to crank 5526 Napisano Maj 24, 2011 Integrisan, 13252 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kad se malo oporaviš mogao bi da zameniš ručice kvačila i kočnice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Maj 24, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Lep ki upisan.... Svaka cast. Imam dva pitanja: Cime si farbao agregat ako nije tajna? Od cega si napravio onaj lepi komad sa H znakom bocno sa rupicama....? Pozz Agregat je farban crnom za visoke temperature, a komad je npravljen od alu mrezice ako mislimo na isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11035 Napisano Maj 24, 2011 Hronični Motociklopata, 7553 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Yamajka 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan lep rad, napokon neki Streetfight sa malo vise ukusa samo kako ces bre ribu da nasadis na ono malo suvozacko sediste 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 767 Napisano Maj 24, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Mora da je oženjen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3895 Napisano Maj 24, 2011 Drug član, 2292 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan to je za male guze .... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Maj 24, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mora da je oženjen Nisam pu-pu, pomeri se s mesta Fufice i te tako fore izbacene iz igre, najvise volim da se sam vozam na motoru, ovo sediste je za nedaj boze situacije. Tako da fufice i te fore prevozom a ja cu da glumim free ridera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmb985 70 Napisano Maj 24, 2011 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Sad bas gledam slike motora i mogu da ti kazem da si ga extra odradio.Posebno mi se svidja sto si obratio paznju na neke sitnice na koje mnogi nebi ni obratili paznju.Jedino ne mogu da provalim da li si menjao zadnju felnu,ako nisi pase ti od 900rr i potpuno je ista samo sto nosi gumu 180,a tebi bi bas to trebalo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Maj 24, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Moze i na ovu da ide 180, ali ne izgleda lose ni sa 160. Razmisljao sam jos na pocetku o tome, ali to je opet trosak, pa zezanje... Nisam neki extreman vozac pa da bi mi znacila ta 2cm sirine. Hvala drugari na komentarima! Ceka se sunce da padne pranje i onda pada fotkanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Maj 25, 2011 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo izgleda fenomenalno,,,vise od odlicnog,,,,kombinacija boja je vrhunska!!! Do 00 je !!! Interesujem me ko je farbao motor,,kakve su cijene za ovakeve radove air-brash tipa ??? Ja bi na mojoj kamili prefarbao rezervoar,u tri boje je ,,cisto da ga osvijezim,,i nabacim netalik nianse HRC 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Maj 25, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mašina naravno extra ispala!Ali..jedan off..ovaj brzinomer sto si stavio za sliku avatara,da nisi njega možda ugradio?Gledao sam nesto o njemu pa me interesuju komentari kako se pokazao.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Maj 26, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Takav ce biti ugradjen kao sa avatara, ali jos nisu stigli. Mislim da ce bas lepo da mu cucne Hvala drugari po ko zna koji put na komentarima, igranka jos nije gotova do kraja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Maj 26, 2011 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Ja necu da ti hvalim motor dok ga ne vidim uzivo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Maj 26, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan E jbg, nisam stigao da svratim u nedelju, kasno sam se vratio iz Subotice, pa sam odmah od onog begao za Bg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1993 11 Napisano Maj 27, 2011 U prolazu, 59 postova Lokacija: Bor Motocikl: Aprilia pegaso 650 sm Prijavi odgovor kao problematičan Ae nemoj da sedis sa slikama slobdno ubaci i neke kvalitetnije slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Maj 31, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna prerada samo ne razumem ovo u naslovu "nece meni vise biti R". Koliko ja znam ona R nikad nije ni bila :moto3: . 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 109 Napisano Jun 8, 2011 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Sad pogledah temu i sta reci osim - AVION! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Jun 16, 2011 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan ... Ne znam da li ste svi obratili pažnju (post #65, str4), ali bordo nije čisto bordo, već tufnasto bordo. A tufne su mala crna "Honda" krila... I baš zato što je neupadljivo je do... P.s. - daj još neku sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Jun 16, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Malo doradjujemo mehaniku i jos neke sitnice, cim se to sve sredi eto slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Jun 16, 2011 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kele06 1 Napisano Jun 19, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: beograd Motocikl: CBR 1000RR Prijavi odgovor kao problematičan druze svaka vam cast, samo me zanima kuda se vozikas? voleo bih da se kao slucajno sretnemo pa da ti pohvalim rad uzivo jer je stvarno vredan pohvale pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Jun 21, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao je i dugoocekivani cajger, kada ga prikljucim ovih dana i okacim retrovizore kacim nove slike kompletno zavrsenog motora sa sve tablicom A moci ce i uzivo da se pogleda, lako cemo se dogovoriti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jun 21, 2011 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Svabe od ovakvih stvari prave biznis kupe krsinu srede ga u strit fajtera i mlatnu po 10.000 -15.000 evra Bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jun 22, 2011 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ovo mi se dja!! mozda posluzi nekom kao koncept Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole 86 Napisano Jun 23, 2011 Levo smetalo, 21 postova Lokacija: Srem Motocikl: F4i Prijavi odgovor kao problematičan Super izgleda ! Imaš nov motor . A kako li se čuje? Koliko te je izašla transplantacija usd vila sve zajedno, ako nije tajna? Da ne bude sve pohvala, čemu žmigavci i na plastikama i pored fara Meni se baš ne čini logično (ili grešim) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Jun 23, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pored fara u su pozicije i bas su jebacke, meni su do 00, a prednji migavci dole sa strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...