da znači videćemo. Nadam se da SBB neće to odmah da ubaci u neki paket kao što je uradio sa SK3-SK5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 5831 Napisano Maj 6, 2011 Drug član, 2997 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene na Total TV radi, 9. kanal, umesto Enter TV. Kako je na običnim kablovskim, ne znam, mada sam pročitao da je u SBB ubačen u osnovnu ponudu i da se već emituje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane R 84 Napisano Maj 6, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobra vest. Naši ljudi ne smeju da budu uskraćeni za F1 (MotoGP je već prenosio običan sportklub, problem je samo što se mešao sa premijer ligom previše). Ipak, što se mene tiče, pre biram malo zezanja sa kompjuterom da bi gledao BBC produkciju F1 i BBC ili British Eurosport produkciju MotoGP, nego udobnost fotelje . Trenutno gledam FP2 iz Istanbula (posle što sam odgledao FP1) i to najviše zbog ljudi koji realizuju prenos (nema šta na stazi da se vidi posebno). Znam da to sa domaćim komentatorima ne bih nikada mogao da gledam, mada su Aleksandar Babić i ona dvojica što rade Moto GP više nego ok za srpske standarde. Petkom BBC radi F1 prenos sa 4 osobe, a subotom i nedeljom taj broj je 6. Dobro dođe kada su trke dosadne ili kada se zna da su staze dosadne (Monako, Valensija, Mađarska...). u MotoGP ima mnogo manje dosadnih trka, ali opet uleti neka kao Brno prošle godine ili Estoril prošle nedelje, pa su komentatori jedino što vredi u tom trenutku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Maj 6, 2011 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ma utishash tv sa nashim komentatorima, a pojachash komentatore s kompa i gledash Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane R 84 Napisano Maj 6, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Rado... ali laguje sa kompa obično . Najviše me ubija kad tako gledam neki fudbal, a na telefonu imam program koji me obaveštava o golovima i koji uvek javi kada padne gol pre nego što ga vidim... ali to nije tema sad . Da ne budem loše shvaćen, ne mislim da su naši komentatori loši, ali su prosto ograničeni da budu bolji (sedeći u nekoj sobi ispred televizorčića i laptopa). Ljudi koji rade prenose za BBC i britanski Eurosport praktično žive sa F1/MotoGP cirkusom i informacije koji oni poseduju su fantastične. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5305 Napisano Maj 6, 2011 Integrisan, 13003 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bane R: Ti si još i OK. Ovde nas dosta misli da su domaći komentatori katastrofa. Ima jedan što pobeli na pomen ekipe sa Sport Kluba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane R 84 Napisano Maj 6, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A šta znam... i ja sam nekad goreo za F1 i skakao ko jarac kada Peđa Milinković i Čeda "Plavičasti Dim" Brkić odvale neku glupost (u svakoj rečenici). Ili kad Veljko Petrović nestane iz prenosa minut i po računajući na papiru koliko je litara sipano u bolid, a dok to prikazuje grafika na ekranu. Ali danas su mi F1, MotoGP (i ne još mnogo programa) praznik i nedam da me ometaju ukućani, komentatori ili mobilni telefon . Smetaju reklame i Fox je ubio u pojam prošle sezone (količinu bih preživeo, ali tajming ne), što je i bio moj poslednji pokušaj da gledam domaću televiziju. Nadam se da će na sportklubu situacija biti bolja. Inače, ovo je po ko zna koji put da se kod nas ne proprati početak F1. FOM ne bi ni trebalo da nam dozvoli da se uključujemo kada sezona već traje za kaznu, ali je njihova politika ipak drugačija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Maj 6, 2011 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče klasične SBB programske šeme, SK Prime je na mestu gde je bio Fishing&Hunting. Bogu hvala da su otkačili fucking hunting. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Maj 6, 2011 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče klasične SBB programske šeme, SK Prime je na mestu gde je bio Fishing&Hunting. Bogu hvala da su otkačili fucking hunting. Sta bre fala Bogu????? Pa ja sam uzivao da gledam pecanje Al ajde neke budu i te neke trke :) :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Maj 6, 2011 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Maj 7, 2011 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Radi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3006 270 Napisano Maj 12, 2011 Zainteresovan, 666 postova Prijavi odgovor kao problematičan Veljko Petrović je za mene bio Bog dok sam kao klinac gledao Pikea, Mensela i to društvo, a kada sam odrastao shvatio sam da čovek mnogo zna ali da ne zna to da kaže. Što se ekipe sa SK tiče, ponavljam - ljudi, pravite razliku između Srđana Ercega i Ace Džankića. To su likovi iz dva filma. Da citiram, jedva nađoh ovo: - Ne verujem da bi Bjađi uradio nešto sa ovim Suzukijem kad bi se menjao sa Kapirosijem... (gledamo Kapireksa na Pramaku) - Juče je vetar bio 8 km u sekundi... - (Srđanu) kad već spominješ Kračlova i Veliku Britaniju, da čestitamo svima saint Patrick's Day, koji je, inače, veliki Irski praznik... Biseri sa fp2 u Kataru, a nijedan nije izrekao Srđan. Aca lupa kao prozor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Maj 12, 2011 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan jel neko zna ima li na KDS kablovskoj u osnovnoj ponudi? i da li su sk2 i sk3 u osnovnoj ponudi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Maj 14, 2011 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan jel neko zna ima li na KDS kablovskoj u osnovnoj ponudi? i da li su sk2 i sk3 u osnovnoj ponudi? 1. Nema. 2. Nisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljilja-pei 90 Napisano Maj 14, 2011 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Trešnja Prijavi odgovor kao problematičan Upravo bi trebalo da je u toku repriza kvalifikacija, a sutra trke, uživo!!! :jee: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1092 Napisano Maj 28, 2011 Drug član, 2591 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan oče bude ovo na iKom-u? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3333 Napisano Maj 29, 2011 Drug član, 1352 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Dobro da se setio neko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Maj 29, 2011 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ni ja ih ne nadjoh na iKom, inace komp sa tv-tunerom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
frf 364 Napisano Maj 30, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene u Zrenjaninu ima promo period tokom maja gde su,jedno 10-ak sportskih,i još po koi kanal,smestili u jedan paket(PAKET PLUS),i on je tokom tog perioda gratis.Naravno,kad prođe maj,taj će se paket naplaćivati 500din mesečno.Tako da što sam gledao od formule 1,i GP-a,gledao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 797 Napisano Jun 6, 2011 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hm sledeci vikend Moto Gp vs F1 bice zanimljivo sta ce dobiti prednost u prenosu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4327 Napisano Jun 6, 2011 Svrati cesto, 3489 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Nece se preklopiti Formula 1 je u Kanadi FP 1 petak 16 h FP 2 petak 20 h FP 3 subota 16 h kvalifikacije subota 19 h trka nedeja 19 h Moto je na Silverstonu znaci 9 h i 14 h Eventualno +1 h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3333 Napisano Jun 6, 2011 Drug član, 1352 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...